Ne yalan söyleyeyim şarkı güzel. Ama keşke Türkçe olsaydı. Orada amaç ülkemizi temsil etmekse şarkı Türkçe olmalı. Her yıl bu tartışılır ama hiç bir sonuca varılamadı. Yine İngilizce şarkı. Başka
ülkenin diliyle gelecekse birincilik gelmesin ben istemem. Tabi bu benim düşüncem.
Hadise Eurovision daki siyasi kapışmalara kurban gitmez umarım.
Çünkü başarılı bir kız pek benim tarzım olmasa da.Daha sonraki yıllarda kariyerini kötü yönde etkileyecek bu teklifi kabul etse bir türlü etmese başka türlü olacaktı.Eğer bir derece alamazsa Türkiye'deki kariyerini tehlikeye atmış olacak.
kesinlikle, eurovision birinciliği pek de bir başarı göstergesi değil bu oylama sistemi yüzünden.hadiseyle 1. olunabileceğe dde pek inanmıyorum açıkçası.
Ya çok bariz derecede göze kulağa hitap edip coşturacaksınız yada politik oyunların gölgesinde kalacaksınız. Bence biraz zor gözüküyor. Hadisenin şarkısının ritmi hareketli oluşu çok güzel ama müziğin standartını, ritmini ve ses efektlerini artırırlarsa daha frofesyonel olur. Arkada tıs tıs tıss, tıs tıs çok kulak tırmalıyor :)) Belkide dansçıların ahesteliğinden çok kulak tırmaladı bilemeyeceğim ama eurovision günü bir bakmışsınız süper bir sahne gösterisi ile hepimizin ağzını açık bırakırlar bellimi olur. Temennimizde odur.
İlk 5 e girer ama 1. liğe oynayabilir mi son halini izlemeden bir şey söylemek çok zor.
Gönül ister ki birinci olsun..şarkı güzel hadise güzel..ama son dönemde fazlaca siyaset karıştı yarışmaya....komşu komşunun külüne muhtaçtır ya ondan işte....ama komşularımız bizi pek sevmez hadi hayırlısı.........