Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Bugün sigarasız 9. günüm.ilk 3 gün olduğu gibi değilim canım istemiyor sadece sigara içerken yaptığım keyifleri özlüyorum.Bence belli bir süre bırakıp tekrar başlayanlar canı istediği için değilde sigara içmeyi özlediği için başlıyorlar.dün bir tane sigara aldım elime yakmadan içime çektim içer gibi yaptım o bile birazcık tatmin etti beni :)

Kızlar on sene önce sigarayı bıraktım ve o zamanın parası bir sene içinde kendime 3 altın yapmıştım. Sadece sigara parasını biriktirerek valla bırakın, destekliyorum sizleri.

Kizlar bende heveslendum ben calismiyorm esim alir bana sigarami
kendimi sartlandirdim 15 gun sonra sigarayi birakiyorum simdi esimle bi anlasma yaptik sgram 6 tl hergun o parayi bna vercek eylul 1den itibaren bende sabir kumbarasi alcm hergun ona aticam parayi bnde 14yasmda basladm malesf
koye kaynanmlarda icemiom zaten 1 gun boyinca eve gelince hemn iciom ordaki strestten daha once birakma deneyimlerim oldu ama basarizlikla sonuclandi sayfayi guncel tutalim arkadaslar

Harikasın, harika :)

Kizlar paketumde 4sigara var eylul 1i beklemden birakiyorum bu 4sigaradn sonra hatta ilk parami bile kazandim
hergun 5tl verck esim bana 1tl onda kalsin .

Ya kimseye haber vermeden bi hafta önce falan bırakmıştım ama geçen gün tanışma yıldönümümüz için sevgilim bana puro seti ve şık bi zippo almış kızlar hayır diyecek halim yoktu oturup içtik :) Arada bir abartmadıktan sonra çok kötü olmaz diye düşünüyorum. Böyle özel günlerde falan bir puro içeriz herhalde. Zippoma da baya ısındım, sadece özel günlere saklıycam :)

Selinayça çok yanlış düşünüyorsun ve yanlış yapıyorsun. Lütfen burada bu tür tütün mamullerini öven yazılar yazmaktan vazgeç yoksa sen özellikle mi yapıyorsun bunu ? Sana tavsiyem Youtube dan Allen Carr videoları izleyebilirsin. Hem kendin hem sevdiklerin hem de burada bırakmaya çalışan insanlara yardım etmiş olursun.. Ve burada ergenlik çağında gençleri de sevgilim hediye etti geri çeviremedim diyerek özendirmezsen süper olur.. İstersen burada destek ve sana da bırakma sürecinde yoldaş olacak eşlik edecek arkadaş da bulabilirsin..Yeterince kalabalığız.

Kizlar paketumde 4sigara var eylul 1i beklemden birakiyorum bu 4sigaradn sonra hatta ilk parami bile kazandim
geçmiş olsun tekrar cnm, ne alemdesin nası gidiyor bıraktın mı tamamen ? Ben sayfa açtım Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluğum : ) topiğinde sayfayı izle ve destek ver.. Başlamaman için sana da faydası olur ; )

geçmiş olsun tekrar cnm, ne alemdesin nası gidiyor bıraktın mı tamamen ? Ben sayfa açtım Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluğum : ) topiğinde sayfayı izle ve destek ver.. Başlamaman için sana da faydası olur ; )

Dün akşam çöpe attım paketi. kararlıyım
ama çok kötüyüm bugünnn

tekrar tebrikler geçmiş olsun canım, sen de sayfayı izlersen süper olur, moral olur ; )

Merhaba bende iki gündür sigara içmiyorum. Champixle bırakmayı deniyorum. İki gündür içmiyorum ve acayip sıkıntı veren şişkinlik hissediyorum biraz araştırdım bu konu hakkında int te fazla bir şey buladım. Bu şişkinlik hissi nezamana kadar devam edecek sigaradan tamamen kurtulmuş insanlardan cvp bekliyorum.

8 aydır içmiyorum çok mutluyum nefes aldığımı hissedebiliyorum darısı bırakmak isteyenlerin başına

Bugün benim dördüncü günüm!

Bırakmak isteyen arkadaşlara Emre Üstünuçar'ın Bırakmak İstiyorum adlı filmini izlemesini öneririm. Konusu sigaranın verdiği zararlar değil de biz neden sigarayı bırakmıyoruzla ilgili. Biraz mantık yani.

Umarım bi daha başlamam ne diyim :/

4.günüm krizim yok,sigaradan kurtulmayı çok istediğim için krize girmiyorum sanırım,allan carr ın videosu işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…