Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hafif meme sarkikligina büyük protezlerle care bulan varmi
- Konu Sahibi newhope
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de ilk doktora gittigimde silikon arti diklestirme demisti doktor.sonra birkac doktor daha gezdim hep ayni seyi soylediler.ben israrla diklestirme istemedigimi soyledim.doktorum o zaman buyuk protezle hallederiz dedi.3 yil once kas ustu teknikle 495 cc damla protez takildi.yeterince dik olmadigi gibi bu uc senede daha da sarkti.bir de agirliktan dolayi boyun fitigi oluyordum nerdeyse.6 hafta once o silikonlari cikarttirdim.daha ufak boy silikon takildi ve diklestirme yapildi.keske ilk ameliyatta diklestirmeyi kabul etseydim de ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalmasaydim diyorum simdi.izlerim de hic kotu degil.on gun sonra izler icin lazere baslanicak.ben cok memnunumslm arkadaslar, Bana iki Dr diklestirme gerektiguni söylediler. Diklestirme de Kalan izlerden Cok korkuyorum. Dr bitaneside 400 cc le diklestirebiliriz dedi. Acaba bu konuda Bana yardimci olabilirmisiniz
3doktor diklestirme gerekiyo dedi. Ama ben izlerden korktugumu söyledim meme ucundan yarimay seklindede yapilabilirmis diklestirme ama en fazla 1,2cm yukariya cikiyormus bu durumda meme basi. Dr bitanesi kas Alti yuvarlak 400cc protezler önerdi. Bitaneside damla seklinde protez tavsiye etti. Galiba damla sekli iyi bir cözüm Gibi.
Ben de ilk doktora gittigimde silikon arti diklestirme demisti doktor.sonra birkac doktor daha gezdim hep ayni seyi soylediler.ben israrla diklestirme istemedigimi soyledim.doktorum o zaman buyuk protezle hallederiz dedi.3 yil once kas ustu teknikle 495 cc damla protez takildi.yeterince dik olmadigi gibi bu uc senede daha da sarkti.bir de agirliktan dolayi boyun fitigi oluyordum nerdeyse.6 hafta once o silikonlari cikarttirdim.daha ufak boy silikon takildi ve diklestirme yapildi.keske ilk ameliyatta diklestirmeyi kabul etseydim de ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalmasaydim diyorum simdi.izlerim de hic kotu degil.on gun sonra izler icin lazere baslanicak.ben cok memnunum
Cnm sen ilk protezini dikleştirme için mi taktırdın yoksa meme dokun zayıf diye dolgun göğüslere sahip olmak içinmi? Çok doğal duruyordu dekolteli fotolarda memelerin. İlk göğüs ölçün kaçtı hiç taktırmadan önce şu an kaç oldu merak ettim.
bendede sarkma vardı.16 kasimda 300 cc protez takilinca sekil ters armut gibi olmustu.doktoruma buyuk protez takilsa sarkiklik gidermi diye sordugumda 500 cc bile.taksak sarkma gecmez.diklestirme şart demisti.protez buyudukce meme ucu daha asagiya inermis
ve sonuc olarak hem protez buyuttum hemde diklestirme ameliyati oldum.17 aralikta
ve sonuc olarak hem protez buyuttum hemde diklestirme ameliyati oldum.17 aralikta
Benim emzirmeden dolayi meme dokum gevsemisti.hem icinin dolmasi icin hemde dik olmasi icin protez taktirdim.buyukce bir protez istedigimi de anlattim doktoruma.ilk ameliyattan once doktorum diklestirme de yapalim demisti.buyuk protez agirliktan dolayi birkac yil icinde yine sarkma yapar demisti.ben o zaman iz istemedigim icin diklestirme yaptirmadim.sadece protezle hem dolu dolu oldu hem diklesti ama kisa vadeli oldu bu durum malesef.ameliyattan onceki tam ölcümü bilmiyorum ama full destekli b cup kullaniyordum.495 cc ile d bazen dd cup oldu.simdi ikinci ameliyattan sonra c cup kullaniyorum.Cnm sen ilk protezini dikleştirme için mi taktırdın yoksa meme dokun zayıf diye dolgun göğüslere sahip olmak içinmi? Çok doğal duruyordu dekolteli fotolarda memelerin. İlk göğüs ölçün kaçtı hiç taktırmadan önce şu an kaç oldu merak ettim.
2 yıl önce 295 cc protez takıldı. Az bir sarkma vardı. Hatta yalancı sarkma denilen şey vardı. Yani Uçlar yukarıda ama gogus altında doku vardı. Kalem koyunca düşmüyor yani. Protezin sonra il bir kaç ay çok iyiydi ama zamanla sarkma arttı. Şimdi bi de emziriyorum evlere senlik
Yani önden hala dolu dolu ama yandan barriizz sarkık. Eskisinden çok daha kötü. E bi de sut dolulugu var. Emzirme bitince öndende doluluk kaybolacaktir
Sarkma varsa kesinlikle protez önermem. Bence diklestirme şart.
