- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- Konu Sahibi humanbeings
- #2.801
25 mi kaldı canım2cuzde okundu can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 mi kaldı canım2cuzde okundu can
Olur 28’i aldım
28.Hatim Listesi 12 şubat-26 şubatGÜNCEL
@selocko 1.cüz
@SoLeiL12 2.cüz
@3.cüz _reyyan
Leyl-i-fer 4.cüz
@love_story 5.cüz
@6.cüz emma3
@mimiraculum 7.cüz
@8.cüz emma3
Mucizemsn 9.cüz
Polo33 10.cüz
Polo33 11.cüz
Leyl-i-fer 12.cüz
clara 13.cüz
@SoLeiL12 14.cüz
BettyRuble 15.cüz
@kavs-i kuzah 16.cüz
@polokey2244 17.cüz
burcusami 18.cüz
@Calypso95 19.cüz
@Aylinnn_06 20.cüz
@Queen21 21.cüz
burcusami 22.cüz
@23.cüz burcusami
@Saadetim33 24.cüz
Polo33 25.cüz
@sibell13 26.cüz
@kavs-i kuzah 27.cüz
@ 28.cüz BOŞ
@Aktif Lora 29.cüz
@Sadelikherseydir 30.cüz
Fazladan cüz alan arkadaşlarımızdan allah razı olsun
27. Hatimin tamamlanması için bazı arkadaşlarımızı bekliycez 27de eksiğimiz kalmadı çok şükür.
Evet can ama suan okuyamıyorum25 mi kaldı canım
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun26.hatimimizin duasini yaptim arkadaşlar
23.cüz okundu Rabbim kabul etsin ins..
28 okundu, kandil bereketiyle şükürMaşallah,28i de vereyimmi
Tekrar geçmiş olsun,ameliyatlı halinle yinede okudun, allah ecrini versin27. Hatim 8 cüz bitti arkadaşlar kusura bakmayın sağlık sorunum sebebiyle anca bitirebildim. Allah kabul etsin inşallah. Leyl-i-fer
Senin yerine okumaya baslamistim bugün birakayim o zaman. Degil mi? Leyl-i-fer27. Hatim 8 cüz bitti arkadaşlar kusura bakmayın sağlık sorunum sebebiyle anca bitirebildim. Allah kabul etsin inşallah. Leyl-i-fer
Amin Allah razı olsun canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Kandiliniz mübarek olsunTekrar geçmiş olsun,ameliyatlı halinle yinede okudun, allah ecrini versin
Kusura bakma canım hakkını helal etSenin yerine okumaya baslamistim bugün birakayim o zaman. Degil mi? Leyl-i-fer
Bırakma canım, sen 28. Hatimden Dil-i bitab yerine okuyorsunSenin yerine okumaya baslamistim bugün birakayim o zaman. Degil mi? Leyl-i-fer
Haa pardon tamam, benim hatlar karışmış yine, ikiniz de kusura bakmayin kizlar
Estağfurullah ne kusuru,açıkta cüz sayısı artınca karışması normal canım,inan burdan çıkamıyorumHaa pardon tamam, benim hatlar karışmış yine, ikiniz de kusura bakmayin kizlar
ben yeni katıldım ve cok huzur doluyor icim cüz okurkenama 30. Cüz de bitiricekmissin keske bitmeseEstağfurullah ne kusuru,açıkta cüz sayısı artınca karışması normal canım,inan burdan çıkamıyorum
Keşke burda ramazan hatmi de yapsak hergün bir cüz okuyarak ama arkadaşlar yoğun yorgun çıkmak isteyen çok,hatimler bitmesin ama bende liste görevini devretsem ,sürekli eksik kalan cüzler i dağıtmaya çalışmak takip etmek gerçekten stresli ,yine de yaparım herkes istekli olsun cüzünü er geç okusun yeterkiben yeni katıldım ve cok huzur doluyor icim cüz okurkenama 30. Cüz de bitiricekmissin keske bitmese