hemen kestim hiç içmedim zaten içersen bırakmak daha zor oluyormuş
ne olur yenilme biraz sabret bir ay sonra daha az istersin
benimde bugün 10. günüm sigarasız..12 yıldır aktif içiciydim hemde bayağı bir tiryakiyim o illetin.. 10 gündür onsuz yaşayabiliyorum ,hayretkendimi çoook tebrik ediyor ve seviyorum harikayım bennn ,muhteşemim diyeorum kendime aklıma geldikçe aferin kıs sana diom sırıtıom kendimce iyi geliyor
evetttt sonunda hepimiz başaracağız benim iki ayı geçti artık daha iyiyim 20 senelk tiryakiydim ama artık terk ettim
bendede kriz yada bağ ağrısı tarzı durumlar olmadı ,çok rahat değildim ama 2 gündür daha iyiyim gün geçtikçe iyiyie gidiyor .. ki hiç bırakabileceğimi düşünmezdim seviyrodum sigarayı,üzülsemde sevinsemde yakardım arka arkaya su ile bile sigara içerdim o denli ve inanın umduğumdan çok daha kolay geçiyor bu süreçhepimize maşallahh bizler harikayız zoru başarmaya çalışıyoruz
aslında buarada bu konu hk. konuşup birbirimizi teskin edebilir ve bu anlamda tedavimize ,bırakma sürecimize olumlu etki ve destek verebiliriz
4 günden beri sigara içmedim zor dönemi atlattım sanırım....
merhaba, sigarayı bırakmak istiyorum. eşim içtiği için zorlanacağımı düşünüyorum,
bırakan arkadaşlar hangi ürünleri kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?