- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Aboovvv biz onun yaninda tartissak sadece keyifle izlemekle kalmaz direk konuya mudahil olur bizim masuscuktan tartismz gercege donusurbi kitap vardı evlilik konularında orda sizin kaynanız gibikıskanç kaynanalar için şöyle bir tavsiye veriyordu eşinizle önceden aranızda anlaşın azıcık tartışıyomuş gibi yapın kaynana da biraz ferahlar sizinde moralinizi bozmaz
Haklisin canim kotu olmaya gerek yok hic ugrasamam su siralar hele de :) bu cevap da guzelmis denicem bakalimcocugunun annesi de olunca daha da kiymetli olurum belki deyip bi kahkaha patlat, şaka yollu yani.. kotu olmaya gerek yok..
Bide Inandirmaya mi calisiyo seni dememistir diye :) bunlar neyin kafasini yasiyorlar bazen hic anlamiyorum. Benimkide yeni evlenince ben saf ve masum duygularla esimin yaptiklarini anlatirdim ufak tefek seyler, hep 'he yapar yapar bana da yapardi' derdi ne anlatsam guya ona da yaparmis sonradan jeton dustu benim anlatmiyorum hic bisey artik.Bizde esimle ailenin ve cevrenin bulundugu bi mahalle yemegine gitmistik. Esim bi ablaya ilk once benim hanimima yemek verilsin demis bana getirdi gorevli abla tabagi. Annesi yanimda bana diyoki sen bakma o ablaya kocan oyle bisey dememistir demez o diyo. Abla en sonunda dedi aksam ogluna sor demismi dememismi. Yok yani dese ne var yeni evliyiz herkeste biliyo
Bunlar boyle. Sen de de kaynanana benim pabucum bile dama atilirsa senin pabucun nice olur dusun yani deyip gulustur gec
ilk yorumu yazanın cevabı güzel bence , ilaveten de olsun ha beni sevmiş ha çocuğumuzu oda bizim parçamız ne farkeder , ben dahada mutlu olurum diyebilirsinizKizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?
annecim eşim bebeğimiz için papucumu dama atacaksa ben razıyım ne kadar güzel ki bebeği ile mesğul olacak bir adamı sevmişim ben yatarım o bakar ne güzel olur dimi deKizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?
Kvnin sizi kirmasi hos degil ama sizinde onun yaninda tabiri caizse oynasmaniz hos degil bence lutfen kusura bakmayin.Kizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
Abooo geleceğin kaynanası seniiiKvnin sizi kirmasi hos degil ama sizinde onun yaninda tabiri caizse oynasmaniz hos degil bence lutfen kusura bakmayin.
ben bu konuda biraz geri kafaliyim
Buyuklerin yaninda el kol hareketlerinden hoslanmam.
esim yapsa kizarim.
Kvnin yerine koydum kendimi ben bile gerildim yani.
biricik oglum benm yanimda karisini seviyo.
Tmm sevsinde benm yanimda dikkat etsin kiskanirim valla.
Acik acikta uyaririm.evinizde yapin ne yapiyosaniz diye .bak bidaha yapabiliyolarmi.
Bu arada kvnin yerine kendimi baya bi koydum konu srnden cikti sanki bana geldi tovbeeee:)))
Ama nolur alinma.
bence dikkat etmelisiniz
o oyle dediginde amacina ulasmasina sizi sinir etmesine izin vermeyin bidkac defa daha ugtasir peseder sakayla karisik annecigim siz niye bukdar taktiniz ki yoksa siz hic birbinize oltifat falan etmiyor musunuz diyin gulun sinir olacaktirKizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
Esimde iyle soyluyo.zenden cok fena kaynana olur diyoAbooo geleceğin kaynanası seniiikonu sahibi de öpüşüp koklaşmıyorki canım. Eşi saçını falan okşarmış. Aman nolcak ya gençler sevsinler birbirlerini işte
Galiba senin kayınvaliden in psikolojik problemleri var, kafayı cinsel aktivitelere takmış. Kendin napıyosan yap, niye oğlununkini merak ediyosun. Anlatsan eline çerez alıp dinleyecek tövbe tövbee...Tabi canim ayip. Esim kiziyo huyundan da vazgecmiyo. Beni her sabah ariyodu ilk aylarda evlendigimiz de gece naptiniz diye anne napicaz yattik uyduk diyorum hadi hadi yalan soyle diyodu bi gun dedim babam yatip uyuyo heralde hemen ondan mi bizim naptigimizi merak ediyosun diye 2 hafta komusmadi benimle esim annesiyle konustu da geldi kusura bakma dedi. Ah bu kayinvalideler ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?