• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadsiz kvdeme ne cevap vermeliyim sizce ?

Evet canim su soylediginde o kadar haklisin ki ama ben simdiye kadar bu dedigini hic yapmadim yapamadim. Gerek duymadim cunku biliyorum bisey soylesem esim saygisizlik ettim diye karsima dikilecek. Sirf evimin huzuru kacmasin diye sustum hep cunku konussan ve esimle birbirimize girsek kayinvalidem amacina ulasmis olacak. Sukur ki sustugum icin evime hayatima mudahil degiller sustum ama en azinan mesafemi koruyarak hep aileme evime karismalarina izin vermedim hic bir zaman tabi esimin de destegiyle yoksa her yasadigimiz seyi gidip anlatsa durum cok cok farkli olurdu. o yizden simdilik sadece ufaktan boyle araya nifak sokma cabalari oldu fazlasini yapamadi

bu laflar eşinin karşısında ediliyorsa o zaman o cevap verecek

Hata yapıyorsunuz siz ve eşiniz...
Ünlü evlilik danışmanları ve psikiyatristler ailelerin bilhassa kocanın ailesinin yanında eşlerin birbirine yakınlık göstermesinin sevgi sözcükleri ve fiillerinde bulunmasının çok sakıncalı olduğu yönünde hemfikirler.

Bu erkek annesini olumsuz yönde etkiliyormus. Sonra böyle fitneler fesatliklar kıskançlıklar baş veriyormuş.

Daha mesafeli olmakta fayda var
Canim yakiniz ama o kadar vicik vicik da degiliz ben cekinirim zaten baskasinin yaninda o kadar yakin olmaya, bahsettigim sey mesela ben ordayken esim isten gelir o gun gorusmemissek yanima oturur sacimi oksayip naptin bugun askim cok yoruldunmu filan der bide sarilir ne var ki bunda. Ki bu birtek kvdemi rahatsiz ediyor iste. Kpderim cok sert bi insandir mesela bizi oyle gorup kac kez esime oglum maasallah cok mutlu oluyorum sizi oyle gorunce hep boyle olun demistir. Kvdem icin de mesafeli olamam valla hic kusura kalmasin :p

bu laflar eşinin karşısında ediliyorsa o zaman o cevap verecek
Tabiki tabiki onun yaninda oluyor cogu zaman ama bizimki gamsiz duymamazliktan geliyor iste amac kirginlik huzursuzluk cikmasin onun da tek amaci bu yoksa o da farkinda herseyin ama bazen cok kiziyorum cunku cevap verilmesi gereken yerde de susuyor.

evet ben geldıgımde senın pabucunun atıldıgı gıbımı de
evladımız o bızım 2 kısıyken ask tık sımdı 3 lu sevgı olucaz aramızda artık hıc kopmayacak bı bag oldu de
bu buyusun daha cocuk yapcam daha da buyusun sevgı dıye de
bebek oldukca sevgısı daha buyudu de
bunların esın 1 kere soylese yeter
sen 10 defa soylesen o 100 defa yıne devam eder

Kizlar supersiniz gercekten? Aynen boyle soylicem eminim bidaha ayni seyi soylemicektir cok sagolun yorumlariniz icin :KK76:

Kv bana da hep derdi ki ah cocuuuguuuum yakisikli oglummmmm beniiiiiim ne guzel dogurmusuuuuuuuum :KK53::KK70:
Gecen dayanamadim dedim ki ay evet cok guzel dogurmussunuz tam agzima layik
Sustu ondan beridir demiyo bisi

evet ben geldıgımde senın pabucunun atıldıgı gıbımı de
evladımız o bızım 2 kısıyken ask tık sımdı 3 lu sevgı olucaz aramızda artık hıc kopmayacak bı bag oldu de
bu buyusun daha cocuk yapcam daha da buyusun sevgı dıye de
bebek oldukca sevgısı daha buyudu de
bunların esın 1 kere soylese yeter
sen 10 defa soylesen o 100 defa yıne devam eder
Haklisin canim esimin soylemesi gerekiyor da hani bi vazgecmedi ben cabasini anlamiyorum. Sen 3 yildir konusuyorsun biz 3 yildir tinlamiyoruz gozlerinin onunde birbirimizi sevmeye ilk gunku gibi askla devam ediyoruz bi vazgec artik yok ne hirsmis

Kizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?

