• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadsiz kvdeme ne cevap vermeliyim sizce ?

Canım belli ki cvp bekliyo, bu kadar çok söylediğine göre. Sende kırmadan cevabını ver. Ben olsam ; bir annenin yeri her zaman farklıdır, nasıl sen eşim için özelsen bende öyle olacağım derim. Kayınvalideme de yerinin başka olduğunu belirtmiş olurum ;)

annecim eşim bebeğimiz için papucumu dama atacaksa ben razıyım ne kadar güzel ki bebeği ile mesğul olacak bir adamı sevmişim ben yatarım o bakar ne güzel olur dimi de
Oooo :KK50:bu cevap kv fesatlıktan kudurtur:KK53: sabahlarıda zor eder ne demek gelin yan gelip yatacak oğlan çocuk bakacak :KK48:

Kvnin sizi kirmasi hos degil ama sizinde onun yaninda tabiri caizse oynasmaniz hos degil bence lutfen kusura bakmayin.
ben bu konuda biraz geri kafaliyim
Buyuklerin yaninda el kol hareketlerinden hoslanmam.
esim yapsa kizarim.
Kvnin yerine koydum kendimi ben bile gerildim yani.
biricik oglum benm yanimda karisini seviyo.
Tmm sevsinde benm yanimda dikkat etsin kiskanirim valla.
Acik acikta uyaririm.evinizde yapin ne yapiyosaniz diye .bak bidaha yapabiliyolarmi.
Bu arada kvnin yerine kendimi baya bi koydum konu srnden cikti sanki bana geldi tovbeeee:)))
Ama nolur alinma.
bence dikkat etmelisiniz
Opusup sevismedik ki canim biz degeyet normal seylerdi yani. Kpderim sert bi insandir mesela oyle seylerdem hoslanmaz ama ona bile normal gelmis yani adamcagiz mutlu oluyormus oyle gorunce bizi :) kaynanam kiskanacak diye de orda kocama elin adami muamelesi yapamam valla hic kusura bakmasin. Ilk evlendigimizde kvdeme kizi gibi yaklastigimda fitne fesat kiskanclik cikaracagina o da anne gibi yaklassaydi bu dedigini kesinlikle yapabilirdim canim ama suan yapamam istedigi kadar catlasin :))

kendin demissin, adi üstünde hadsiz
belki hamilesin diye su an dahada hassassin
bence kulak asma

benim kv kiskancliktan ooo neler yapmadi, ben sustukca o costu
cünkü eger cevap verseydim beni suclu cikaracakti, yer ariyor burcu da böyle yapti demek icin
ufak tefek seylere aldirmiyorum, artik esime bile söylemiyorum. sonucta benim huzurum kacacak

sende duyma tavsiye ederim
Canim evet cokhaklisin tahrik cabalari bunlae agzmizi acsak suclu biz oluruz maalesef. Bende aldirmiyordumek ama ayni seyi yuz kere soyleyince sinirlerim bozuldu evladimla araya kiskanclik sokmaya calisir gibi, hayir sonucta o evlat ya tabiki benimde esiminde ilgisi daha fazla bebegimize karsi olacak neyin pesinde ben analamadim :)

Canim benim kv de dogum yaptigim gun hastanede herkesin icinde;bebek geldi senin papucun dama atildi demisti.babam da "bir babanin cocuguna yapacagi en büyük iyilik annesini sevmesidir" demisti.bir daha öle bir saka yapmadi.ben ask dolu bir ailede buyudum annemler hala el ele göz gözeler.ben de esimle öyleyim.allah senin evladina da huzurlu ve sevgi dolu bir ömür nasip etsin.kv de takma,kiskansin dursun.sen hamileligin tadini cikar
Canim co tesekkur ederim o kadar pozitif bi yorum yapmissin ki icim acildi okurken mutlu oldum ne sanslisin ne guzel bi ailede buyumussun. Benim oyle bi sansim olamadi maalesef ama daha hamile kalmadan ask dolu sevgi dolu bi ailede buyutucem bebegimi diyordum :)

