- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
Selammmm bende geldim aranıza kabul ederseniz.. bugün yeni yıl yeni başlangıç benim için herşey çok güzel olacak. Bugün başlıyorum bende. topiğinizi çok begendim paylaşımlar cok güzel baştan sona okudum. Gelebilir miyimmm aranıza? ??
selammmm bende geldim aranıza kabul ederseniz.. Bugün yeni yıl yeni başlangıç benim için. Herşey çok güzel olacak. Bugün başlıyorum bende. Topiğinizi çok begendim paylaşımlar cok güzel baştan sona okudum. Gelebilir miyimmm aranıza? ??
gunaydin kızlar.... Ben daha açilamadim uykum var hala...
Birazdan kahvaltı yapacagim
Ooof ne enerjisiniz kızlar bende kahvaltıdan kalktım kendimi attım koltuğa sırtım belim ağrıyor resmen bu kız beni çok yordu dun ateşi vardı bütün gün kucakta naz yaptı bugün ben pert
Ooof ne enerjisiniz kızlar bende kahvaltıdan kalktım kendimi attım koltuğa sırtım belim ağrıyor resmen bu kız beni çok yordu dun ateşi vardı bütün gün kucakta naz yaptı bugün ben pert
Hosgeldin canım:))
Tabiki de katılabilirsin.Boyunu ve kilonu yazıp biraz da kendini tanıtırsan çook ii olur:)))
sağolun kızlar ateşimiz düştü bugün ama keyifsiziz
evettt bugün bende güne biraz geç başladım yarım litre su içtim ender saraç hareketlerini yaptım
11 de kahvaltı olarak 2 ince dilim ekmek peynir 5 zeytin 2 kupa çay içtim
arada bir elma yarım bardak süt dahada birşey yemedim
bugün kendimi çok mutlu hissediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?