How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hadi Sizi NoeL Pazarina götüreyim :)

ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim nerde bir elma görsem dayanamam süzerim:))))
çok güzel fotolar aşkitom yaa,ben de bir yılbaşını yurtdışında geçirmeyi çok istiyorum,kısmet olacak mı bakalım...

evet resimler vee yılbaşı süslemeleri harika.
emoş gibi bizede kısmet olurmukiii oraları görmek..
turkiyede hala yılbaşı kutlamaları tartışıla dursun günah sevapp diyee..
yeni gelen yılı karşılamk yeni umutlar beslemek günahın g sine bile denk gelemez sanırımm..
birde noelle yılbaşını ayırt edemeyenlerrr günah demeselerr..çok güzle olcak..

ellerine sağlık..

gerçekten süper ya cıvıl cıvıl yerleri çok severim
görmek isterdim gerçekten.
türkiyede malesef yok böyle şeylerkaydirigubbakcemile4

süper yaa içim kıpır kıpır oldu bak şimdi.....
bayıldım canım emeğine sağlık...
teknommmm sanada kesinlikle katılıyorum canım

Ay sağolasın vallahi Aşkito.Bizi yılbaşı havasına soktun.Harika resimler.Bizim yerimizede gez.Tadını cıkar.

çok güzel yerler ya renkli cıvıl cıvıl..
kendim gezmiş gibi oldum.ellerine sağlık canım.
belki bizede görmek nasip olur bi gün..

ay hilmiş beni ingiltere'ye geri götürdün mafoldumben mafoldumben tıpkı orda kurulan panayıra benziyor... özlediğimi hissettim...

aşkitom süperrrrrrrr
biz kısmet olursa bu yaz tatilini ispanyada düşünüyorduk ama noel zamanıda güzel olurmuş.şöyle uzun bir tatil ayarlarsak inş.bu resimlerden sonra kesinlikle yapmalıyız.içim kıpır kıpır oldu oraları noel zamanında da gezmeliyim.

Onlarla birlikte kutluyormuş gibi olduk teşekkürler. Bu arada elma şekerleri çok iştah açıcı görünüyor.

canım benim çokk düşüncelisin kendin gezerken burdakileri de düşünmüşsün. gerçekten nostalji oldu benim için de, geçen sene noelde ben de oralardaydım Prag, Budapeşte, Münih, Sarzlburg gezdik hep eşimle. noel zamanıydı. Her şey masal gibiydi. gerçekten noelden türkiye hiç bişi anlamıyor herhangi bir coşku yok... şimdi oralarda olmak vardı :asigim:

Resimler harika aşkito. Ellerine sağlık. Gerçekten Almanya harika bir yer. En çok gitmek istediğim ülkelerden biri...
İnşallah birgün kısmet olur... (elma şekerlerine bittim:kedi:)

Back