Yani önden hala dolu dolu ama yandan barriizz sarkık. Eskisinden çok daha kötü. E bi de sut dolulugu var. Emzirme bitince öndende doluluk kaybolacaktir
Kas ustu zaten sarkma yapiyormus.2 yıl önce 295 cc protez takıldı. Az bir sarkma vardı. Hatta yalancı sarkma denilen şey vardı. Yani Uçlar yukarıda ama gogus altında doku vardı. Kalem koyunca düşmüyor yani. Protezin sonra il bir kaç ay çok iyiydi ama zamanla sarkma arttı. Şimdi bi de emziriyorum evlere senlik
Ondan olmasin.
Kasalti yaptirsaydin yada dual plan bence olmazdi
Kas zarı altı yapildiKas ustu zaten sarkma yapiyormus.
Ondan olmasin.
Kasalti yaptirsaydin yada dual plan bence olmazdi
Peki resimlerinizi gormem mumkunmu beni izlermisinizKas zarı altı yapildi
Bende meme buyutme olucam, kaszari alti oneriyorlar, kararsizim yalanci sarkma sanki bendede var
Bende cogu kisiden ilerde pisman olundugunu duydum, bende izlerden cok korkuyordum hatta hala korkuyorum cünki ameliyatim bir hafta oldu daha bantlar cikarilmadi izleri hic görmedim ama olan arkadaslardan izlerin cok siliklestigini biliyorum. Iyi düsünün öyle karar verin ben bu forum saysinde cesaretimi toplayip diklestirme oldum ve simdilik görünndügü kadar sonucumdan memnunum
Meme ucundan dikleştirme olan birkaç hasta vardı forumda. Ama dediğiniz gibi ciddi sarkmalarda bu yöntem yapılamıyor.3doktor diklestirme gerekiyo dedi. Ama ben izlerden korktugumu söyledim meme ucundan yarimay seklindede yapilabilirmis diklestirme ama en fazla 1,2cm yukariya cikiyormus bu durumda meme basi. Dr bitanesi kas Alti yuvarlak 400cc protezler önerdi. Bitaneside damla seklinde protez tavsiye etti. Galiba damla sekli iyi bir cözüm Gibi.
İzler kişisel olarak iyileşir. Kiminde iz çok silik kalır kiminde koyu renk yada kabarma olarak süreç ilerler. Vücudunuzda başka bir ameliyat izi varsa izin Nasıl iyileşeceği konusunda az çok fikir sahibi olabilirsiniz
Damla silikon sarkık memede iyi bir çözüm olmayabilir kanımca. Sarkık göğüste zaten doku alt kısımda yoğunlaşır. Damladada yoğunluk alttadır.
Forumda dikleştirme önerilen ama sizin gibi endişe duyup dikleştirme yaptırmayan çoğu kişi Zaman'la pişmanlık yaşadı. Siz bilirsiniz tabi ama isterseniz doktor görüşü almaya devam edin birsüre daha.. Öyle karar verin.
Arzum sanki bende deMeme ucundan dikleştirme olan birkaç hasta vardı forumda. Ama dediğiniz gibi ciddi sarkmalarda bu yöntem yapılamıyor.
İzler kişisel olarak iyileşir. Kiminde iz çok silik kalır kiminde koyu renk yada kabarma olarak süreç ilerler. Vücudunuzda başka bir ameliyat izi varsa izin Nasıl iyileşeceği konusunda az çok fikir sahibi olabilirsiniz
Damla silikon sarkık memede iyi bir çözüm olmayabilir kanımca. Sarkık göğüste zaten doku alt kısımda yoğunlaşır. Damladada yoğunluk alttadır.
Forumda dikleştirme önerilen ama sizin gibi endişe duyup dikleştirme yaptırmayan çoğu kişi Zaman'la pişmanlık yaşadı. Siz bilirsiniz tabi ama isterseniz doktor görüşü almaya devam edin birsüre daha.. Öyle karar verin.
Ust taraf bosaldigindan sarkik bir goruntu var gibi acaba banadami diklestirme gerekir sen benim resme bakmistin kafam karisti
Benimde emzirmelerden dolayı üst lobum boştu,sarkık gibi duruyordu. Ama görüştüğüm tüm doktorlar sarkık değil,içi boşaldıgı için öyle görünüyor demişti.Arzum sanki bende de
Ust taraf bosaldigindan sarkik bir goruntu var gibi acaba banadami diklestirme gerekir sen benim resme bakmistin kafam karisti
Senin alt kısım iyi duruyor,sanki dikleşitmeye gerek yok gibi. Ama doktorla daha iyi anlar muayenede tabi
arzum taş gıbı hatun. ıkı cocugu var ve kızı lısede bıldıgım kadarıylasenin cocugun mu var Arzum77 ? Genc kizlara tas cikartirsin fotolarina baktim az önce