Hafta hafta gebelikte karnınızdaki bebeginizin kilosu nedir ?

36+3 2860 gr normal mi sizcee bana biraz az geldi sizinkilerrrrrre göre :KK30:

nesi az canım maşallahı var.
:nazar:
çok kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyorki.
40 haftasını doldurmuş bebek olarak normal aralık2500-4000 gr olarak kabul edilir

[ı]eğer dr böyle dediyse seninki 1-2 hafta değil tam 1 ay önden gidiyor.haftasına göre boyuda kilosuda çok fazla[/ı]

doktor haftasına gore ırı bır bebek dedı bıze

15 haftalıkken 10,5 boyu kılosu 142 gramdı

nerdeyse 5 haftada bu hale gelmıs

hanı farklı kısılerde olcum yaptırmıyorum hep aynı doktor bakıyor

bakalım ayrıntılı ultrasonda nasıl cıkacak

ben hala dıyorum pek ınanmıyorum bu kadar tonbık ve uzun olduguna

Dün kontrolüm vardı 39+0 dr kilo söylemedi En son 38 haftamın başında 3600 gr dı dediği tahmini 3500 aşağısı değil yukarısı en fazlada 3900 dedi o kadar artık doğunca görücez

benim kuzu aldı başını gitti sanıyorum ki,bugün gideceğim doktora yazarım sonra kilosunu:nazar:

Benim bebişim de 24.haftada 700gr.dı.İnş bir dahaki kontrole 1000gr.ı geçeriz:nazar:

benim kuzu aldı başını gitti sanıyorum ki,bugün gideceğim doktora yazarım sonra kilosunu:nazar:

evet öğrendim,38+5 te 4000gr çıkıyor maşallah topalak kızıma:nazar:nasıl doğum yapacağım bilmiyorum,çatı muayenesi falan da yapmadı dr,1 hafta bekleyelim olmazsa sezaryen dedi.

evet öğrendim,38+5 te 4000gr çıkıyor maşallah topalak kızıma:nazar:nasıl doğum yapacağım bilmiyorum,çatı muayenesi falan da yapmadı dr,1 hafta bekleyelim olmazsa sezaryen dedi.

Maşallah minik kuşa maşallah.
Peki siz çok kilo aldınız mı ? İyi beslenmişiniz siz de bebeğiniz kilolu.
Benimki de kilolu olsa keşke.
Bir haftamız kaldı 7 aylık olmamıza bakalım yarın kontrolümüz var ne kadar olmuşuz .

24 haftada 750grdı ayın 10unda 28 haftalık oluck bakalım kaç gr oluck hemen söylucm

X