Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

ya 3-5 tl derken sigara parası hesap edilmiyor hiç. Hesap edilse şimdiye eşimle bir daire almıştık :) insanlar çocuklarına harçlık ayırmıyor sigara parası ayırıyorlar..şu sigara çok kötü birşey arkadaşlar yaa.. içmeyin lütfenn içmeyin içirmeyinnn varsın size kızsınlar ama içirmeyin..

Ya zaman naslda geçiyor...Ama insanlar sigarayı bırakınca napıcam korkusuna bir türlü cesaret edemiyorlar...
Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum
a.s.

sizleri unutmadım arkadaşlarr bunu bildirmek için girdim ben artık sigara içmeyen biriyim ne kadar oldu die soran varsa bende hatırlamıorum ama galiba 1 ayı geçti :):)

bunun içinn ebruli sultanı ayrıca ayrıca defalarca teşekür ettim ve gene ediyorum ebruli sultan belki bana o kitabı göndermeseydi belki çoktan yenik düşebilirdim içimdeki canavara ama artık kafadan bitirdim ben hiç bir sıkıntı dert beni tekrar o illetin kucağına düşürüp derdime dert eklettiremez siz sigara içen arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum sigara içince rahatlıyordunuz dimi ? bu rahatlamanın sebebının nerden kaynaklandığını lütfen bir kezz daha düşünün Rahatlamanın sebebi canavarı doyurmuş oluşunuz yani nikotein isteğini gidermiş oluunuz sigara zaten sizi rahatsız eden ve onunla rahatlıyıcak olmak bi çelişki bunun üzerinde biraz düşünün Gerçekten Yapmak istiyorsanız Yaparsınız Yeterki isteyinn

ilk gunum uzun zamandir deniyorum ama basaramadim hic dun aksam kusana kadar sigara ictim ust uste bi daha hic canim istemeyecek gibiydi ama simdi canim istiyoo nasil tutucam kendimi bilmiorum yardim edin ((

Bir hafta oldu, çok da güzel geçiyor günlerim. Hiç zorlanmıyorum nerdeyse.

_denef_, gerçekten bir daha başlamamak üzere bıraktıysanız kendinize hakim olmanız daha da kolaylaşır. Kafanızı meşgul edecek şeyler yapın derim ben. Ayrıca tebrikler.

sizi sinirlendirecek ortamlardan uzak durun,bol bol temiz havayı içinize çekin, elinizde hep su şişeniz olsun aklınıza gelsin gelmesin sürekli su yudumlayın..

ilk krizimi cok zor olsa da atlattim elim pakete gitti kac defa oturup

agladim ben bu kadar iradesiz miyim diye ben ki cok iradeli oldugumla fln ovunurdum kilo

vermek fln kolaydi tirnak yemeyi biraktm ama bu hic birine benzemiyomus... kesin kararliyim

kizlar ritim bozuklugum da var 21 yasimdayim ve birakin kosmayi biraz hizli yurusem bile

nefesim daraliyor ben aktif sekilde spor yapan biriydim voleybolcuydum ama birakmak

zorunda kaldim biraz kossam biri sanki kalbimden bogazima kadar elleriyle bastiriyor gibi

oluyor doktor icmeyi birak dumaninda bile durma dedi 6 senedir hergun arttirarak devam

ettim ben mafoldumben ilk sigara krizimi cok zor atlattim her defasinda boyle mi olacak

bilmiyorum :uhm:

Her gün sizin için daha kolay olacak.
ışimizi zorlaştıran fiziksel bağımlılık değil zaten, psikolojik bağımlılık. Alışkanlıklar.
Sigarayı bıraktığınız için mutluluk duyun ve özellikle kriz anlarında kendinizi telkin edin. Hayattan da soyutlanmayın, çıkın gezin, eğlenin, gülün.

bende burdan ebrulı sultana tşkr etmek istiyorum sağolsun bana kitapı gonderdii ve onun sayesınde bıraktımm 2 ay kadar içmedımmm... sonra tekrar başladımm pişman oldum ama şunu farkettımm kolay bırakıyorumm kitapp cok işime yaradı okkumayanlara okumalarını tavsiye edıyorumm .. şimdi tekrar bırakıyorumm gercektenn içmedıgım zamanla içtigim zamanı kıyaslıyorum da ne kadar fark varr içmedıgım zaman cebımde para eksık olmazdı şimdi ise hergun 5 tl sigaraya verıyorumm sabahları yorgun kalkıyorumm cildimm bı tuhaff içmedıgım zaman cildım daha güzel gozaltlarım beyazz kendımı daha ii hissedıyordumm ama yine bırakıyorum bu sefer içmemek şartıylaaa kesin kararımmm.. cünkü cok rahatımm ya hemm kendıme bakamıyrum içtigim zamann vakıt ayıramıyorummm

slm arkadaşlar bende size katılmak istiyorum gercekten sıgarayı bırakmak istiyorum kac sefer denedıysem başaramıyorum neler yaptınız banada bılgı verırsenız sevınırım

mehfil bahsettıgn kıtap ne acaba bılgı verırsen sevınırım 19 senedır içiyorum ve cokda tıryakıyım ama gercekten bırakmak ıstıyorum ne olur yardımcı olun bana

bahsedilen kitap Allen Carr- sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitap arkadaşım.Siyah bi kapağı var ve D&R mağazasında sağlık bölümünde bulabilirsin.

mehfil bahsettıgn kıtap ne acaba bılgı verırsen sevınırım 19 senedır içiyorum ve cokda tıryakıyım ama gercekten bırakmak ıstıyorum ne olur yardımcı olun bana

merhaba..... Bana kk de ebruli sultan göndermişti sağolsunn... Tabıkı başka yerdende bulabılırsınız

Alın size Allen Carr' ın "Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu" kitabı

http://www.fadonet.net/wp-content/uploads/2008/01/sigara.pdf

Bende bıraktım sigarayı hemde 12 senedir içiyordum ve hiç denememiştim bile kitap faydalı gerçekten bırakmak istemek daha önemli.
Şimdi sigaraya vereceğim paraları bir güzel harcıyorum çok keyifli inanın
Bıraktıktan sonra sigara içenlerin kokusunu alınca daha bir nefret ettim sigaradan

Kitabı okuyun mutlaka çok faydasını göreceksiniz

link vermek yasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…