- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.501
nihayet hastaneden aradılar bugün rapor geldi .. bebeğimizi defnedebildik 1 aydır patalojideydi kuzum canım melek oğlum .. hüzünlüyüm ama artık daha huzurluyum...
nihayet hastaneden aradılar bugün rapor geldi .. bebeğimizi defnedebildik 1 aydır patalojideydi kuzum canım melek oğlum .. hüzünlüyüm ama artık daha huzurluyum...
Kzlar yeniym bnd bugun katldm araniza benid alin ltfen yaaa bu arada kilm 115 ti 1inde ayda bir tartlyrm eger beni aranza alckSaniz bugun tartilayim hazr ptsi .d
şu ana kadar 850 kalori aldım.1 saat zumba yaptım.haftaya iyi başladım.inşallah devamı gelir.
hanımlar sizden çok özür diliyorum.dün sabah erkenden köye gittik.sabahtan tartıldım ama eşimin acelesinden pc açıp yazamadım bile.akşam da geç döndük.önce yorumları okudum herkesi tebrik ediyorum.harikasınız kızlar.birinci olamadım ama yine de vermeyi başardım.artık 75 kiloyum.1,5 daha gitmiş...... :)
Hoş geldin canım hemen başla burası çok güzel
Arkadaşlar hepinizden ALLAHrazı olsun kimseyi evladıyla sınamasın .. bebegim kuzum5 aylikti karnimda kalbi durmuş bu acının tarifi yok ne kadar küçükte olsa RABBİM öyle bir sevgi vermişki biz analara daha çift çizgiyi gördügümüz gün aşık oluyoruz bebeklerimize ..asla isyanda degilim RABBİM verdi RABBİM aldi MEVLAM neylerse güzel eyler..bebegimi kara topraga verdim ama biliyorum ki o meleklerin kucagında onu melekler avutacak ben ona kavuşana kadar.. ALLAH kısmet ederse yeniden denicez ama 4 ay sonra, bu sürede aldıgim kilolarda gidecek ve ben evlatlarima layik guzel bir anne olucam ALLAH , kizimi ve hepimizin evlatlarimizi bize bagişlasin acilarini göstermesin
Arkadaşlar hepinizden ALLAHrazı olsun kimseyi evladıyla sınamasın .. bebegim kuzum5 aylikti karnimda kalbi durmuş bu acının tarifi yok ne kadar küçükte olsa RABBİM öyle bir sevgi vermişki biz analara daha çift çizgiyi gördügümüz gün aşık oluyoruz bebeklerimize ..asla isyanda degilim RABBİM verdi RABBİM aldi MEVLAM neylerse güzel eyler..bebegimi kara topraga verdim ama biliyorum ki o meleklerin kucagında onu melekler avutacak ben ona kavuşana kadar.. ALLAH kısmet ederse yeniden denicez ama 4 ay sonra, bu sürede aldıgim kilolarda gidecek ve ben evlatlarima layik guzel bir anne olucam ALLAH , kizimi ve hepimizin evlatlarimizi bize bagişlasin acilarini göstermesin
Selam arkadaşlar 2 sene önce dogumdan sonra urun kullanarak 3.5 ayda 25 kilo verdim 68 oldum. Suan da 71 kiloyum tekrar baslamaya karar verdim sizlerinde destegiyle 10 kiloyi vereceğim inşallah. . Boyum 168 falan 68dim ama iste aldim 3 kiloyu insan üstü yedigimden :) can sıkıntısından sürekli yemek aburcubur la aldimneyse burda birbirimize destek olalim..
Bi arkadas bebeğini kaybetmis sanırım Rabbim sabirlar versin evlat acisi hicbirseye benzemez. Melegin seni cennette bekleyecek üzülme demek olmaz bilirim cok üzülüyorsun ama Allah tan geldik gene ona gideceğiz.
Ebru7778 arkandayız kilo verikende hamileliğindede.ne söyleyeceğimi bilmiyorum rabbim hiç birimizi evlat acısıyla sınamasın.ALLAH sabır versin.inşallah yine burda senin doğacak bebeğinin resimlerini paylaşıp seveceğiz.dualarımız seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?