Konu sahibi sigarayı bırakınca topiğine uğramaz olduuuu...İlk bırakan grubtan da kimseler yok artık,meydan bize kaldııı..
daralıyorum gene kimseler yok
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: uğruyom kız :roflol: sürekli takibimdesiniz :1ninca: bakıyorum yamuk yapmaya niyetli olan varsa zopayı elimde tutuyomklava:
geçmiş sayfaları inceleyin arkadaşlar bol bol yazıyor orada herşey yapılışı etkisi daha bir çok şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aman boş bırakma bizi bu aralaraklinialirimsmile
saolun arkadaşşlarrrr bende bakıyım bu karabaş otuna :):) aktardan varsada alırım hemen zaten ben gün içersin bitki çayı ve for çayları tüketmekteyim bolbol ama benım bağırsaklar fazla çalışıyor ondan sonra wcden çıkamaz oluyorum :) yani fazla abur cubura vermek istemiyorum kendimi ama canım istedimi kendimii markete atıyorum hemen çiklata kola içiordum ama dün hiç abur cubur tüketmedim düzene giriyor gibi DÜnn bene az daha çok fena bişe YAPICAKDIM markete gittim ve bir paket sigara aldım daha açmadan ben napıyorum dedim burda arkadaşımızın dediği SÖzler geldi aklıma içersem tekrar bırakmak isticem kendi kendime yalvardım adeta bitsin artık yaa bitsin arkadaşlar inanın çok istiyorum sigara içmeyen biri olmakk sizin yardımlarınıızı Hİç unutmıcam ebruli SULTAN BU ARADA KİTAP İÇİN aradılarr beni adres teyidi için bugün gELir Heraldeeee HErkeze mutlu bir gün Dİliyorum GÖrüşmek Dileğiyleguclubacismile:lepi:
konu sağibii nereelerrdee??
Lightlifecım tebrikler sen bayağı kiloda verişsin ama ben diyeti bıraktım. Tabi sigarayada yeniden başlamadım yani halâ temizim. birde şu kiloları verebilsem hiç fena olmayacak.
merhaba, ben cumartesi gecesi son sigaramı içtim ve bıraktım. dün canım çok çekti ama evde oyalandım bir şekilde. ama bugün ofise gelince hiç çekilmiyor. Bunun nasıl bir bağımlılık olduğunu yokluğunda daha iyi anlıyor insan. başka hiçbir şey düşünemiyorym, işe konsantre olamıyorum. Bazen bi tane içeyim, sonra devam ederim diyorum, ama ben de farkındayım ki bir tane içsem gerisi gelecek. Hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?