Hafta hafta gebelikte karnınızdaki bebeginizin kilosu nedir ?

29+3 te 1402 grdık normalmi acaba..sanki 30 lü rakamları göremiyeceğiz gibi geliyo :KK43:

:nazar:Bgn bizde gittik doktora cinsiyetini öğrenmeye.17 haftalık 170gr olmuş ve kızımız nihayet gösterdi kendni.Allah herkesin gönlüne göre versin, darısı bütün gebe kalmak isteyenlerin başına:nazar:

37+5de 4148gr oğluşum:nazar::nazar::nazar:1gün sonra doğucak bebişim vee yanılma payı nekadar çıkıcak çok merak ediyorum:26::26:

Son düzenleme:
slm arkadaslar ben aranıza yenı geldım 34 haftalık hamıleyım benım bebısımın bıraz kucuk nedendır bılmıyorum normalınden mesela 33 haftada 1700 du bazıları son ayda alır dıyolar ne yapmalıyım sızce tavsıyelerınızı beklıyorum:18:

su an 36+7 deyız gcen hafta 35+5 de aynı gunde 2 doktora gıttım bırınde 3000 gr dıgerınde ıse 2750 cıktı yanı hangısı dogru sasırdım ustelık 33 haftadan bu yana suyumda az bısey azalma var gunde 3 lt su ıcıyorum sımdı hamılelıgım resmen kabusa dondu ılk basta bu ıkılı test mahfettı beni. 13 haftadan berı gozumun yası dınmedı bakalım cok az kaldı martın 20 sınden ıtıbaren herhangı bır gun sezaryen dedı dr.çok korkuyorum ve çok heyacanlıyım.bebegım canım yavrum saglıklıdır ınsallah.bu cektıgım sıkıntıların sonucu mutluluk huzur olur ınsallah aminn.

slm arkadaslar ben aranıza yenı geldım 34 haftalık hamıleyım benım bebısımın bıraz kucuk nedendır bılmıyorum normalınden mesela 33 haftada 1700 du bazıları son ayda alır dıyolar ne yapmalıyım sızce tavsıyelerınızı beklıyorum:18:

son haftalarda pekmez içmenin bebege kılo aldırdıgını duydum tabı çok cıddı seker sorunu yoksa süt yogurt ve haslanmıs yumurta dedı dr. bırde bol meyve kıvı portakal muz elma dedı bana. ama kılo çok onemlı degılmıs duydugum kadırıyla 2500 gr bır bebek ıcın yeterlıymıs galıba

tam 32 deyken doktordaydım 2067 dedi internetten baktım 32 de 1800 falan dio iyi herhalde ogluşumun kilosu

35 haftalık sayılırız 2 kilo 550 gram olmuşuz.
Boyumuz da 50 cm olmuş.
Boya gidiyoruz.Kilo alışımız da zayıflamış sanki :KK43:

oğlum 20 hafta 5 günlük doktor 318 gr dedi zayıf mı siz nasıl beslendiniz özellikle neler yedinizz

X