• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadsiz kvdeme ne cevap vermeliyim sizce ?

bi kitap vardı evlilik konularında orda sizin kaynanız gibikıskanç kaynanalar için şöyle bir tavsiye veriyordu eşinizle önceden aranızda anlaşın azıcık tartışıyomuş gibi yapın kaynana da biraz ferahlar sizinde moralinizi bozmaz
Aboovvv biz onun yaninda tartissak sadece keyifle izlemekle kalmaz direk konuya mudahil olur bizim masuscuktan tartismz gercege donusur :KK53:

Bizde esimle ailenin ve cevrenin bulundugu bi mahalle yemegine gitmistik. Esim bi ablaya ilk once benim hanimima yemek verilsin demis bana getirdi gorevli abla tabagi. Annesi yanimda bana diyoki sen bakma o ablaya kocan oyle bisey dememistir demez o diyo. Abla en sonunda dedi aksam ogluna sor demismi dememismi. Yok yani dese ne var yeni evliyiz herkeste biliyo
Bunlar boyle. Sen de de kaynanana benim pabucum bile dama atilirsa senin pabucun nice olur dusun yani deyip gulustur gec

Bizde esimle ailenin ve cevrenin bulundugu bi mahalle yemegine gitmistik. Esim bi ablaya ilk once benim hanimima yemek verilsin demis bana getirdi gorevli abla tabagi. Annesi yanimda bana diyoki sen bakma o ablaya kocan oyle bisey dememistir demez o diyo. Abla en sonunda dedi aksam ogluna sor demismi dememismi. Yok yani dese ne var yeni evliyiz herkeste biliyo
Bunlar boyle. Sen de de kaynanana benim pabucum bile dama atilirsa senin pabucun nice olur dusun yani deyip gulustur gec
Bide Inandirmaya mi calisiyo seni dememistir diye :) bunlar neyin kafasini yasiyorlar bazen hic anlamiyorum. Benimkide yeni evlenince ben saf ve masum duygularla esimin yaptiklarini anlatirdim ufak tefek seyler, hep 'he yapar yapar bana da yapardi' derdi ne anlatsam guya ona da yaparmis sonradan jeton dustu benim anlatmiyorum hic bisey artik.

bence esim hem bebegimizi hem beni cokk sevecek hem bu seni niye rahatsizmi ediyor Anne ikide bir ayni seyi söylüyorsun biz mutsuluyuz askimizin tohumu bebegimizle daha da mutlu olacagiz insallah deyin

Ayyy benimde oğlum var. Ne zorluklarla doğurdum şimdi 19 aylık a. Çok yordu beni hala da yoruyor. K.valide olmak nasıl bir duygu acaba ?
Kız evlat içinde erkek evlat içinde. Büyüt besle ver... Bu dusunce oldu bende. Ama sonra dedim ki kızım kızları olur, kızlarını alırsam kızım gibi severim. Ama illaki bir kıskançlık oluyor muş . insanoğlu demek kimi nefsine sigdiramiyor. Gene seninki papuc mezusu. Buzimkinin dediklerini anlatsam inanmazsiniz. Ama anne olduktan sonra bin kat sabrim arttı. Bekli de ben çok iyi düşünüyorum. Doğurmuş büyütmüş bana beslemiş sanki :)
Birde esimle anlaşıpsevince dua eediyorum k.valide me. Anamız sayılır onlar da. Biraz idare etmek lazım. Sende kuzunu kucağına al bak dersin anne ne çok çile çekmiş sin. Valla benim Pabuç dama atilali 20 ay olacak :)
Belki onun pabucu atıldığı içinde oöyle yorum yapmıştır. Sağlıkla kucağına al kızını ,;)

Kizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?
ilk yorumu yazanın cevabı güzel bence , ilaveten de olsun ha beni sevmiş ha çocuğumuzu oda bizim parçamız ne farkeder , ben dahada mutlu olurum diyebilirsiniz

Kizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?
annecim eşim bebeğimiz için papucumu dama atacaksa ben razıyım ne kadar güzel ki bebeği ile mesğul olacak bir adamı sevmişim ben yatarım o bakar ne güzel olur dimi de

Kvnin sizi kirmasi hos degil ama sizinde onun yaninda tabiri caizse oynasmaniz hos degil bence lutfen kusura bakmayin.
ben bu konuda biraz geri kafaliyim
Buyuklerin yaninda el kol hareketlerinden hoslanmam.
esim yapsa kizarim.
Kvnin yerine koydum kendimi ben bile gerildim yani.
biricik oglum benm yanimda karisini seviyo.
Tmm sevsinde benm yanimda dikkat etsin kiskanirim valla.
Acik acikta uyaririm.evinizde yapin ne yapiyosaniz diye .bak bidaha yapabiliyolarmi.
Bu arada kvnin yerine kendimi baya bi koydum konu srnden cikti sanki bana geldi tovbeeee:)))
Ama nolur alinma.
bence dikkat etmelisiniz

