- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
Kizlar bende heveslendum ben calismiyorm esim alir bana sigarami
kendimi sartlandirdim 15 gun sonra sigarayi birakiyorum simdi esimle bi anlasma yaptik sgram 6 tl hergun o parayi bna vercek eylul 1den itibaren bende sabir kumbarasi alcm hergun ona aticam parayi bnde 14yasmda basladm malesf
koye kaynanmlarda icemiom zaten 1 gun boyinca eve gelince hemn iciom ordaki strestten daha once birakma deneyimlerim oldu ama basarizlikla sonuclandi sayfayi guncel tutalim arkadaslar
enson eylülde girilmiş kimse yokmu huuuuuuDün akşam çöpe attım paketi. kararlıyım
ama çok kötüyüm bugünnn
Ya kimseye haber vermeden bi hafta önce falan bırakmıştım ama geçen gün tanışma yıldönümümüz için bana puro seti ve şık bi zippo almış kızlar hayır diyecek halim yoktu oturup içtik :) Arada bir abartmadıktan sonra çok kötü olmaz diye düşünüyorum. Böyle özel günlerde falan bir puro içeriz herhalde. Zippoma da baya ısındım, sadece özel günlere saklıycam :)
geçmiş olsun tekrar cnm, ne alemdesin nası gidiyor bıraktın mı tamamen ? Ben sayfa açtım Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluğum : ) topiğinde sayfayı izle ve destek ver.. Başlamaman için sana da faydası olur ; )Kizlar paketumde 4sigara var eylul 1i beklemden birakiyorum bu 4sigaradn sonra hatta ilk parami bile kazandim
hergun 5tl verck esim bana 1tl onda kalsin.
Kizlar paketumde 4sigara var eylul 1i beklemden birakiyorum bu 4sigaradn sonra hatta ilk parami bile kazandim
hergun 5tl verck esim bana 1tl onda kalsin.
Dün akşam çöpe attım paketi. kararlıyım
ama çok kötüyüm bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?