- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.541
nihayet hastaneden aradılar bugün rapor geldi .. bebeğimizi defnedebildik 1 aydır patalojideydi kuzum canım melek oğlum .. hüzünlüyüm ama artık daha huzurluyum...
bu hafta daha hırslıyım,1 haftalık aradan sonra spora yeniden başladım,şubat tatilinde annemin ve kardeşimin beni zayıflamış görmeleri beni heyacanlandırıyor.
bende temmuzda kayınvalidemlere incecik gitmek istiyorum.içimde acaip hırs var babam az önce ıspanaklı pide göndermiş baktım 800 kalori hadi ordan seni yemem dedim çocuklar yiyor
bende bi arkadaş okula baklava getirmşsti sozlenmısti
tam bır dılım alacaktım almadım yemedim
bence süper gıdıyor
ayca kayanın 1 haftada 3.5 kılo verdiren dıyetını uyguluyorum
bakalım 1 kıloya bıle razı olacak duruma geldim gıtmıyor
aynı zamanda 30 dk bantta yuruyorum
okuldan gelirken yuruyorum
bende şimdiye kadar yediklerimi sizinle paylaşayım.
sabah:2 br su
yarım br greyfurt suyu
2 dilim tam buğday ekmeği arasına krem peynir
ara:türk kahvesi
ara:şekersiz çay-3 adet çörekotlu form bisküvi
ara:2 adet mandalina
öğle:5-6 kaşık nohut yemeği
5-6 kaşık kadar bulgur pilavı
1 br ayran
ayyy ne çok yemişim yazınca fark ettim yaa
yazdığın pek çok yazınla bana motivasyon sağladın,kendim kadar senin de vermeni çok istiyorum.dilerim amacına ulaşırsın.
hoşgeldin canım kaç kilosun şuankızlar beni de aranıza alır mısınız ? Kendime yemek yerken hakim olamıyordum, doğumdan sonra 21 kilo verdim geriye doğum öncesi kiloma düşmem için 3 kilo kalmıştı ki 4 kilo daha aldım 7 kilo vermem gerek. Dün fitnes ve platese başladım ayrıca koşu bandında da yürümeyi düşünüorum ama herkes gibi benimde biraz hırsa ihtiyacım var. Bende katılabilir miyim aranıza
hoşgeldin canım kaç kilosun şuan
kayısıyı denedim hiç işe yaramıyor, genelde gün boyu hep ılık su içerim zaten, birde içine elma sirkesi koyarım ama bugün limonu denicem :)
ah canım inan bu kabızlık kilo vermeye çok engel oluyor ya bir hafta boyu kabız olmayınca hemen kilolarda yavaş yavaş gidiyor
aslında benim sorunum seninkinden farklı, ben afedersin hergün tuvalete çıkıyorum ama nasıl desem çok afedersin koyun pisligi gibi oluyor, ve miktarı çok az oluyor ne kadar çok yesemde miktar hep aynı çok çok azyediklerim stoklanıyor galiba
bir arkadaşımız da olmuştu.aile hekimine gitmişti sanırım.rahatlamıştı ilaçla.bendede oluyor bazen.salata yemediğim zamanlarda özellikle.diyetinde neler yediğini yazarsan belki yardım edebiliriz.
evet canım bendim o , sağlık ocağına gittim aile hekimimize durumu anlattım .. benimde tıpkı senin gibi sürekli şiş bir karnım vardı neler denedim keten tohumunu bağırsaklarım hissetmedi bilesenin tarif ettiğin gibiydi büyük tuvaletim , neyseki dr un verdiği ilaç bağırsağımda ne varsa temizledi şükürler olsun akşam 7 gibi falan içince sabaha rahatlatıyor mutlaka bir dr una danış derim
herkese merhaba. Melike sağolsun, beni davet etti gruba :) ben de sizlerleyim84 kiloyum şu an. şöyle 70-72 olsam şimdilik idare eder benim için :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?