Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

ben 11senedir içiyorum bu illeti göğsümde acaip sıkışmalar var kalbim biran acıyo resmen bırakmayı çokdenedim zyban diye bi ilaç kullandım hatta ama 2. hafta ilacı bıraktım bi türlü kurtulamıyorum bu pislikten bendebırakmak istiyorum yaa ama biranda yapabilirmiyim bilmiyorum(

senide kutlarim sen kac gundur icmiyorsun?benim bugun cok canim istiyor.

benim 3 ay oldu geçti bile hala canım acaip istiyor ama olsun istesin içmem kararlıyım kendimi kandırıp oyalıyorum sende öyle yap sakın yenilme inanırmısın 3 ayda cildim yenilendi çok farkediyor

ne pis bir bagimlilikmis 15.gunum ve icmemek icin kendimi zor tutuyorum,ne guzel senin gibi benim de 3 ay gecse,kilo aldinmi canim,ben simdiden 2 kilo aldim.

herkese merhaba
7 aydır sigara içmiyorum eşimde 2 aydır içmiyor ki sabah kalkınca 4 tane sigara içerdi arkaarkaya. bn hiç kilo almadım. yediklerime dikkat ettim biraz. yeşil çay ve su içtim. kilo vermedim ama almadım da. aman alsanız ne olurki yeterki bu zıkkımdan kurtulun. şeytan gelip için dediğinde de kulağınız tıkayın. bir zaman sonra uğramıyor bile.

kizlar benim bugun 17 gun oldu ve icmemek icin kendimi zor tutuyorum,hep aklimda hep sigarayidusunuyorum ayrica cildimde falan bir degisiklikte olmadi.

benimde bu gün 4. gün
umarım böyle devam eder... en azından devam etmek için elimden geleni yapıyorum
sürekli bir şeyler yiyorum ama aldığım ya da alacağım kilo sigara kadar zarar veremeyecek biliyorum...
içimden bir ses yak bir sigara dediğinde duymuyorum
bu arada reklamlar var tütüne son bıktım tozu falan inanmayın hepsi palavra
şimdiden çok huzurluyum...
darısı içenlerin başına...

selam kıslar sigarasız günler nasıl gidiyor inşallah başlıyan yoktur ben artık çok rahatım 4 ayı geçti kurtuldum darısı başınıza

benimde 2 ay biittii valla öle böyle derken...arada yokluyo önemli olan irade kızlar ne kadar bıraktım desenizde çok illet bişi kolay kolay geçmiyo...en kötü anınızı yokluyo zaten kavga stres üzüntü vs. durumlarda...ağlarken diyorum bazen yakıyım diye yok diyorum üzüntün geçmicek sigaraa içsende içmesende...hamileyken çok zorlandım zaten ilk zamanlar bırakamadım sıkıntılar üst üste geldi ama yinede bıraktım zararın neresinden dönülse kardır çok içmiyodum ama 3-5 taneyi geçmiyodu içtiklerim ama yinede zarar işte...tekrar bırakan arkadaşları tebrik ediyorum...
7 ay boyunca içmemiş arkadaşım o boşluk hissiyle içtiğini biliorum büyük bi sıkıntı yaşadın arkasından büük ihtimal iradeni yokluyo işte arada...umarım tekrar dönmezsin sadece sen diil bizde potansiyel birer içiciyiz hala hepimiz düşebiliriz bu hataya...sağlıklı günler......

Merhabalar
Bende yeni bırakanlardanım.Aslında nasıl karar verdiğimide bilmiyorum.Kendi kokum,evin kokusu,dişlerimin rengi ve en önemlisi son yılda cildimde olan renk değişikliği ve sivilce izlerinin geçmemesi içten içe beni kemiriyordu.Bugün 4. günüm ama sanki 4 ay geçmiş gibi hissediyorum.Sabahları çok mutlu ve huzurluyum ama akşam 8 ila 10 arası geçmek bilmiyor.Bir tane içsem diyorum sonra devam etsem....Ama biliyorum ki o sigara bana iğrenç gelicek ve çok pişman olucam.O yüzden şimdilik sabrediyorum ama bi akşam pişmanlığıma aldırmadan yakarsam bi tane diye korkuyorum.
Bahane bulmak gibi olucak ama ben biraz yanlış bi zaman seçtim.Biraz karışık bi dönemim.Alllah yardımcımız olsun.

Kızlar bende bırakmak istiyorum ve 32 dakka önce içtiğim sigarayı son sayıyorum
yarım saate 1 sigara içiyorum nasıl olcak bu iş onu da bilmiyorum ama 10 senedir cildim mahvoldu resmen

Kızlar bende bırakmak istiyorum ve 32 dakka önce içtiğim sigarayı son sayıyorum
yarım saate 1 sigara içiyorum nasıl olcak bu iş onu da bilmiyorum ama 10 senedir cildim mahvoldu resmen

bravo arkadaşım 2 dk içmemişsin....
bende aynı durumdayım yarım saatte bir içiyorum...
ve artık içmek istemiyorum...
daha önce 2 kere bıraktım hiç içmeden en fazla 1 ay doldurdum ama tek bir sigara yeniden herşeye sill baştan yaptırıyor...

Yaa olmuyo böyle arkadaşım elim gidiyo sürekli,ben sigara bırakma polkliniğine gidicem en güzeli

selam kıslar benim 6 ay olacak şimdilik iyi gidiyor ama hala aklımda kendimi zorluyurum bakalım ne zaman aklımsdan çıkacak ben onu hayatımdan çıkardım

her dakika aklımda ama cumadan beri içmiyorum
ayrıca canımda istemiyor
yanımda içseler bile etkilenmiyorum

Merhabalar,

Ben ondort yasimdan beri sigara lanetine kapilip gidiyorum yani on sene olcak hala iciyorum iciyorum derken gunde sekiz dokuz on tane on besede cikiyor stresli zamnlarimda istami ksiyor yemek yemiyorum fazla ama sigaraya gelince param olmasa bile nerden buluyorsam parayi bende sasiriyorum birakmak istiyorum lutfen aranizda bir doktor yada birakmis ve tecrubeli insanlar varsa bana yardimci olsunlar cildime zarar veriyor saclarim dokuluyor kanserdende korkuyorum acikcasi 2009 yilinda ozel ilac aldim eczaneden yan etkisi oldu ne yapmam gerekiyor sizler nasil biraktiniz? Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…