Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1 cm Uzayan Saçlara Ne Dersiniz?

canım mesela bazı ilaçlar var kematörapi ilaçları bitkilerden elde ediliyo.
bunlar özel kıyafetlerle toplanıyor ve özel kıyafetlerle işlem yapılıyor...tene değmemesi için.solunmaması için.. sonuçta bahsettiğim ilaç oral yada damar yluyla kullanııyo...
oral yolla alınan sadece oral yolla etki etcek diye bişey yok..
mesela oral alınınca %90 etki ediyorsa, tene değince %20 etki ediyordur..
anlatabildim mi:)

Anladım canım :) Bende cesaret edicem kullanıcam senin gibi. Bir de şöyle birşey var. Ben sivilce tedavisi gördüm roaccutane azitro ama bunlara rağmen geçmedi. Büyük ihtimal hormonlarımda bir bozukluk var. Onun için de gidicem doktora ve doğum kontrol hapı vericek büyük ihtimal :) Biraz da bundan cesaret aldım aslında. Bir de çok az atacağım ve az kullanacağım için pek zararı olmaz gibi geliyor. Bir deneyeyim bakayım biraz daha araştırdıktan sonra. Çok sağol ilgilendiğin için.

önemli değil canım.. hormon bzukluğu önemli bir konu bunu ihmal etme. bahsettiğin ilacı verdiyse dr ve hala düzelme yaşayamıyorsan hormonal sorunun var ve ciddi demektir.
ayrıa lavanta çayı cildi güzelleştiriyor.. onu da forumdan bulabilirsin lavanta çayı demleyip içebilirsin sivilce için..
tabi hormonal seninki am bi nebze de olsa yardımcı olur belki:)

Canım dıştan sürdüğüm hiç bir şey fayda etmiyor. Neler kullandım neler. Tabi eskisi gibi çok ve büyük çıkmasa da yine de çıkıyor. Hormonal bir durum belli ki. Doktora gidicem tahlil yaptırmaya. Yaşım 25 hatta 26ya girdim hala ergen gibi sivilce çıkıyor

Öyle uygulayan bir arkadaş var aslında. Turplu suyu ne sıklıkla uyguluyorsun??? İnşallah hemen uzaarr

ayyy inşallah rapunzel oluruz kısa zamanda ihtiyacım var kesnimi öyle görmeye çok özeniyorum uzun saçlılara yaaaaa

ben de senin gibiydim. 23 yaşındayım hala ergen gibiyim. doktora gittim PKO teşhisi koydular bak. Bence ihmal etme. Şu an ilaç kullandıkça düzelmeye başladı.

Ben sadece başımdan geçen önemli bir olayı burada arkadaşlarla paylaşmak istedim.Kötü bir amaç yoktu.
beklazonun bir yan etkisi var mı bizi aydınlatın bilelim.
sayenizde öğrenmiş oldum.kimseye ilaç önerdiğim yok amacım yardımlaşmak çünkü ben çok iyi sonuç aldım...
herkesin yararlanmasını aynı derecede mutlu olmasını isterim...

Doğum kontrol hapı zararlı değil mi?Benim doktorum ben saçları uzattığını duyunca sarımsaklı şampuana karıştıran ve ciddi sonuç alan bir arkadaşıma özenip yapacağımı anlattığımda şiddetle itiraz etti.Sizde zarar görmeyin?

Sayın üyeler,
bir faydanız olur diye iyi niyetle yaptığınız paylaşımlarda ilaç ismi zikrederek bilmeden yarar yerine zarar verebileceğinizi unutmayınız lütfen.

Saça sürülecek deyip geçmeyiniz, cilt yoluyla vücuda karışan bir ilacın yan etkilerine maruz kalabilirsiniz, bu yüzden rica ediyorum ilaç isimleri zikretmeyiniz, mevzunun saçtan ibaret olmadığını, insan sağlığını doğrudan ilgilendirdiğini unutmayınız...

canım şampuanına sarımsak katmanın hiçbir zararı yok..
ancak senin böyle bir ilaç kullanmanı dr uygun gördüyse eğer sende dermatit var saçında belki egzema.. seninki farklı bir durum.. ayrıca kortikosteroidler saç uzatmaz.. topikal kullanımı bile herhangi bir hastalık yoksa risklidir.. kortikosteroidlerin uzun süreli kullanımı sonucu yan etkiler olarak araştırırsan nette bulabilirsin..
ben doğum kontrol hapını önermiyorum..
aslında drların yazdıkları reçetelerden bazı örnekler versem ağzınız açık kalır.. her dr herşeyi bilecek diye bişey yk:))
ben 4 sene saçımı uzatamadım.. neler kullandım,sinameki ,turp, hardal, bütün yağlar..en sn çare maalesef bunu kullanıyorum..
yukarda yan etkileri yazdım d.k.h ile ilgili

anladım hayatım bilgilendirdiğin için teşekkürler :)

sinemakiye başlayalı 6 hafta oldu ama son hafta bemiks ampül almayı unutmuşum sizce uzamasında sorun olurmu ?

kızlar ben 9. uygulamamıı yaptım 3 gün sonra 10. yu yapıcam yaklaşık 10 cm uzama oldu haberiniz olsun bizzat denemiş biri olarak söylemek istedim inşallah sizin saçlarınızda uzar =* =))

kızlar ben 9. uygulamamıı yaptım 3 gün sonra 10. yu yapıcam yaklaşık 10 cm uzama oldu haberiniz olsun bizzat denemiş biri olarak söylemek istedim inşallah sizin saçlarınızda uzar =* =))

canım sen işlemi tam olarak nasıl yaptın uyguladın anlatır mısın lütfennn :)

saçlarım 4 yıldır uzamıyordu bu yıl aşırı derecede yıpranma oldu çok kısa kestirmek zorunda kaldım ve yardıma ihtiyacım var kaç günde 10 cm uzadı bi bilgi verir misin canım :)

bende bugün doğum kontrol hapı ve çam terebentin alıp şampuanıma karıştırdım (bioblas kullanıyorum) bugünden itibaren kullanmaya başlıycam ama şüphelerim var çünki MİCROGYNON Draje yazan bi kutu doğum kontrol hapını un haline getirdim ve çok az çıktı 21 adet koyulduğu için o kadar koydum bu sizce fayda eder mi? hapların daha büyük olması gerekmiyor muydu eczacıya sorduğumda bunu vermişti de..

10 hafta kadar bir sürede uzama oldu. bemiks ampulü fısfıslı bir şişeye dökdüm sonra bir tatlı kaşığı hint yağını ocakta biraz ısıtip döktüm 1 tatlı kaşığı badem yağı döktüm yarım çay bardağı suya bir tutam sinameki katıp kaynayana kadar ocakta tuttum kısa bir süre kaynadıktan sonra sonra süzüp karışımın içine kattım tabi üfleyerek soğutuyorum biraz kaynar kaynar dökmüyorum, sonra çalkalayıp saç diplerime sıkıyorum 5 dk masaj yapıyorum 3-5 saat kadar bekletiyorum saçımda aslında vaktim varsa sabah yapıp öğleden sonra yıkıyorum sürenin sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum bu tarifin sahibi olan arkadaşımız yarım saatin kafi olacağını forumda kendi konusuna yazmıştı ben sadece içimi rahatlatmak adına bu kadar uzun bir süre bekletiyorum siz bilirsiniz gerisini kızlar =))

gerçekten o kadar uzatıyo muuu??? ben bi ara denemiştim 2 kere 3 kere falan yapmışımdır maksimum, ama pek bi etkisini görememiştim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…