• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hadise saç modeli :):)?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cpriolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ayy bilmemki canım tutarmı :bbo: tutabilirde tutmayabilirde sen yinede ya tutarsa de bi dene bolca köpük sür kurut bakalım yerimseniben

kızlar kuaförlerde kalın maşalar var bu saçlar onla yapılıyo.e tabi elle düzeltmelerde var..kardeşim kuaörde çalışıyo o söylemişti...

Fotograftakilerin hepsi hadisenın saçı degıl ki çogu ekleme onun bole dolgun gorunuyor

önemli olan hadisenin saçı olup olmaması değil ki :) o saç işte...postiş takma saç fön dalga vs her neyse bu saçı nasıl yaparım...doğal olmadıgını hadisenin kendi saçı olmadıgını biliyorum zaten ;)

bende bayılıyorum bu saça ya ben kalın maşayla yaptım açtım biraz ama pek benzemedi sonuçta o saçı profesyoneller yapıyor saçın dibinden kabartmak bolca sprey felan sıkmak gerekiyor o kadar uğraşırsanız yaparsınız bence

bende çok araştırmıştım nasıl oluyor nasıl oluyor diye , kızlar aslında çok kolay yapılıyor ama maşa bildiğiniz üzere biraz zaman alan bişey, birde maşanız biraz kalın olursa çok daha iyi sonuç alırsınız, bende yaptım böyle çok güzel oldu zemuszemus
maşayı en uçtan değilde saçınızın dibine yakın yerden maşanın içine doğru sarın yani maşa haraket etmesinde saçlarınız maşaya doğru gelsin, hem çok doğal hemde çok güzel oluyor kaydirigubbakcemile5
aslında bir fotoğrafım var bulduğumda ekliyim sizde görmüş olursunuz

bende çok araştırmıştım nasıl oluyor nasıl oluyor diye , kızlar aslında çok kolay yapılıyor ama maşa bildiğiniz üzere biraz zaman alan bişey, birde maşanız biraz kalın olursa çok daha iyi sonuç alırsınız, bende yaptım böyle çok güzel oldu zemuszemus
maşayı en uçtan değilde saçınızın dibine yakın yerden maşanın içine doğru sarın yani maşa haraket etmesinde saçlarınız maşaya doğru gelsin, hem çok doğal hemde çok güzel oluyor kaydirigubbakcemile5
aslında bir fotoğrafım var bulduğumda ekliyim sizde görmüş olursunuz

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...ekip-paylasalim-dersiniz-128.html#post8083374
kaydirigubbakcemile2

hayır sarılmış saç bu..bıldıgın kalın bıgudilerle sarılıp taranmış..kuaför salonumz var:D EN KALINLA SARIP TARAYIN../B]

Free video:film

buna bayıldım ben :1shok: delikafadulden

Babyliss WAG Saç Maşası-Water wave
WAG-SAC-MASASI-WAG-MASA-WATER-

ses maşayla yaptığın saçlarına bayıldımm.. ben de o şekilde yapailiyorum ama elektriklenme oluyor. sen elektriklenmeyi engellemek için ne yapıyosun? elidor un bukle için olan kremi var onları falan mı kullanıyosun yoksa saç spreyi ya da köpük vs.. ? maşa yapmadan önce mi yoksa sonra mı uyguluyosunn?

ben biliyorum kızlar... saçınızdan kalın tutamlar alın ve ince maşaya sarın.. oluşan bukleleri elinizle dağıtın.. ben öyle yapıorum ve aynısı oluyo..

ses maşayla yaptığın saçlarına bayıldımm.. ben de o şekilde yapailiyorum ama elektriklenme oluyor. sen elektriklenmeyi engellemek için ne yapıyosun? elidor un bukle için olan kremi var onları falan mı kullanıyosun yoksa saç spreyi ya da köpük vs.. ? maşa yapmadan önce mi yoksa sonra mı uyguluyosunn?

sağol tatlımzemuszemus
yok canım hiç bişey sürmüyorum, elektiriklenme olmuyorki bende :utangac:
ama istersen önce biraz jölele yada saç spreyide kullanabilirsin snr maşa yap kuruduktan snr öyle elektiriklenmeyi önleyebilirsinkaydirigubbakcemile5

belki yuvarlak saç fırçasına sarıp fön çekmişlerdir sonra hafif dağıtma. kendimiz yapabileceğimizi sanmıorm kaydirigubbakcemile3

kardeşim kendi düğününde bunun gbi istedi ve saçlarını sardılar makinadan çıktıktan sonra açtılar uçlarına pens takıp aşağı sarkıttılar ve bol sprey.
görümcesi de yaptırdı o ise çıt çıt taktı,birebir benzemiyordular.kardeşimin saçı siyah,diğeri kızıl saçlı renkten fark ediyor ama ikiside güzeldi.ama hadisenin ki gbi tam olanı görmedim ünlülerin daha farklı,koaför ne kadar iyi de olsa onların ki başka...

valla ben saçlarımı küçük küçücük tutamlar halinde masaya sarıyorum sonra tepemde topluyrum iz bırakmayan bi tokayla açınca bukleler düsüyo etkisini kaybediyo saçım ince telli çünkü. aynen böyle oluyo

hemen anlatiyim oncelikle bu saci elde etmeniz icin ya cok gur ve biraz katli V kesim saca sahip olmalisiniz(saciniza gurlugu citcitlada verebilirsiniz) bence hadisenin kendi saci dalgali buyuzdende sacini dikkat ederseniz masayla yaptiginda sonuk olmuyo kabarik oluyo herzaman buyuzden de masa hos duruyor sacinda herneyse...Saclari kalin masa ile masaliyoruz diplerden baslayarak hepsini bitirdikten sonra sacin saclari elle aciyoruz aciyoruzzz saci one arkaya atiyotoruz hizli hizli sacin havali olmasi isin daha sonra saci hacimli yapmak icin sprey sikin mutlaka... daha sonra sac diplerine krepe atin bence hadisenin saci dunden kalma bir sac gibi hafif salmis kendini sizde bir gun onceden yapabilirsiniz katli v KESIM SAC SARTT!!!

Hadisenin dogal saci
Eki Görüntüle 294377 Eki Görüntüle 294377

Back
X