- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.786
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
İyi geceler.canimi çok sıkan bı durum var kizlar, oğlum Aralık'ta 3 yaşına basicak ama hala net bı şekilde konuşamıyor .kelimeleri seni çok seviyorum annecim ,ver ,al ,bırak, benim ,kedi ,miyav ,ama en önemli nokta hemen hemen bütün çocuk şarkılarını bilir ,otobüsün tekerleği yuvarlak,Ali babanın bir çiftliği var.benim dinlediğim şarkılarıda söyler ,hatta şarkıcı nasıl söylüyorsa aynısı . örnek veriyorum çık geell ruyuuuuuuuuuummmmmm, yanlız bı sıkıntımız var müzik çalınca kendi etrafında döner nazende direk popoyu bı o yana bi bu yana sallar ,zıplar hoplar ,çok taklitcidir .bikeresinde kızdım
insan ol annecim dedim .oda bana iysan ol anne cim dedi. Şarkılari çok sever . herneyse asıl konumuza gelelim ama hala tam olarak konuşmuyor cocuk psikiyatriye götürdum aynı basliktadaki gibi hafif otizm belirtisi var 2 ay sonra tekrar getir bu süreçte TV tablet telefon yok dedi .yaşıtlarıyla yanyana gelsin dedi.ben çok korkuyorum .sizce oğlum da otizm varmıdir .benim yegenimde geç konuştu otizm değildi .ben 7 yaşına kadar etrafımda döndüm otizm değilim .fark ettim de müzik çalarken donuyor benimkisi. Bişi söyleyin sizin başınıza böyle bişi geldimi
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)