felicyam Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 418 3 0 Ankara 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi felicyam #1 hanımlar merhaba , acil tarih coğrafya öğrenmem gerek hafıza teknikleri cd varmış,alıp deneyen oldu mu? çok az zamanım kaldı yardım edın ne olur???
hanımlar merhaba , acil tarih coğrafya öğrenmem gerek hafıza teknikleri cd varmış,alıp deneyen oldu mu? çok az zamanım kaldı yardım edın ne olur???
felicyam Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 418 3 0 Ankara 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi felicyam #2 kızlar bilen yok muuuuuuuuuuuuuu
felicyam Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 418 3 0 Ankara 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi felicyam #3 kızlarrrr, cd alıyorum kimse cevap vermedi.....bende almaya karar verdim,
felicyam Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 418 3 0 Ankara 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi felicyam #4 o kadar bakan olmuş ama cevap veren olmamış aldım cd leri,daha önce deneyen oldu mu?
D Doksanlar13 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 906 4 46 Diğer 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi felicyam #5 cdleri bilmiyorum ama kpss şifreleri var nette de bulursun faydası olur
felicyam Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 418 3 0 Ankara 19 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi felicyam #6 akakce .!.: cdleri bilmiyorum ama kpss şifreleri var nette de bulursun faydası olur Genişletmek için tıkla... teşekkürler...aldım cd leri.... henuz izlemedim..tarih ve vatandaşlık aldım... sabah erken saatte kalktığımda izlicem şimdi matematık calısıyorum:)
akakce .!.: cdleri bilmiyorum ama kpss şifreleri var nette de bulursun faydası olur Genişletmek için tıkla... teşekkürler...aldım cd leri.... henuz izlemedim..tarih ve vatandaşlık aldım... sabah erken saatte kalktığımda izlicem şimdi matematık calısıyorum:)
K kizans Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 153 102 53 11 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi felicyam #7 felicyam .!.: teşekkürler...aldım cd leri.... henuz izlemedim..tarih ve vatandaşlık aldım... sabah erken saatte kalktığımda izlicem şimdi matematık calısıyorum:) Genişletmek için tıkla... merhaba o cd leri bende gördüm merak ettim acaba faydası oldumu bilgi verirsen sevinirim
felicyam .!.: teşekkürler...aldım cd leri.... henuz izlemedim..tarih ve vatandaşlık aldım... sabah erken saatte kalktığımda izlicem şimdi matematık calısıyorum:) Genişletmek için tıkla... merhaba o cd leri bende gördüm merak ettim acaba faydası oldumu bilgi verirsen sevinirim