• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

canım iiyim yaklaşık 1 buçuk ay oldu ama arada aklıma gelio meret.senin nasıl tatlım sıkıntılar:hulya:

benimde aynı 1.5 ay oldu ama arada bir tutuyorrrrsempatiksalakcinnigeçicek geçicekkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile2güya kapalı alanlarda sigara içimi yasak sanki millet daha çok içmeye başladı alışveriş merkezlerinin önünden geçmek istemiyorum kapılara dizilip sigara içiyorlar yaa leşş leşşş içim kalkıyor

canım benim haklısın wallahi cildinde negibi düzelmeler oldu hayatım.bahsedermisin zemuszemus

hımmm zemuszemussanki siyah noktalar iyice yüzeye çıktı atıyor gibi kendini bende ergenlikte dahill hiç sivilce sorunu olmadı ama bu son 2 senedir tektük sivilce ve siyah nokta oluşmaya başlamıştı sanki yüzüm temizleniyor gibi geliyor bana mı öle geliyor ki bilmiyorumkismilebilmiyorum beyaz tenliyim,yüzümde bazen oluşan sarımsı renk artık uğramıyorzemuszemusopuyorumnanaktan senin durum ne canım?

benim durumum süper hayatım.cildimde lekeler wardı baya geçti.sen çalışıosun galiba benim tek sorunum evde canımın sıkılmasıyla birlikte o canawarın aklıma gelmesi :umursamaz:

yok çalışmıyorum ama inş.ya biryerlerde çalışıcam yada kendim bir iş kurmaya çalışıcam,evdeyim,erkek ark.la görüşüyorum, netteyim şu aralar kendim için yaptığım en güzel şey sigarayı bırakmak oldu,bende sıkılıyorum hemende akla geliyorkaydirigubbakcemile2 diğer kızlar nerde acaba başladılarmı kiii eyvahedigeldismile

güzel bir şeker atıyorum ağzıma:umursamaz:umursamıyorum kendime kızıyorum kendin ettin kendin buldun diyorum bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2arada kaçamak yaptın mı yada yapıyormusun canım sen?

bende ölee yaptım hemde 3 4 kezz birşey olmaz dedim sadece 2 3 fırt çekip atıyordum sonraaaa baktım içim istemesede beynimm iç iç diyorr korktum en başa dönmekten hemen kestim gerçekten psikolojik canım sonra o 2 3 fırta hasret kaldımkaydirigubbakcemile3korktuumm çok korktum çünkü canım istemezken içmiştim herşey bitmişken çok kötüü kandırmaca yaa

haklısın attlım ben şimdi para topluyorum walla sevet harcamışım sigaraya inanamadım talımmm

arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım bırakamıyorum bakalım internetten sigarayı bıraktıran bi su var isim vermemek gerekiyor herhalde sipariş ettim bakalım yarın gelicek deniyip siizinle paylaşıcamm

arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım bırakamıyorum bakalım internetten sigarayı bıraktıran bi su var isim vermemek gerekiyor herhalde sipariş ettim bakalım yarın gelicek deniyip siizinle paylaşıcamm

Canım biz senden öndeyiz yani biz bıraktık :lepi:darısı senin başınabayanssulusmile suyu bende görmüştüm bakalım sende nasıl bir etki yapacak,sıkıntı yaşadığında buralarda olucazbayanssulusmileolumunekankayizsmile

su mu? bence bırakmak istiyosan bırakırsın; iş insanın beyninde bitiyor. ama bırakmak istemiyosan ne içersen iç banamısın demez...

yok çalışmıyorum ama inş.ya biryerlerde çalışıcam yada kendim bir iş kurmaya çalışıcam,evdeyim,erkek ark.la görüşüyorum, netteyim şu aralar kendim için yaptığım en güzel şey sigarayı bırakmak oldu,bende sıkılıyorum hemende akla geliyorkaydirigubbakcemile2 diğer kızlar nerde acaba başladılarmı kiii eyvahedigeldismile

yok canım olurmu öyle bişey :) hazır kurtulmuşken başlanılırmı hiçç.. gayet iyiyim ben.. hiç gelmiyo aklıma.. hiç hemde.. Allah aratmasın.

Back