- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- Konu Sahibi humanbeings
- #2.681
Hoşgeldinizevet okurum insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinizevet okurum insAllah
hosbuldumHoşgeldiniz
Hos buldum teşekkür ederimtamamdır cumaya kadar okurum. Okuyunca etiket yapılıyor mu direk okudum yazmak yetiyor mu20.cüzü veriyorum size cumaya kadar süresi var,sonraki hatimlerde sıralı cüz takibiyle hatim gurubuna hoşgeldiniz
20.cüzü okudum Rabbim kabul etsin ins..20.cüzü veriyorum size cumaya kadar süresi var,sonraki hatimlerde sıralı cüz takibiyle hatim gurubuna hoşgeldiniz
Fazla olmasada okuyup yazarım sana, Allah hayırlı niyetlerini kabul etsinMerhaba arkadaşlar hayırlı bi niyetim için salatı tefriciye okuyorum yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var mı maksat temiz ağızdan dua almak (okumak isteyenler bana özelden sayı verseler burayı karıştırmamş olurz) Allah ım dualarımızı kabul etsin Allah razı olsun şimdiden
12. cüzü arkadaşımın yerine okudum ALLAH kabul etsin inşallahbu arkadaşın yerine okuyormuşum bilginiz olsun Leyl-i-fer
Ben 26.cı hatimdeki cüzlerimi yeni bitirdim.25.hatimin tamamlanması için 19.cüze başlıyayım ilk yarısını okuyayım ,ikinci yarısını okumak isteyen olursa alabilir,olmazsa okumaya çalışırım25.hatimdeki 19.cüzü AselErva'nın yerine okuyabilecek olan var mı kızlar? Cumaya kadar. Acil dönüş ?
Allah razı olsun12. cüzü arkadaşımın yerine okudum ALLAH kabul etsin inşallah
İkinci yarısını da ben okuyayım. Paylasmak bana da iyi olacakBen 26.cı hatimdeki cüzlerimi yeni bitirdim.25.hatimin tamamlanması için 19.cüze başlıyayım ilk yarısını okuyayım ,ikinci yarısını okumak isteyen olursa alabilir,olmazsa okumaya çalışırım
Aminnn25. hatimimizin duası:
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdulillahi rabbil âlemin.
Esselatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ey Celal ve İkram Sahibi Zül Celali vel İkram (c.c.), ey Hayy, Kayyum, Mucîb (c.c.) Allah'ım.
Okuduğumuz bu Kur'an'ı kabul eyle. Kur'an'ı bize dünyada yol arkadaşı, şifa ve ahirette şefaatçi eyle.
Okumalarimizda eksiklerimiz, kusurlarımız varsa sen tamam eyleyip bizi affeyle, doğrusunu öğrenmeyi nasib eyle.
Hatim grubumuzdaki arkadaşların ve yakınlarının sıkıntıları varsa gider, onlara huzur ver. Onlarin islerini her zaman rast getir.
Hepimizin hidayetimizi arttir, bildiklerimizle amel etmeyi nasib et.
Bizi doğruluktan ayırma, İslam nuruyla nurlandir, kalplerimizi ve ayaklarımızı dinin üzere sabit kıl. Hepimize ve yakinlarimiza dünya ve ahiret iyiligi ver ve gecmislerimize (ölmüslerimize) rahmet ve magfiret et. Bizlere de ölmüşlerimize de yüce merhametinle Rahman (c.c.) isminle muamele et.
Ülkemizin, ümmetimizin ve dünyanın üzerindeki bildiğimiz ve bilmediğimiz musibetleri, âfetleri, sıkıntıları ve bulaşıcı koronavirüs hastalığını kaldır.
Âmîn.
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala âli Muhammed.
Elhamdulillahi rabbil âlemin
Amin inşaAllah25. hatimimizin duası:
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdulillahi rabbil âlemin.
Esselatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ey Celal ve İkram Sahibi Zül Celali vel İkram (c.c.), ey Hayy, Kayyum, Mucîb (c.c.) Allah'ım.
Okuduğumuz bu Kur'an'ı kabul eyle. Kur'an'ı bize dünyada yol arkadaşı, şifa ve ahirette şefaatçi eyle.
Okumalarimizda eksiklerimiz, kusurlarımız varsa sen tamam eyleyip bizi affeyle, doğrusunu öğrenmeyi nasib eyle.
Hatim grubumuzdaki arkadaşların ve yakınlarının sıkıntıları varsa gider, onlara huzur ver. Onlarin islerini her zaman rast getir.
Hepimizin hidayetimizi arttir, bildiklerimizle amel etmeyi nasib et.
Bizi doğruluktan ayırma, İslam nuruyla nurlandir, kalplerimizi ve ayaklarımızı dinin üzere sabit kıl. Hepimize ve yakinlarimiza dünya ve ahiret iyiligi ver ve gecmislerimize (ölmüslerimize) rahmet ve magfiret et. Bizlere de ölmüşlerimize de yüce merhametinle Rahman (c.c.) isminle muamele et.
Ülkemizin, ümmetimizin ve dünyanın üzerindeki bildiğimiz ve bilmediğimiz musibetleri, âfetleri, sıkıntıları ve bulaşıcı koronavirüs hastalığını kaldır.
Âmîn.
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala âli Muhammed.
Elhamdulillahi rabbil âlemin
9 cu cüz ve 23uncu cüz okundu. Rabbim kabul etsin26.Hatim Listesi 16 Ocak-29 ocak
@Lyl_35 1.cüz
Leyl-i-fer 2.cüz
love_story 3.cüz
@Mucizemsn 4.cüz
@mimiraculum5.cüz
@_Reyyan 6.cüz
@Mucizemsn 7.cüz
@Polo33 8.cüz
Z Z P 9.cüz
Leyl-i-fer 10.cüz
clara 11.cüz
SoLeiL12 12.cüz
@slnkhrmn008 13.cüz
@kavs-i kuzah 14.cüz
@polokey2244 15.cüz
@_Reyyan 16.cüz
@Calypso95 17.cüz
@ucukgenclik 18.cüz
Ronron77 19.cüz
@Asel Erva 20.cüz
A Aylinnn_06 21.cüz
@Saadetim33 22.cüz
Z Z P 23.cüz
@sibell13 24.cüz
@kavs-i kuzah 25.cüz
A Aylinnn_06 26.cüz
@Pasiflora25 27.cüz
@Sadelikherseydir 28.cüz
selocko 29.cüz
SoLeiL12 30.cüz
Allah kabul etsin okuduğunuzu.Hayırlı Cumalar.29. cüzü bitrdim.Allah kabul etsin .Dualarınızda aileme yer verirseniz çok mutlu olurum.