- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
-
- Konu Sahibi humanbeings
Kuzum benim okuyacağım cuzun ilk on sayfasını ben okuyum kalan on sayfasını sen oku istersen ☺
dua topiklerinden dua topiklerine koşuyoruz, maşallah
AmiiinSuper bisey aslinda ne guzel hem onlara hemde bizlere dualar ediliyor kimin duasi kabul olunur bilinmez rabbim dualarimizi kabul olup sevinenlerden eylesin
Allah hayırlı mübarek etsin daim kılsın nasiplendirsin inşallahSizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğreteninizdir.- Hz.Muhammed(s.a.v)
Duyduk duymadık demeyin. 30 kişi olduk. Listemiz tamamlandııııııı
1.humanbeings
2. @Tavuk_suyu_
3. @Sadelikherseydir
4. @Ocalh
5.Kafiyesizsiir
6.sadehayatt06
7. @sibell13
8. @love_story
9. @mely15
10. @mimiraculum
11. @MaviKuplik
12. @Nzlnaz
13. @Hufezaa
14. N Nana
15. @ftemiz
16. F frenzy80
17. @pariko
18. @aypare-
19. @kavs-i kuzah
20. @polokey2244
21. @reyyanK
22. @Calypso95
23. @safi.naz
24. @LeonOcean
25. @ayseMsb
26. @Sabr-Sukur-Dua
27. @Saadetim33
28. @muhursuzpusula
29. A asitane161719
30. @Asel Erva
*Bu cuma günü başlıyoruz inşallah. Hazırlanın kızlar.
Cano her şeye uyarim
Gelirim canoooommmm
Kuzum dün arkadaş katılmak isteyince ben yardımcı olmak istedim ☺ seninle birlikte okusun cuzu
Cumadan cumaya okunacaktı canım, billet bi bayram hararetinden çıksın ben daha kendime gelemedimKızlar tamamlandıysa başlayalım mı yarın niye bekliyoruz
E tmm cnm ama karantinadayız ya bayram yok gibi bizde evde oturuyoruz o yüzden dedimCumadan cumaya okunacaktı canım, billet bi bayram hararetinden çıksın ben daha kendime gelemedim
Haklısın canım benim ben de senin gibiyim ama cuma saatinde başlamak daha iyi olur diye düşünmüştüm.E tmm cnm ama karantinadayız ya bayram yok gibi bizde evde oturuyoruz o yüzden dedim
@Feslegen’im sana 1 cüz yazıyorum ☺ N Nana veKuzum dün arkadaş katılmak isteyince ben yardımcı olmak istedim ☺ seninle birlikte okusun cuzuhumanbeings arkadaşımız o şekilde ayarlarlasin eğer istersen ☺
İnşAllah cnm cuma selasıyla başlarızHaklısın canım benim ben de senin gibiyim ama cuma saatinde başlamak daha iyi olur diye düşünmüştüm.
Tamam canım benim
Canlar ben biraz yavaş okuyorum, birazda heyecanlıyım inşAllah sizinle okumam hızlanacak
Canım şu an 32 kişi olduk seninle birlikte. O yüzden yarım cüz dedimBen tam cüzde alabilirim eğer çok kişi okusun diye yarım veriyorsanız onu bilemem