butcenizi bilmem ama doona cok kullanışlı tavsiye ederim
Sürpriz yapmayacağım ama onun ilk bebeği olacağı için o da bilemiyor ne alması gerektiğini. Sadece çok ağır olmamasını, fazla yer kaplamamasını (kendi aracı yok, taksi ya da toplu taşıma aracı kullanması gerekecek dışarı çıktığında) bir de bebeğinin rahat edeceği birşey olmasını istiyor. Bu nedenle deneyimli annelerden öneri almak istedik konu açarakBebek arabası sürekli kullanılacak , kişinin ihtiyacı ve aradığı özelliklere göre değişen bir tercih.
Bu nedenle bence düşüncenizi arkadasınıza söyleyin o beğendiği markaları söylesin alın.
Sürpriz alacak isenizde bebek arabası ne almak istiyorsun diye muhabbet açıp arkadasının belirlediğini alabilirsin ona.
Doone çok iyi ama hem sadece 1,5 yaşa kadar kullanılıyormuş hem de annenin eşyalarını koyabileceği bir yer yok
Merhaba, simdi n11 e baktim rival icin ama cok alternatifi var. Siz hangisini almistiniz?bn rival bebek arabasını aldım n11den bır sene olck yaz kıs kulandım yagmurluk hedıyelı aldım cok rahat tek elle kapatıp acıyorum suan n11de fıytlarıda uygun cok kullanslı ıkı cockla bn cok rht ettım
yagmurluk hedıyelı pembe sepetlı devamlı kullanıyorum cokda memnunum suan 279 tl sanırım bn 218 almısdım hemende ıkı gune gelmısdı yaz kıs kullanıyorumMerhaba, simdi n11 e baktim rival icin ama cok alternatifi var. Siz hangisini almistiniz?
Tesekkurleryagmurluk hedıyelı pembe sepetlı devamlı kullanıyorum cokda memnunum suan 279 tl sanırım bn 218 almısdım hemende ıkı gune gelmısdı yaz kıs kullanıyorum
Rival Junior Tam Yatar Hafif Baston Bebek Arabası Puset
Yağmurluk ve OyunTopu HEDİYELİ
bundan aldım
Pierre cardin yeehoo aldık canm biz hem yenidoğandan itibaren kullanılıyo hem katlandıgında kabin boy olarak geçiyo çekçekli valiz gibi sürülüyo..hemde diğer bastonlara göre taşıma kapasitesi yüksekSevdiğim bir arkadaşım 3 ay sonra doğum yapacak ve bebek arabası hediye etmek istiyorum.
Deneyimli anneler, yenidoğandan itibaren kullanılabilecek, hafif, az yer kaplayan aynı zamanda kullanışlı bebek arabası önerileriniz nelerdir? (Travel sistem olmasın lütfen, daha çok aradığımız yenidoğandan itibaren kulanılan baston tarzı arabalar)
Sevdiğim bir arkadaşım 3 ay sonra doğum yapacak ve bebek arabası hediye etmek istiyorum.
Deneyimli anneler, yenidoğandan itibaren kullanılabilecek, hafif, az yer kaplayan aynı zamanda kullanışlı bebek arabası önerileriniz nelerdir? (Travel sistem olmasın lütfen, daha çok aradığımız yenidoğandan itibaren kulanılan baston tarzı arabalar)
Biz casual Vista baston travel kullanıyoruz ama pusetsiz de satılıyor galiba sadece baston olarak.. yenidoğandan itibaren kullanılabilir. katlamasi kolay. Alt sepetide geniş. Biz memnun kaldık. Almadıysanız hala bakabilirsiniz.Sevdiğim bir arkadaşım 3 ay sonra doğum yapacak ve bebek arabası hediye etmek istiyorum.