Oglunu gelininden kiskanan kayinvalide iste. O kadar degerli ki ogullari sanki tek ogul onlarda var. Ben de cektim bunu ben bisey demiyodum esim kiziyodu annesine. Bi sure sonra esim yokken ogluma dokunma elleme konusma karsi cikma falan demeye basladi. Ben esime anlattim o ne yapti bilmiyorum bi daha da duymadim oyle bi laf

Oglunu gelininden kiskanan kayinvalide iste. O kadar degerli ki ogullari sanki tek ogul onlarda var. Ben de cektim bunu ben bisey demiyodum esim kiziyodu annesine. Bi sure sonra esim yokken ogluma dokunma elleme konusma karsi cikma falan demeye basladi. Ben esime anlattim o ne yapti bilmiyorum bi daha da duymadim oyle bi laf
Soklardayim seninki acik acik soylemis resmen, dokunma elleme ne ya kari kocanin arasindaki iliskiden bihaber heralde. Verilmesi gereken cevap cok basit aslinda, 'anne bunlar daha buzdaginin gorunen kismi evde yaptiklarimizdan bahsedeyim mi biraz' diceksin bunun boylesine :) ama yapamiyoruz tabi.

Çocuğu olan biri olarak söyleyebilirim ki; bebek olduktan sonra eşinin sevgisinin size karşı kat be kat arttığını göreceksiniz. Bu yüzde hiiiiç cevap vermeyin görmezden gelin. Duymuyormuş gibi davranın.

Çocuğu olan biri olarak söyleyebilirim ki; bebek olduktan sonra eşinin sevgisinin size karşı kat be kat arttığını göreceksiniz. Bu yüzde hiiiiç cevap vermeyin görmezden gelin. Duymuyormuş gibi davranın.
Kesinlikle haklisin hayatim daha simdiden esimin bana cok farkli baktigini goruyorum zaten. Ayrica Bebegim olduktan sonra ilgisi azalsa nolur ki azalacaksa evladima olacak o ilgi sonucta bu beni daha da mutlu eder. Ben simdiden esimin bebegimizi gogsune yatirip sevmesini hayal edip duruyorum kafamda. Iste kvdemin soyeyis tarzi ve amaci beni sinir ediyor.

klasik kvde işte hep duyduk bunları da eşin ne diyor pekiaslında eşin kvden öyle dediğinde seni öpüp atılırmı hiç bu şunun tatlılığına bak vs bişey dese varya of of of süper olur da işte diyen az cıkar

Soklardayim seninki acik acik soylemis resmen, dokunma elleme ne ya kari kocanin arasindaki iliskiden bihaber heralde. Verilmesi gereken cevap cok basit aslinda, 'anne bunlar daha buzdaginin gorunen kismi evde yaptiklarimizdan bahsedeyim mi biraz' diceksin bunun boylesine :) ama yapamiyoruz tabi.

Canim valla guldurdun beni ya icimden geciriyorum bende bunlari ama saygisizlik olmasin diye soyleyemiyoruz iste. Ben bi odaya giriyim esim arkamdan gelsin hemen o da gelir napiyosunuz yalniz diye. Geceleri arar napiyosunuz yattiniz mi. Uyu oglum hemen sabah ise gitcen. Cok komik ama bi o kadar da sinir bozucu :KK34:

klasik kvde işte hep duyduk bunları da eşin ne diyor pekiaslında eşin kvden öyle dediğinde seni öpüp atılırmı hiç bu şunun tatlılığına bak vs bişey dese varya of of of süper olur da işte diyen az cıkar
Bizimki takilmaz oyle noktalara canim duymaz bile iste dedigin gibi bisey yapsa yada hic olur mu anne karimin yeri ayri evladimin yeri ayri o benim gozumde artik daha da kiymetli evladimin annesi deyiverse sesini keser aslinda. Soylemesi icin benim oraya gitmeden once uyarmam lazim ancak oyle :)

bir daha bebek doğunca pabucun dama atılacak derse: "ben hiç öyle düşünmüyorum, ikimize ait bir canlı dünyaya gelecek ve bu bizi birbirimize daha çok bağlayacak, daha da aşık olacağız birbirimize. sen de böyle olmasını istersin değil mi?" deyin ve topu ona atın.

