- 31 Temmuz 2019
- 284
- 393
- Konu Sahibi humanbeings
He tamam o zaman olsun farketmez benim içinCanım şu an 32 kişi olduk seninle birlikte. O yüzden yarım cüz dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He tamam o zaman olsun farketmez benim içinCanım şu an 32 kişi olduk seninle birlikte. O yüzden yarım cüz dedim
Daha baslamadik canısı ☺humanbeings canım benim kaçıncı çiz ne zaman başlıyoruz ? Bana hiç bildirim gelmemiş kaçırmış olabilirim .
Ayyyy bir de çiz yazmısım cüz yazacaktımDaha baslamadik canısı ☺
Bu cuma herhalde canım humanbeings öyle demişti galiba ☺Ayyyy bir de çiz yazmısım cüz yazacaktım
Ne zaman başlayacağız canım ?
Cuma günü başlıyoruz inşallahAyyyy bir de çiz yazmısım cüz yazacaktım
Ne zaman başlayacağız canım ?
Aynn bana hertürlüolur cano yeterki bu grupta olimmmmmhumanbeings canım aslında biz Kara_gozlum ile iyi olduk, hastalık yüzünden okuyamayanın cüz ünü biz aliriz
Günaydıngünaydın kızlarrrrrrrr
Rabbiiiimm hayırlı eylesin inşallah Allah razı olsun daim olsun. şu an reglim ama benBismillâhirrahmânirrahîm. İlk hatmimize başlıyoruz canlarım, hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Bir kaç hatırlatmayla başlayalım.
Düzenli bir okuma olması için hepimizin katkısına ihtiyacımız var. Ben de elimden geldiğince grubu takip edeceğim. Her cuma günü sabah listeyi paylaşacağım, perşembe akşam 23.59’da (burası çok önemli ) süremiz dolacak. Her salı günü de kim ne durumda diye ara bir liste paylaşacağım. Okumasını bitiren gruba ben bitirdim diye yazarsa ben onları not alırım. Her hafta 1 cüz aşağıya kayarak ilerleyeceğiz. Ben ilk hafta 1.cüzü okuduysam ikinci hafta ikinci cüzü okuyacağım şeklinde. Hepimizin müsait durumda olmadığı belli zamanlarımız olacak illa ki. Onun için de şöyle bir önerim var. Önceden bana haber vererek bir sonraki haftanın cüzünü de böyle zamanlarda önceden tamamlayabilirsiniz. Zor durumlarda el birliğiyle hallederiz zaten inşallah. Her hafta 30.cüzü okuyan listemiz tamamlandıktan sonra o hatmin duasını da tamamlayacak. Bir de secde ayetlerimiz var, biliyorsunuz. O cüzü okuyan o secde ayetini yapmayı unutmasın.
(Kişi kendinden bilir işi; ben hep unuturum çünkü )
Rabbim okumalarımızı bereketli, çabamızı daim kılsın inşallah. Allah’ım benimle birlikte bu yola çıkan tüm hatim kardeşlerimin gönüllerine yorgunluk gösterme. Amin.
1. humanbeings
2. Tavuk_suyu_
3. Sadelikherseydir
4. Ocalh
5. Kafiyesizsiir
6. sadehayatt06
7. @sibell13
8. love_story
9. M mely15
10. mimiraculum
11. @MaviKuplik
12. Nzlnaz
13. H Hufezaa
14. N Nana
15. ftemiz
16. F frenzy80
17. @pariko
18. @aypare-
19. kavs-i kuzah
20. polokey2244
21. @reyyanK
22. Calypso95
23. safi.naz
24. @LeonOcean
25. ayseMsb
26. S Sabr-Sukur-Dua
27. @Saadetim33
28. muhursuzpusula
29. A asitane161719
30. A Asel Erva
31. Kara_gozlum
32. Rbcl
*Dikkat dikkat! Okuma listemizi bir kaç değişiklikle yarın paylaşacağım. Bu asıl liste değil.
