Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

yok kız bırakmadım buralarda gezindim yine ama dehşet verici projeler vardı elimde onlarla çok uğraştım kafayı sıyırıyordum ama bitti şükürler olsun opuyorumnanaktan ya buyıl şirketle sözleşmeyi imzalamdım kızdırdılar beni sinir patronlar işte heran işi bırakma modundayım yani o yüzden giremedim kredi olayına tatlım biraz bekliyim istedim

bırak canım ya sewmediğin bi işte çalışmaktansa,üzme kendini aşkıtom.ben aynıyım dewam işte ,kilo aldım bende,ama cildim kaymak gibi bebem

ben de kilo aldım bebem sigarayı bıraktığımda 44 kiloydum şimdi 48 oldum ama 55 kiloya oturana kadar devam edicem böyle sonra o kiloda sabitlicem kendimi tabi halt olurda vermezsem boshayallersmile bazen gülüyorum kendime millet kilo vermek için savaşıyor bende almak için kaydirigubbakcemile3

ya nispet olsun diye söylemedim meleğem ben kiloya hasret birim beya bıktım sıskılaktan 0 bedenin mecburilerindendim ben ama yıkıyorum duvarları hamhum canavarı oldum sempatiksalakcinni

manken kılıklım benim:)ciltin ne durumda bakimbilmiyorumkismile

süper ötesi kan geldi yüzüme kızım önceden ölü gibi sarı soluk bir ten rengim vardı şimdi çok canlı ve pürüzsüz bide duştan sonra ve kuru hissettiğim zaman nivea nin bebek nemlendiricisini sürüyorum iyi geliyor

yani çok fark war diosun,benimde öle canıkom:)ay çok temizim nefis kokuyorm.ama sen yokken kaçammak yapçaktım üzüntüden

walla kaçamak yapmadım ama biras daha gelmeseydin kaçamamk yapacaktım:)şaka şakaaaaaaaa

tatlışım ben bile son zamanlarda zor tutmuştum kendimi sinirden ne yapacağımı şaşırıyordum deli tavuk gibi olmuştum hehe görmeliydin beni ama kendi kendime içsen ne olcak düzelcekmi susacaklarmı falan diye konuşmaya başladım sonra kendime güldüm oturdum yerime boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…