canım mesela bazı ilaçlar var kematörapi ilaçları bitkilerden elde ediliyo.
bunlar özel kıyafetlerle toplanıyor ve özel kıyafetlerle işlem yapılıyor...tene değmemesi için.solunmaması için.. sonuçta bahsettiğim ilaç oral yada damar yluyla kullanııyo...
oral yolla alınan sadece oral yolla etki etcek diye bişey yok..
mesela oral alınınca %90 etki ediyorsa, tene değince %20 etki ediyordur..
anlatabildim mi:)
önemli değil canım.. hormon bzukluğu önemli bir konu bunu ihmal etme. bahsettiğin ilacı verdiyse dr ve hala düzelme yaşayamıyorsan hormonal sorunun var ve ciddi demektir.
ayrıa lavanta çayı cildi güzelleştiriyor.. onu da forumdan bulabilirsin lavanta çayı demleyip içebilirsin sivilce için..
tabi hormonal seninki am bi nebze de olsa yardımcı olur belki:)
kırıklarımı aldırayım derken yine gitti saçlarım.
hemde sinamekinin 2.turunun 5. küründe.
turplu suyla sinamekiyi birlikte uygulasam sorun olur mu?
yani haftada bir sinameki,bir turplu su.
yorar mıyım saçlarımı,daha mı hızlı uzarlar?
sarımsaklı şampuanda kullanıyorum.
nisana kadar uzatmam lazım, çalışmaya başlicam hiç uğraşamam o zaman :18:
ben kullanmaya başlayalı 2 gün oldu canım
daha bilmiyorum yani. ben mecbur artık saçlarımla kafayı yemek üzere olduğum için kullanıyorum. 4 senedir kısa. ensemi kapatmıyodu. şimdi biraz kapatıyo direniyorum kestirmemek için.. çook yıpranık ve çok zor uzar ayda ancak 0.3 cm yani 3 milimetre..
tabi önermiyorum doğum kontrol hapını.. bunun kullanımı sonuccu adet gecikmesi ve normal olarak oral aldığın zaman meydana gelebilecek yan etkileri gösterebilir.. ayrıca hamile ve meme kanseri riski olanlar kullanmamalı.
ha ben yapıyorum.. ama önermiyorum.. sonuçta hormon... zaten ben uzun süre kullanmıştım adet düzensizliğim için doğum kntrol hapı ... geçmiş zamanda...
Canım dıştan sürdüğüm hiç bir şey fayda etmiyor. Neler kullandım neler. Tabi eskisi gibi çok ve büyük çıkmasa da yine de çıkıyor. Hormonal bir durum belli ki. Doktora gidicem tahlil yaptırmaya. Yaşım 25 hatta 26ya girdim hala ergen gibi sivilce çıkıyor
arkadaşım
sen BEKLAZON un içeriğinin ne olduğunu biliyor musun..
bu bir ilaçtır ve kortikosterodiddir..
kimseye ilaç öneremezsin...
ben eczacıyım ve kortikosteroidlerin ne kadar tehlikeli ilaçlar olduğunu senden çok daha ii biliyorum. anlattığın kadar masum değil...
yukardaki BYNPİPOnun dedikelrini dikkate almayın kızlar..
aslında bişey yazmıcaktım ama sizleri uyarmak konusunda kendimi sorumlu hissettim...
sonuçta burda her denen ilacı araştırın derim size.
ben de şampuana doğum kontrol hapı koydum.. bunu kullanmanın da riskleri var. normalda doğum kontrol hapı senlerce kadınlar tarafından hem de ORAL olarak kullanılabilen bir ilaç..
ancak kortikosteroidler uzun süreli kullanılamaz ve bir hastalık olduğu zaman egzama dermatit gibi durumlarda YÜZEYEL kullanılan bir ilaç..uzun süreli kullanımlarda ise bir çok istenmeyen duruma yol açar...
geçen birini de ketoral saçtan boyayı mı akıtıyormuş öyle birşey varmmış.. yazmış koca koca ketoral kullanın diye yada antifungal içeren bi şampuandı ,ketakonazol içeren galiba tam ahtırlamıyrum.. antifungaller de uzun süreli kullanılamaz. ayrıca mantar hastalığı varsa kullanılır...
arkadaşlar yapmayın etmeyinn ... önce araştırın sonra uygulayın...
sonuçta bemiks,e vitamini bepanten gibi ampüller de ilaç sayılyor.. ancak bunlar vitamin içerikli ve saç uzatmada yardımcı...
beklazon hiç olmadı
Doğum kontrol hapı zararlı değil mi?Benim doktorum ben saçları uzattığını duyunca sarımsaklı şampuana karıştıran ve ciddi sonuç alan bir arkadaşıma özenip yapacağımı anlattığımda şiddetle itiraz etti.Sizde zarar görmeyin?
canım şampuanına sarımsak katmanın hiçbir zararı yok..
ancak senin böyle bir ilaç kullanmanı dr uygun gördüyse eğer sende dermatit var saçında belki egzema.. seninki farklı bir durum.. ayrıca kortikosteroidler saç uzatmaz.. topikal kullanımı bile herhangi bir hastalık yoksa risklidir.. kortikosteroidlerin uzun süreli kullanımı sonucu yan etkiler olarak araştırırsan nette bulabilirsin..
ben doğum kontrol hapını önermiyorum..
aslında drların yazdıkları reçetelerden bazı örnekler versem ağzınız açık kalır.. her dr herşeyi bilecek diye bişey yk:))
ben 4 sene saçımı uzatamadım.. neler kullandım,sinameki ,turp, hardal, bütün yağlar..en sn çare maalesef bunu kullanıyorum..
yukarda yan etkileri yazdım d.k.h ile ilgili
Öyle uygulayan bir arkadaş var aslında. Turplu suyu ne sıklıkla uyguluyorsun??? İnşallah hemen uzaarr
Daha hiç uygulamadım ama eğer daha çok etki ederse uygularım.
O arkadaşla iletişime geçebilir misiniz acaba nasıl gidiyormuş etki etmiş mi? :92:
kızlar ben 9. uygulamamıı yaptım 3 gün sonra 10. yu yapıcam yaklaşık 10 cm uzama oldu haberiniz olsun bizzat denemiş biri olarak söylemek istedim inşallah sizin saçlarınızda uzar =* =))
kızlar ben 9. uygulamamıı yaptım 3 gün sonra 10. yu yapıcam yaklaşık 10 cm uzama oldu haberiniz olsun bizzat denemiş biri olarak söylemek istedim inşallah sizin saçlarınızda uzar =* =))
ben kullanmaya başlayalı 2 gün oldu canım
daha bilmiyorum yani. ben mecbur artık saçlarımla kafayı yemek üzere olduğum için kullanıyorum. 4 senedir kısa. ensemi kapatmıyodu. şimdi biraz kapatıyo direniyorum kestirmemek için.. çook yıpranık ve çok zor uzar ayda ancak 0.3 cm yani 3 milimetre..
tabi önermiyorum doğum kontrol hapını.. bunun kullanımı sonuccu adet gecikmesi ve normal olarak oral aldığın zaman meydana gelebilecek yan etkileri gösterebilir.. ayrıca hamile ve meme kanseri riski olanlar kullanmamalı.
ha ben yapıyorum.. ama önermiyorum.. sonuçta hormon... zaten ben uzun süre kullanmıştım adet düzensizliğim için doğum kntrol hapı ... geçmiş zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?