Canım ben şuan mazeretli değilim ama heran olabilirim aksilik günün geçti yarın sabah namazıyla 4. Cüze başlasam bitiremezsem sana haber etsem kaldığım yerden siz devam etseniz olur muBismillâhirrahmânirrahîm. İlk hatmimize başlıyoruz canlarım, hepimize hayırlı uğurlu olsun. ☺
Bir kaç hatırlatmayla başlayalım.
Düzenli bir okuma olması için hepimizin katkısına ihtiyacımız var. Ben de elimden geldiğince grubu takip edeceğim. Her cuma günü sabah listeyi paylaşacağım, perşembe akşam 23.59’da (burası çok önemli ) süremiz dolacak. Her salı günü de kim ne durumda diye ara bir liste paylaşacağım. Okumasını bitiren gruba ben bitirdim diye yazarsa ben onları not alırım. Her hafta 1 cüz aşağıya kayarak ilerleyeceğiz. Ben ilk hafta 1.cüzü okuduysam ikinci hafta ikinci cüzü okuyacağım şeklinde. Hepimizin müsait durumda olmadığı belli zamanlarımız olacak illa ki. Onun için de şöyle bir önerim var. Önceden bana haber vererek bir sonraki haftanın cüzünü de böyle zamanlarda önceden tamamlayabilirsiniz. Zor durumlarda el birliğiyle hallederiz zaten inşallah. Her hafta 30.cüzü okuyan listemiz tamamlandıktan sonra o hatmin duasını da tamamlayacak. Bir de secde ayetlerimiz var, biliyorsunuz. O cüzü okuyan o secde ayetini yapmayı unutmasın.
(Kişi kendinden bilir işi; ben hep unuturum çünkü )
Rabbim okumalarımızı bereketli, çabamızı daim kılsın inşallah. Allah’ım benimle birlikte bu yola çıkan tüm hatim kardeşlerimin gönüllerine yorgunluk gösterme. Amin.
1. humanbeings
2. Tavuk_suyu_
3. Sadelikherseydir
4. Ocalh
5. Kafiyesizsiir
6. sadehayatt06
7. @sibell13
8. love_story
9. M mely15
10. mimiraculum
11. @MaviKuplik
12. Nzlnaz
13. H Hufezaa
14. N Nana
15. ftemiz
16. F frenzy80
17. @pariko
18. @aypare-
19. kavs-i kuzah
20. polokey2244
21. @reyyanK
22. Calypso95
23. safi.naz
24. @LeonOcean
25. ayseMsb
26. S Sabr-Sukur-Dua
27. @Saadetim33
28. muhursuzpusula
29. A asitane161719
30. A Asel Erva
31. Kara_gozlum
32. Rbcl
*Dikkat dikkat! Okuma listemizi bir kaç değişiklikle yarın paylaşacağım. Bu asıl liste değil.
Perşembeye kadar ne durumda olursun?Rabbiiiimm hayırlı eylesin inşallah Allah razı olsun daim olsun. şu an reglim ama ben
Olur canımCanım ben şuan mazeretli değilim ama heran olabilirim aksilik günün geçti yarın sabah namazıyla 4. Cüze başlasam bitiremezsem sana haber etsem kaldığım yerden siz devam etseniz olur mu
Merhaba hoşgeldiniz Öncelikle başınız sağolsun. Her hafta 1 cüz okuyarak ilerleyip hep birlikte haftada bir toplu hatim yapacağız. Dilerseniz büyükannenizin ismini de duamıza katabiliriz ☺Beni de ekleyin. Yakın zamanda büyükannem vefat etti onun ruhuna okuyacağım.
Biter inşallah yetiştirebilirimPerşembeye kadar ne durumda olursun?
Fatma ismi inşallah mekani cennet olur . Insan ölünce günah defteri kapanır ama sevap defteri kapanmazmis. Sevap defteri dualarla dolsun tassin tenine ateş değmesin okunan hatim hürmetine Rabbim magfiret eylesinMerhaba hoşgeldiniz her hafta 1 cüz okuyarak ilerleyip hep birlikte haftada bir toplu hatim yapacağız. Dilerseniz büyükannenizin ismini de duamıza katabiliriz