• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuğu nasıl etkileyebilirim. Güzellik takıntım oluşmaya başladı kendimi ona layık hissetmiyorum

Özgüven çok önemli ama sende obez değilsin. O kadar abartı bir şey yok diyet yapsan zaten ilk hafta 2-2,5 kg ödem atıyosun hemen toparlarsın
Yok çok şükür öyle aşırı bir kilom yok bileklerim kollarım çok ince mesela. Bacaklarım da kötü durmuyor ama üst taraflar kalın duruyor tabii. Bir 5 kilo bile beni ilk etapta toparlar gibi. Bakalım inşallah kısa zamanda formumu yakalarım:)

Tabii ki yarar benim önerim tartıya değil aynaya bak pilates hem esnetir hem de güçlendirir. Çooook gençsin eminim çok güzelsindir inan bana 20 yaşında biri çirkin değildir senin yaşlarında kardeşim var ona da söylerim peşinde koşup çaba göstereceğin bi çocukla olmaz. Ayrıca çok zekisin belli hırslısın. Sadece kendinin en iyi versiyonu olmaya çalış. Ara ara kilo da alırsın çok normal yani. Önemli olan kalıcı olmaması
Çok teşekkür ederim sizin yazdıklarınız, tavsiyeleriniz bana o kadar iyi geldi ki. Her şeyden önce sağlığım ve kendimi daha iyi hissetmek için vereceğim kiloyu. Önünü kesmezsek alır başını gider çünkü

Çok teşekkür ederim sizin yazdıklarınız, tavsiyeleriniz bana o kadar iyi geldi ki. Her şeyden önce sağlığım ve kendimi daha iyi hissetmek için vereceğim kiloyu. Önünü kesmezsek alır başını gider çünkü
Zaten ilk 5 kilo çabuk gider. Sadece sürdürmek önemli. A

Kız mis gibi bölüm okuyon bölümüne odaklan elinde çok güzel mesleğin olacak belki hayırlısı başkası olacak ama inşallah istediğin kişi sana hayırlısı olur ama dış görünüşe çok önem veren birinden de zor olur ya
Çok tatlısınız🥰 Ya aslında çapkınlığı hiç olmayan, işinde gücünde, çalışkan, dürüst bir çocukmuş herkes öyle diyor. İnstagramda vs de takipçisi azdır kız peşinde koşmaz mesela ama güzel kızları beğeniyormuş beyefendi. Kendi de yakışıklı bakımlı bir çocuk olduğundan çok laf atamıyorum. Uzaktan tavırları, kendi halindeliği çok hoşuma gidiyor🫠 inşallah hayırlıysa benim olur😅

Çok tatlısınız🥰 Ya aslında çapkınlığı hiç olmayan, işinde gücünde, çalışkan, dürüst bir çocukmuş herkes öyle diyor. İnstagramda vs de takipçisi azdır kız peşinde koşmaz mesela ama güzel kızları beğeniyormuş beyefendi. Kendi de yakışıklı bakımlı bir çocuk olduğundan çok laf atamıyorum. Uzaktan tavırları, kendi halindeliği çok hoşuma gidiyor🫠 inşallah hayırlıysa benim olur😅
İnşallah hayırlısı ile senin olur ozaman 😅🥰 ama diş hekimliği zor bir bölüm bilirsin kendi maketin yerine hocamın maketini götürsen hocadan habersiz
Hoca kendi maketine bile düşük verir. öyle gıcık bir bölüm zorlum açısından🤣 o yüzden bölüme daha çok odaklan 😅

İnşallah hayırlısı ile senin olur ozaman 😅🥰 ama diş hekimliği zor bir bölüm bilirsin kendi maketin yerine hocamın maketini götürsen hocadan habersiz
Hoca kendi maketine bile düşük verir. öyle gıcık bir bölüm zorlum açısından🤣 o yüzden bölüme daha çok odaklan 😅
Henüz 1. sınıfım bölüm dediğiniz gibi zor ve çok severek yazdım o yüzden de katlanıyorum😅 iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim❤️

Aşk, sevgi böyle bi şey değil. Bi matematiği ya da net kuralları yok. Güzellik/ yakışıklılık bi yere kadar ve gerçekten çok göreceli. Kendin ol, bu kadar kasma gerçekten.
Haklısınız ama ne bileyim işte biraz taktım sanırım bu duruma

Merhaba hanımlar 20 yaşında bir genç kızım. Diş hekimliği okuyorum. Öncesinde mühendislik okuyordum sınava tekrar hazırlandım.
Bu sınava hazırlık süreci beni çok yıprattı ve kendimi saldım.
160 55 kilo bir kızken şu an 64 kiloyum. Kötü görünmüyor ama zayıf olmak istiyorum yine de zamanla veririm bu kiloyu diyerek çok takıntı yapmıyordum.

