• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafta hafta gebelik için aradığınız herşey

Meral Torun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
3
3
1
39
Merhabalar, bende 2 aylık hamileyim forumda çok dolaşıyordum ama üye olmamıştım. Her hafta vücudumda nasıl değişiklikler olacak nelerle karşılacağım çok merak ediyorum ve çok heyecenlıyım :)
Yazılanları okuyorum ayrıca internetten de araştırıyorum herkes farklı şeyler söylüyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmene sevindim canım :) Bu arada ben bayıldım bunlara eğer gülmek istersen şu linklere de bakmanı öneririm. Artık bütün günüm neredeyse bilgisayar başında geçiyor. Hafif mide bulantılarım olduğu için pek ayağa kalkamıyorum :KK43: Bu arada mide bulantısı için önerin varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah o bulantilar premesis diye bir takviye vermisti bana doktor cok sukur onunla atlattim ben biraz pahali ama alabilirsen bir dene dayanilmaz durumdaydim su bile icemiyordum artik serum takacaklardi neyseki toparladim doktoruna sormadan alma ama hemen bakiyorum linklere ;)

Doktoruma danıştım kullanmamda bir sakınca görmedi parası hiç önemli değil yemek yemek istemiyor canım bebeğim için endişeleniyordum. Aldım ilacı iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim önerin için çok şükür artık birşeyler yiyebiliyorum mide bulantılarım baya azaldı Allah razı olsun senden :)

Back