Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

benimde 6 ayı geçti . ilaç falan kullanmadım. üstelik eşim içiyordu. yaklaşık 1,5 ay önce de eşim bıraktı. champix kullandı.

sigaradan nasıl tiksinebilirim acaba?
ruhum aç sanki, bi yanım eksik gibi,
bide hiç bişeyden haz etmiyom sanki bıraktığımdan beri mesla bi pikniğe falan gitsem açık hava hemen aklıma gelir,sigrara olmadan tadı çıkmıyo gibi orda değilmişim gibi gözüm bişey görmüyo gibi..
ahhhhhhhhhhh ahh nezaman unutcam ben sigarayı ..

aynen öyle hissediyoprum bende bazen,yüzüm düşüyor ama içmiyorum yinde de..
benim 1 ay oldu bırakalı tam,hala zorluyor ama direneceğim:)
sen ne zaman bıraktın ?

aynen öyle hissediyoprum bende bazen,yüzüm düşüyor ama içmiyorum yinde de..
benim 1 ay oldu bırakalı tam,hala zorluyor ama direneceğim:)
sen ne zaman bıraktın ?

ben bırakalı 7 ay oldu unutmuştum resmen aklıma bile gelmmiyodu.
ama bu 2 3 gündür yine aklımda ama atlatacağım yine içmeyeceğim inşallah..
ben tiksinmek istiyorum artı yaa..

ben bırakalı 7 ay oldu unutmuştum resmen aklıma bile gelmmiyodu.
ama bu 2 3 gündür yine aklımda ama atlatacağım yine içmeyeceğim inşallah..
ben tiksinmek istiyorum artı yaa..
neee7 ay sonrada kabus bitmiyor demek tam olarak
aman sakın,7 aylık emek var ortada ..arada yokluyordur o kesin gider gider
tebrik ederimmaşallahh

neee7 ay sonrada kabus bitmiyor demek tam olarak
aman sakın,7 aylık emek var ortada ..arada yokluyordur o kesin gider gider
tebrik ederimmaşallahh

evet gideceği kesin
bu ara ara oluyo bazen çok canım sıkıldığında bide benim eşimde içiyo onada bıraktırmak istiyorum ama nasıl hiç yanaşmıyo,o bırakırsa hiiiç canım istemez gibi..

evet gideceği kesin
bu ara ara oluyo bazen çok canım sıkıldığında bide benim eşimde içiyo onada bıraktırmak istiyorum ama nasıl hiç yanaşmıyo,o bırakırsa hiiiç canım istemez gibi..
şuan kendimle gurur duyuyorum,bu zoru başarabildiğim için,ama yenilirsem sigaraya kendimden nefret edebilir ve güvenimi kaybederim kendime,bunu da göze alamam:81:
benim eşimde içiyor,aynı zamanda bırakalım dedik o 3 gün dayanabildi ben içmiyorum..
o da yanımda içmiyor balkonda bile izin vermiyorum sokağa çıkıyor içmeye,dolayısıyla az içiyor 1-2 tane ve psikolojik baskı uyguluorum ona sigara konusunda kendini suçlu hissetmesini sağlıyorum,morali acayip bozuluyor,şuan sigara içtiği için kendine çok kızıyor belli,ama bu gidişle birgün o da içmemeyi isteyecek sanırım..

peki bu süre zafında kilo alımı oldumu bende bırakmayı düşünüyorum ama en çok korktuğum durum kilo alımı
bende oldu,ben kilo almak isteyen bbiriyim zaten belkide psikolojik..ama kilo problemim olmasa idi,karnımı su ile doldururdum sanırım,kilo almamı da engellemeye çalışırdım..1 ayda 3 kilo aldım ben,çokta büyük kilolar alınmıyor bence..

Son düzenleme:
hmm zaten kiloyu dert eden biriyim ama dier türlüde sağlığa ve cebe çok zararı var inş irademe hakim olur kesin bırakırım

peki bu süre zafında kilo alımı oldumu bende bırakmayı düşünüyorum ama en çok korktuğum durum kilo alımı

7 aydan sonra az önce bitane içtim..
çok mutsuzum bu aralar,boşlukta gibiyim..
sanırım stres sıkıntı tettikledi.
Allah a yalvarıyorum bidaha başlamamk için.
nolur bana yardım edin..
başlamak istemiyorum..
tamamen unutmuştum oysaki..
kendimden nefret ediyorum
ve acayip midem bulandı üşüdüm,titredim çok kötü oldum içtikten sonra..

benim üç ay oldu ama hala bıraktım diyemiyorum ama içmiyeceğim bunu bilyorum ben hiç kil almadım bıraknlar neden alıyor bilmem

aygün bir rüya idi varsayalım onu ,ama ne olur başlama..
yoksa kendine küsersin tekrar ona yenilirsen

kilo durumu bende var arkadaşlar, sürekli bişiler yemek istiyorum boş duramıyorum,sigara içiyor kende çook iştahsızdım şimdi ise çok yiyorum,bu ay her hafta aşure yaptım 4 kilo ve 4-5 gün de bi,tirdim onu tek başıma,ki ben tatlı sevmeme rağmen..ama dedim ya benim kiloda almak isteyen biriyim,yedikçede seviniyorum ama yinede zayıflığı seven biriyim maximum 3-4 kilo daha alabilirim ama fazlasını istemem bu kezde diyete başlarım

aygün canımm her canın istediğinde bu topiğe gel ve beni düşün içmeee senin için kaldırıyorum bu kupayı bunu unutma

canım sağolasın yaa..
sana çok teşekkür ederim evet,bir rüya gördüm az önce kötü bir rüya,hatta kabustu,titredim korktum ve uyandım,silkelendim kendime geldim..
ohh çok şükür rüyaymış..
yoksa ben kiiimm sigara kiimm..
yaşasın sigarasız hayat..

aygüncüm aynen devam,sigaraya vereceğimiz parayı güzelliğimize bakımımıza vs vs verelim ama o zehire vermeyelim kendimizi kanser etmek için üzerine para vermeylim canım dimi ama

bende sigarayı bırakmak için savaş veriyorum resmen
2 gün içmedim ama hayatla ilişkim kesildi kendimi bom boş eksik mutsuz ve sinirli hissediyorum çok kötüyüm bırakanlara çok imreniyorum
az önce bi tane içtim dayanamadım artık ağlama kırızine girdim çok zormuş sigarayı bırakmak kendime çok kızıyorum ne kadar iradesizsin diye söleniyorum
ama bi anda bırakamıcağımı anladım en azından azaltayım diye kendimi kandırıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…