Bir süredir hoşlandığım biri var. Kalbim birisine kolay çarpmaz ama bu kez bayağı hoşlanıyorum. Ortak bir arkadaşımızın ağzını aradım. Mert özü sözü bir çocuktur bak o kadar erkek içinde en düzgünü o diyebilirim dedi ve ekledi "güzel kız sever"
Bu laf beynime çivi gibi saplandı. Ben davranışlarım, enerjim ve konuşmam ile karşı tarafı etkileyebilirim ama erkekler için güzellik fizik çok önemli bunu biliyorum.

Bende bir acil kilo vermeliyim stresi başladı haliyle. Güzel bir kızım ama etrafta daha güzellerle kendimi kıyaslamaya başladım. Kumralım acaba sarıya mı boyatsam, gözlerim açık kahve acaba renkli lens mi kullansam vs kendimden nefret ediyorum şu an.

Çocuk yakışıklı ama instadaki fotoları birkaç sene önceki hali. Şu an kilo almış o da. Yani bi 10 kilo fazlası var ama ben böyle de beğeniyorum onu. Stajyer doktor şu an. Velhasıl finallerim de geldi. Çok mutsuz gergin kötü hissediyorum kendimi. Birkaç ay sessiz kalıp kilo versem kendimle daha çok ilgilensem ve o şekilde karşısına çıksam diyorum ama başka biri hayatına girerse diye de korkuyorum.

Şu son zamanlarda daha çok farkına vardım ki erkeklerin bizden beklediği güzellik standartları çok fazla ve bunu karşılayan kadın sayısı hiç de az değil. Bir şekilde takıntılı hissediyorum çünkü çocuğu kaçırmak istemiyorum. Neler tavsiye edersiniz?
Sevme ve sevilme olaylarının belirli bir kuralı yoktur. Planlarla yürümez iş. Ben geçmişte normal tipi olan beni beğenir gözüyle baktığım biri tarafından beğenilmedim. Ama bu yakışıklı kesin beni beğenmez dediğim kişi peşimde aylarca koştu. Hayattan keyif alın, bedeninizi beğenin.

Onu sevmek zorunda mısınız hayır
Onun istediği gibi olmak zorunda mısınız hayır
Kendinizi sevin ya lütfen onun için halden hale girmeyin yazık.
Ayrıca aynı kilo ve boydayim çok güzel duruyor

Onu sevmek zorunda mısınız hayır
Onun istediği gibi olmak zorunda mısınız hayır
Kendinizi sevin ya lütfen onun için halden hale girmeyin yazık.
Ayrıca aynı kilo ve boydayim çok güzel duruyor
Yaşıtlarım hep 53 54 olduklarından biraz sağlıksız hissediyorum kendimi:(

Saçlarını asla sarıya boyatma bu sefer de nasıl eski haline getireceğim diye düşünüp saçını yakarsın ondan da olursun. Sarı saç çok riskli ve sizin yaşınıza göre de abartı kaçar lens zaten hiç takmayın DOĞAL OLUN. Bir hastalığınız yok ise 3-4 ay içerisinde istediğiniz kiloyu verebilirsiniz iradeniz olduğu sürece. ♥

bu kadar takma, gerçekten güzelliğe aşırı önem veren insanlara da fazla yaklaşma
güzelden daha güzeli var, yakışıklıdan daha yakışıklısı var
benim hayat görüşüm hep bu oldu ilişkilerimde
kendinin en iyi versiyonu olsan yeter. çok güzel bile olsan ki eminim güzelsindir, bu konuya aşırı aşırı önem veriyorsa bir gün daha güzeli illa ki çıkar karşısına ve aklı ona kayar
bu yüzden güzellik takıntısı olan erkeklerin çok sığ olduğunu düşünürüm ve hayatıma girenlerin de tipleri 10 üzerinden 10 değildi
çünkü ben bunu arayan bir kadın değildim. hala da değilim
şu sıralar birinden etkileniyor gibiyim ama ben bu kişinin ilk etapta sadece sesini duyup konuşmasını dinlemiştim mesela :D
kendisini sonradan gördüm. ama en çok etkilendiğim şeyi zekası oldu. sonra tanıdıkça mizahi yönünü beğenmeye başladım falan filan
tip 5. sırada falan yani bana göre. ki kendisinin tipine 10 üzerinden 7-8 diyelim

Back
X