- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.461
burada bende yayınladım canım o diyeti isteyen arkadaşlar geçmiş sayfalara bakarak bulabilir.
Ben görmemiştim kaçırmisim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada bende yayınladım canım o diyeti isteyen arkadaşlar geçmiş sayfalara bakarak bulabilir.
bu hafta rakiplerim çok dişli.
evet canım çok sinirim bozuldu 2 haftadır aynı kiloya çakıldım buda bende hırs yaptı en az 2 kilo ya gidecek ya gidecek
Slm kızlar Bugün çok mutluyum sabah aynaya bi baktım anaaaam birde ne göreyim benim göbiş sonunda benden ayrılmaya karar vermiş .Bir ayrilik bu kadar mı güzel olur yahu.Hedefime 9 kilocuk kaldı.Ne olursa olsun yılmak yok artık daha da azimli olucam.bu hafta.4 gün spor yapamadım ama 1.5 kilo verdim Bi de siz şimdi beni spor yapınca görün bakalım.Bu arada hepinize. çok çok çoook teşekkür ederim destekleriniz için Çünkü şimdi ye kadar belki de çoktan bırakmıştım diyeti.Çünkü bi aydan sonra sıkıyodu insanı Ama bu yarış hepimize çok iyi geldi bence.Öpüyorum hepinizi
Cok sevindim canim. Benimde su gobus gitse. Dogumdan sonra kaldi bende. Hoskikilomda yerinde. Annemin deyimiyle deve horgucu gibi duruyo.Slm kızlar Bugün çok mutluyum sabah aynaya bi baktım anaaaam birde ne göreyim benim göbiş sonunda benden ayrılmaya karar vermiş .Bir ayrilik bu kadar mı güzel olur yahu.Hedefime 9 kilocuk kaldı.Ne olursa olsun yılmak yok artık daha da azimli olucam.bu hafta.4 gün spor yapamadım ama 1.5 kilo verdim Bi de siz şimdi beni spor yapınca görün bakalım.Bu arada hepinize. çok çok çoook teşekkür ederim destekleriniz için Çünkü şimdi ye kadar belki de çoktan bırakmıştım diyeti.Çünkü bi aydan sonra sıkıyodu insanı Ama bu yarış hepimize çok iyi geldi bence.Öpüyorum hepinizi
Kim tutar bizi diyecektin canım dilin sürştü herhalde:)) Betülcüm bu yarışta bizde varız unutma bizim göbüşler de terkedecek bizi çok yakında bu hafta gecicem seni ne dersin?Masallah kizlar hepiniz gaza gelmissiniz. Kim tutar sizleri
MELİKE06:82.5
KREP77:69
ZEYNEPTB:102.1
İLKAY80:90
BURCUBİLEN:63
ESRADMR:82.4
AYSE021288:80.6
EZİLAN:85.2
YECUSRAL:80.6
DERİNDRN:73.9
NONİNONİ:68.9
EBRU7778:76.6
LEYLA88:66.8
JEMİ:90.5
SEÇİL1525:77.1
BERSEMİ5333:75.5
SNFOĞRETMENİ27:88
OGRTMASLI:60
TATLITAMBAK:82
CANKEK:75
NANAY:75
MOONSUN 88:76.8
PCOSLU:93.5
şu ana kadar 850 kalori aldım.1 saat zumba yaptım.haftaya iyi başladım.inşallah devamı gelir.
maşallah kaptan enerjin bize de geçsin înşallah birincilik sendemi bu hafta acaba? Içimden bir ses öyle diyor!!!:)))
Cok sevindim canim. Benimde su gobus gitse. Dogumdan sonra kaldi bende. Hoskikilomda yerinde. Annemin deyimiyle deve horgucu gibi duruyo.
Masallah kizlar hepiniz gaza gelmissiniz. Kim tutar sizleri
Kim tutar bizi diyecektin canım dilin sürştü herhalde:)) Betülcüm bu yarışta bizde varız unutma bizim göbüşler de terkedecek bizi çok yakında bu hafta gecicem seni ne dersin?
burcu ne güzel olmuş kılonda az senın suan bıle cok ıyı duruyorsundur fıstık gibi olmuşsundurSlm kızlar Bugün çok mutluyum sabah aynaya bi baktım anaaaam birde ne göreyim benim göbiş sonunda benden ayrılmaya karar vermiş .Bir ayrilik bu kadar mı güzel olur yahu.Hedefime 9 kilocuk kaldı.Ne olursa olsun yılmak yok artık daha da azimli olucam.bu hafta.4 gün spor yapamadım ama 1.5 kilo verdim Bi de siz şimdi beni spor yapınca görün bakalım.Bu arada hepinize. çok çok çoook teşekkür ederim destekleriniz için Çünkü şimdi ye kadar belki de çoktan bırakmıştım diyeti.Çünkü bi aydan sonra sıkıyodu insanı Ama bu yarış hepimize çok iyi geldi bence.Öpüyorum hepinizi
sende cok ıyısın yahanımlar sizden çok özür diliyorum.dün sabah erkenden köye gittik.sabahtan tartıldım ama eşimin acelesinden pc açıp yazamadım bile.akşam da geç döndük.önce yorumları okudum herkesi tebrik ediyorum.harikasınız kızlar.birinci olamadım ama yine de vermeyi başardım.artık 75 kiloyum.1,5 daha gitmiş...... :)