Canim valla guldurdun beni ya icimden geciriyorum bende bunlari ama saygisizlik olmasin diye soyleyemiyoruz iste. Ben bi odaya giriyim esim arkamdan gelsin hemen o da gelir napiyosunuz yalniz diye. Geceleri arar napiyosunuz yattiniz mi. Uyu oglum hemen sabah ise gitcen. Cok komik ama bi o kadar da sinir bozucu :KK34:
Geceleri aklina geliyor heralde kendi kendine ya suan sunu yapiyolarsa deyip kendi kendini fisekleyip en sonunda dayanamayip kontrol ediyordur :) ama odaya girmesi filan cok saygisizca ya sonucta kari kocasiniz yani odada yalnizken farkli bi durum olabilir illaki. Gecen yil biz de bi kez orda kalmistik sebebini hatirla iyorum simdi. Cocuk odasinda baza var iki tane kvdem ayri ayri hazirlamis (esimin de huyudur asla ayri yatmaz tek kisilik yatakta yatmisligimiz vardir bu yuzden ) bunu biliyor ya ayri yatak hazirlamis b7zde kapiyi kapatinca esim yataklari birlestirdi. Neyse yattik esim uyudu bi yarim saat sonra kvdem odaya daldi ayy balkon kapisi acikti acik mi kalmis acaba diye ben uyur numarasi yapiyorum tabi, yahu kisin ortasinda kapi acik mi kalirmis numara iste merak etti birlestirfik mi birlestirmedik mi diye ama o anda farkli bi sekildede gorebilirdi yani sonucta yarim saat olmustu yatali. Ayip yani.

Geceleri aklina geliyor heralde kendi kendine ya suan sunu yapiyolarsa deyip kendi kendini fisekleyip en sonunda dayanamayip kontrol ediyordur :) ama odaya girmesi filan cok saygisizca ya sonucta kari kocasiniz yani odada yalnizken farkli bi durum olabilir illaki. Gecen yil biz de bi kez orda kalmistik sebebini hatirla iyorum simdi. Cocuk odasinda baza var iki tane kvdem ayri ayri hazirlamis (esimin de huyudur asla ayri yatmaz tek kisilik yatakta yatmisligimiz vardir bu yuzden ) bunu biliyor ya ayri yatak hazirlamis b7zde kapiyi kapatinca esim yataklari birlestirdi. Neyse yattik esim uyudu bi yarim saat sonra kvdem odaya daldi ayy balkon kapisi acikti acik mi kalmis acaba diye ben uyur numarasi yapiyorum tabi, yahu kisin ortasinda kapi acik mi kalirmis numara iste merak etti birlestirfik mi birlestirmedik mi diye ama o anda farkli bi sekildede gorebilirdi yani sonucta yarim saat olmustu yatali. Ayip yani.

Tabi canim ayip. Esim kiziyo huyundan da vazgecmiyo. Beni her sabah ariyodu ilk aylarda evlendigimiz de gece naptiniz diye anne napicaz yattik uyduk diyorum hadi hadi yalan soyle diyodu bi gun dedim babam yatip uyuyo heralde hemen ondan mi bizim naptigimizi merak ediyosun diye 2 hafta komusmadi benimle esim annesiyle konustu da geldi kusura bakma dedi. Ah bu kayinvalideler ah

Manyak bu kvler yeminle.. bi tane de benim basimda vardi.. dugunumden bir ay sonra annemi arayip kizin oglumla cilvelesmek icin evlenmis dedi amaci buymus dedi.. baskasi olsa kalkar bu kadinin sacini basini yolardi ama ben hic zmn saygisizlik etmedim.. simdi diyorum kendi kendime keske o gun agzina t... Onun.. sen inadina devam et .. onu hic ilgilendirmez .. seni seviyorumlari yagdir esine onun gozunun icine baka baka.. bu nedir yahu bu kvdeler psikopatlasti iyice ..

Back
X