Evet kiskanclik var kaynanada ama dedigide yalan degil ben kimseden bebegimiz oldu hala flort eder gibiyiz hala birbirimizle cok ilgiliyiz diyen gormedim ..
Oyle diyenlerde sadece oyle oldugunu saniyor ..
Tabiki illa buzdolabi gibi olmayanda vardir ama sifir degisimle o surec devam etmezzz
Bebek ayri bir sorumluluk gezmenden,uyumsndan ,yemene kadar herseyi ona gore ayarliyorsun ciftlerin odak noktasi haline geliyor ve birbirleriyle eskisi gibi olamiyorlar ve tabiki bazilari bunu fark etmiyor bile veya olagan sayiyor yada yakiniyor neyse iste
Haklisin canim bende farkindayim zaten esim de farkinda gecenlerde simdiye kadar ilgilendigin tek kisi bendim artik bebegimiz gelince hayatimiz degisecek sen bebegimizle daha cok ilgileneceksin dogal olarak bana olan ilgin azalacak dedi gulerek :) hosuna da gidiyo beni kucagimda bebegimizle hayal ediyo ama bazen aklina geliyo heralde

Sende biraz uyanık ol. Deki mesela ewet inşallah de ve gül. O bebişimizi sewdikçe bn onu daha çok sewerm de :KK53:
Hep isteyip de olamadigim seydir uyaniklik hazir cevaplilik :) biri bi laf soksa oyle donar kalirim cevap veremem sonra eve gelince icim icimi yer niye sunu demedim niye bunu demedim diye :)

ya böyle kaynanaları da hiç anlamıyorum ya.bir insanın annesi olmak başka şey, karısı olmak başka şey.niye gelinleriyle kendilerini kıyaslıyorlar ki anne başka türlü sevilir eş başka türlü sevilir.
Bunu anlamiyor iste canim bi turlu kabullenemedi gitti esimin bana olan sevgisini. Hayir kimse obdan guler yuz tatli dil beklemiyo zaten kessin sesini o yetecek bana.

Canim evet cokhaklisin tahrik cabalari bunlae agzmizi acsak suclu biz oluruz maalesef. Bende aldirmiyordumek ama ayni seyi yuz kere soyleyince sinirlerim bozuldu evladimla araya kiskanclik sokmaya calisir gibi, hayir sonucta o evlat ya tabiki benimde esiminde ilgisi daha fazla bebegimize karsi olacak neyin pesinde ben analamadim :)

anlayamazsinki canim, burda hikayelerde öyle kaynanalar varki agzim acik kaliyor
tek bende var saniyordum
bazi kaynanalar cevabini verirsen sus pus oluyorlar, bazilarida daha fazla olayi büyütüp cingar cikariyorlar
sende ona göre davran, mecburen bazen huzurumuz bozulmasin dye ufak tefek seyleri duymazdan gelmemiz lazim

anlayamazsinki canim, burda hikayelerde öyle kaynanalar varki agzim acik kaliyor
tek bende var saniyordum
bazi kaynanalar cevabini verirsen sus pus oluyorlar, bazilarida daha fazla olayi büyütüp cingar cikariyorlar
sende ona göre davran, mecburen bazen huzurumuz bozulmasin dye ufak tefek seyleri duymazdan gelmemiz lazim
Benimki sus pus olsn tiplerden degilde cingar cikaran tiplerdrn kuzum o yuzden bendd duymamaya calisiyorum iste huzurumuz kacmasin diye :) haklisin bende bazen oyle seyler duyuyorum ki insan inanmakta gucluk cekiyor.

Benimki sus pus olsn tiplerden degilde cingar cikaran tiplerdrn kuzum o yuzden bendd duymamaya calisiyorum iste huzurumuz kacmasin diye :) haklisin bende bazen oyle seyler duyuyorum ki insan inanmakta gucluk cekiyor.

aynen benimkide cingar cikaran tiplerden, elinden gelse hepimizi birbirimize düsman edecek
Allah huzurunuzu bozmasin canim, bebisinide saglikla alirsin insallah kucagina

aynen benimkide cingar cikaran tiplerden, elinden gelse hepimizi birbirimize düsman edecek
Allah huzurunuzu bozmasin canim, bebisinide saglikla alirsin insallah kucagina
Amin canim benim cok sagol sizin de insallah rabbim firsat vermesin boylelerinin yuvamizin huzurunu kacirmalarina :)

Back
X