Hafif şizofremlik olabilir mi?

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ben hayalleri , rüyaları gerçeklerle karıştırmıyorum ama ergenligin ilk zamanlarında başkalarının aklımı okuyabilmesinde korkularım olurdu şimdilik geçti ama tam düzelmedi hafif şizofremlik olabilir mi?çok korkuyorum şizofrem diye ama hayalleri gerçeklerle karıştırmıyorum sadece panikatak oldugum için eskiden aklımı okumalarından korkardım hemen panige girerdim saklayacagım şeylerde yoktu aslında ama en basit şeyi problem ederdim

şizofrenler şizofren miyim diye düşünmezmiş.Panik atak tan böylesin rahat ol insanlar düşünce okuyamaz sadece hissederler...o DA mimiklerinde gülümse kimse ne düşündüünü anlamaz o zaman:)Sağlıkla kal

yok canım kesinlikle değilsin.panik atagın verdigi korku tamamen bu ama panik atak oldugunu da düşünmüyorum.tamamen psikolojik.takılma böyle şeylere rahat ol olumsuz düşünmemeye çalış düzelir zamanla

bu sana panik ataktan kalmış bir miras hiç bir psikyatri hastası hasta olduğunu kabul etmez hastalığın ilk belirtisi de bu sayılır zaten

on iki yaşlarında ben de düşünüyordum kısa süre böyle. Normal bu, ayrıca eğer şizofren olsan kendine bunu sormazdın fark edemezdin doğru kabu ederdin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…