- Konu Sahibi humanbeings
- #2.661
1.cüzü okudum allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boş cüz olursa katilmak isterim yada okuyamayan olursa etiketlemeniz yeter
Hangi şekilde okumak istiyorsunuzSürekli 15 günde 1 mi yoksa biri okuyamazsa mi?
Açıkçası her zaman hatime katılıp dua da almak isterim eğer acik varsa..Hangi şekilde okumak istiyorsunuz
Bu ara biraz yoğunum cuzlerimi alan olursa memnun olurum olmassa cuma ya kadar tamamlarim inşallah birdahaki hatimlerden de şimdilik çıkmak istiyorum yoğunlugum geçerse tekrardan girerim lütfen kusuruma bakmayın kafam dolu bu aralar hakkınızı helal edinA Asel Erva mesajlara ve etiketlere dönmüyorsunuz canım,bir sorun yoktur inşallah,okuyamıycaksanız gönüllü bir arkadaş yrdımcı olsunmu size?
mimiraculum 12.cüzü okudunuzmu canım?
Helal olsun, allah kolaylık versin,veriyorum cüZünüzüBu ara biraz yoğunum cuzlerimi alan olursa memnun olurum olmassa cuma ya kadar tamamlarim inşallah birdahaki hatimlerden de şimdilik çıkmak istiyorum yoğunlugum geçerse tekrardan girerim lütfen kusuruma bakmayın kafam dolu bu aralar hakkınızı helal edin
20.cüzü veriyorum size cumaya kadar süresi var,sonraki hatimlerde sıralı cüz takibiyle hatim gurubuna hoşgeldinizAçıkçası her zaman hatime katılıp dua da almak isterim eğer acik varsa..
Sizi bir sonraki hatimde alalım ,2 haftada 1 cüz okuyabilşrsiniz,hergün 1 buçuk sayfa okursanız.selam
olabilir çünku ben çok yavaş okuyorum
1 cüzü ıkımız paylaşalım
öyle anladım sanırım
9 cu cüz bitti Elhamdülillah .Bir dahaki cüz de tek cüz alsam olur mu. Aşırı baş agrilariyla uğraşıyorum. 23den devam etsem mümkün mü acaba26.Hatim Listesi 16 Ocak-29 ocak
L Lyl_35 1.cüz
Leyl-i-fer 2.cüz
love_story 3.cüz
Mucizemsn 4.cüz
@mimiraculum5.cüz
Mehfam 6.cüz
Mucizemsn 7.cüz
Polo33 8.cüz
Z Z P 9.cüz
Leyl-i-fer 10.cüz
clara 11.cüz
SoLeiL12 12.cüz
BettyRuble 13.cüz
kavs-i kuzah 14.cüz
polokey2244 15.cüz
Mehfam 16.cüz
Calypso95 17.cüz
ucukgenclik 18.cüz
Ronron77 19.cüz
A Asel Erva 20.cüz
A Aylinnn_06 21.cüz
M M_atruska 22.cüz
Z Z P 23.cüz
S sibellcim 24.cüz
kavs-i kuzah 25.cüz
A Aylinnn_06 26.cüz
Aktif Lora 27.cüz
Sadelikherseydir 28.cüz
selocko 29.cüz
SoLeiL12 30.cüz
evet okurum insAllah
ben okuyorum henüz bitmedi 12 sayfam kaldı bitirince haber edeceğimA Asel Erva mesajlara ve etiketlere dönmüyorsunuz canım,bir sorun yoktur inşallah,okuyamıycaksanız gönüllü bir arkadaş yrdımcı olsunmu size?
mimiraculum 12.cüzü okudunuzmu canım?
12. cüz müydü arkadaşın eğer oysa ben okuyorumHelal olsun, allah kolaylık versin,veriyorum cüZünüzü
bu arkadaşın yerine okuyormuşum bilginiz olsun Leyl-i-ferCanım aşırı yoğunum işler ve dersler. Okuyamıyorum. Günde 2-3 sf ancak okuyabilşyorum ama yetişmiyor. Okuyabilir misin 12’yi
Yok canım,20 için konuştuk onu12. cüz müydü arkadaşın eğer oysa ben okuyorum