Kvnin sizi kirmasi hos degil ama sizinde onun yaninda tabiri caizse oynasmaniz hos degil bence lutfen kusura bakmayin.
ben bu konuda biraz geri kafaliyim
Buyuklerin yaninda el kol hareketlerinden hoslanmam.
esim yapsa kizarim.
Kvnin yerine koydum kendimi ben bile gerildim yani.
biricik oglum benm yanimda karisini seviyo.
Tmm sevsinde benm yanimda dikkat etsin kiskanirim valla.
Acik acikta uyaririm.evinizde yapin ne yapiyosaniz diye .bak bidaha yapabiliyolarmi.
Bu arada kvnin yerine kendimi baya bi koydum konu srnden cikti sanki bana geldi tovbeeee:)))
Ama nolur alinma.
bence dikkat etmelisiniz
Abooo geleceğin kaynanası seniii :p konu sahibi de öpüşüp koklaşmıyorki canım. Eşi saçını falan okşarmış. Aman nolcak ya gençler sevsinler birbirlerini işte :KK37:

o oyle dediginde amacina ulasmasina sizi sinir etmesine izin vermeyin bidkac defa daha ugtasir peseder sakayla karisik annecigim siz niye bukdar taktiniz ki yoksa siz hic birbinize oltifat falan etmiyor musunuz diyin gulun sinir olacaktir

kendin demissin, adi üstünde hadsiz
belki hamilesin diye su an dahada hassassin
bence kulak asma

benim kv kiskancliktan ooo neler yapmadi, ben sustukca o costu
cünkü eger cevap verseydim beni suclu cikaracakti, yer ariyor burcu da böyle yapti demek icin
ufak tefek seylere aldirmiyorum, artik esime bile söylemiyorum. sonucta benim huzurum kacacak

sende duyma tavsiye ederim

Abooo geleceğin kaynanası seniii :p konu sahibi de öpüşüp koklaşmıyorki canım. Eşi saçını falan okşarmış. Aman nolcak ya gençler sevsinler birbirlerini işte :KK37:
Esimde iyle soyluyo.zenden cok fena kaynana olur diyo:KK69:
Ama cidden benm dusuncem bu yonde.
ben buyuklerin yaninda birak elle sakalasmayi sozle bile cok muhattap olunmasi taraftari degilim.
yapanlarda bi tuhafima gidiyo.
azicik sıkın disinizi gidin evinizde napiyosaniz yapin dimi ama:KK62:

Canim benim kv de dogum yaptigim gun hastanede herkesin icinde;bebek geldi senin papucun dama atildi demisti.babam da "bir babanin cocuguna yapacagi en büyük iyilik annesini sevmesidir" demisti.bir daha öle bir saka yapmadi.ben ask dolu bir ailede buyudum annemler hala el ele göz gözeler.ben de esimle öyleyim.allah senin evladina da huzurlu ve sevgi dolu bir ömür nasip etsin.kv de takma,kiskansin dursun.sen hamileligin tadini cikar

Evet kiskanclik var kaynanada ama dedigide yalan degil ben kimseden bebegimiz oldu hala flort eder gibiyiz hala birbirimizle cok ilgiliyiz diyen gormedim ..
Oyle diyenlerde sadece oyle oldugunu saniyor ..
Tabiki illa buzdolabi gibi olmayanda vardir ama sifir degisimle o surec devam etmezzz
Bebek ayri bir sorumluluk gezmenden,uyumsndan ,yemene kadar herseyi ona gore ayarliyorsun ciftlerin odak noktasi haline geliyor ve birbirleriyle eskisi gibi olamiyorlar ve tabiki bazilari bunu fark etmiyor bile veya olagan sayiyor yada yakiniyor neyse iste

ya böyle kaynanaları da hiç anlamıyorum ya.bir insanın annesi olmak başka şey, karısı olmak başka şey.niye gelinleriyle kendilerini kıyaslıyorlar ki anne başka türlü sevilir eş başka türlü sevilir.

Tabi canim ayip. Esim kiziyo huyundan da vazgecmiyo. Beni her sabah ariyodu ilk aylarda evlendigimiz de gece naptiniz diye anne napicaz yattik uyduk diyorum hadi hadi yalan soyle diyodu bi gun dedim babam yatip uyuyo heralde hemen ondan mi bizim naptigimizi merak ediyosun diye 2 hafta komusmadi benimle esim annesiyle konustu da geldi kusura bakma dedi. Ah bu kayinvalideler ah
Galiba senin kayınvaliden in psikolojik problemleri var, kafayı cinsel aktivitelere takmış. Kendin napıyosan yap, niye oğlununkini merak ediyosun. Anlatsan eline çerez alıp dinleyecek tövbe tövbee...

Back
X