çok kolaay.. sana karışık gelmiştir şimdi :) ama çok basit..
baksana her yediğinin puanı var ben bu puanları aklımda tutuncaya kadar elimde hep kağıtla gezmem lazım kaydirigubbakcemile2bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kolaay.. sana karışık gelmiştir şimdi :) ama çok basit..
baksana her yediğinin puanı var ben bu puanları aklımda tutuncaya kadar elimde hep kağıtla gezmem lazım kaydirigubbakcemile2bilmiyorumkismile
:roflol: yokya ne puanı :roflol: tamam puan var ama ben o puanlara bakmıyorum hiç. kafama takılan bişey olduğum zaman ordaki tecrubelilere soruyorum sağolsunlar cvp verip yardımcı oluyolar.. kötü şeker ve iyi şeker oalrak sınıflandırılmış yiyecekler sen sadece hangisinin şekeri düşük o listedekilerden yemeye ve bir öğünde sebze diğer öğünde baklagil yada et yemeye dikkat ediceksin ve meyveleri yemekten 2 saat sonra yada yemekten yarım saat önce yemeye dikkat ediceksin..
senin vermen gereken kaç kilo var?
ben denedim sadece 2 gün resmen depresyona girdim kendimi çok mutsuz ve sürekli uyumak istedim iş yapmak istemedim of ya ne yapacam ben birde 2. çocuğu düşünüyoruz ilk hamileliğimde tiksinmiştim 9 ay hiç içmedim ama doğumdan sonra hemen canım çekmişti.yazıların hepsini okuyamadım çok geldi ama yavaş yavaş okuyayım belki içlerinde faydalanacağım bir bilgi olabilir.
delikafadulden ok o zaman bende puanlara bakmayım ben ne bileyim herkez isminin yanına ne yediğini yazıp sayılar felan olunca bu ne dedimkaydirigubbakcemile3,anlattığın şekilde kolay bende varım o zaman 2 kilo aldım yaa fitt fittt olayımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu arada teşekkür ediyorum...kaydirigubbakcemile5
günaydın asyaz,
akşam takıma gir demiştimya :) o 2 kilo için seni takıma kabul etmezler canımya :) takımlara etli butlu çok kilolu bayanları alıyolar.. ilk 1 hafta deneme haftası oluyo. sen zaten o bir haftada 2 kiloyu verirsin.. ben seni kendim gibi düşünüp çok kilolu sanmıştım :kedi: bence benim diyetimide yapma 2 kilo verip üzerine daha da vermek istiyosan ozaman yap tabiki :)
:roflol: yokya ne puanı :roflol: tamam puan var ama ben o puanlara bakmıyorum hiç. kafama takılan bişey olduğum zaman ordaki tecrubelilere soruyorum sağolsunlar cvp verip yardımcı oluyolar.. kötü şeker ve iyi şeker oalrak sınıflandırılmış yiyecekler sen sadece hangisinin şekeri düşük o listedekilerden yemeye ve bir öğünde sebze diğer öğünde baklagil yada et yemeye dikkat ediceksin ve meyveleri yemekten 2 saat sonra yada yemekten yarım saat önce yemeye dikkat ediceksin..
senin vermen gereken kaç kilo var?
kendini hazırlaman gerekiyor ben sigara içmicem bu iş bitmiştir deyip başlamam lazım herşekilde hazır olman gerekiyor eğer bunu yapsaydın 2.gün o kadar da kötü değil yaa vee daha önceden de 9 ay içmemişsin o kadar da zor değil bizimde zor zamanlarımız oldu ara arada olmaya devam ediyor,bak diğer sayfaları da oku yardımcı olucaktır,bekliyoruzzz:lepi: opuyorumnanaktan
dediğini yaptım canım çok zor olsada 4 gündür içmiyorum sadece sürekl atıştırmak istiyorum :bbo:
kendini hazırlaman gerekiyor ben sigara içmicem bu iş bitmiştir deyip başlamam lazım herşekilde hazır olman gerekiyor eğer bunu yapsaydın 2.gün o kadar da kötü değil yaa vee daha önceden de 9 ay içmemişsin o kadar da zor değil bizimde zor zamanlarımız oldu ara arada olmaya devam ediyor,bak diğer sayfaları da oku yardımcı olucaktır,bekliyoruzzz:lepi: opuyorumnanaktan
dediğini yaptım canım çok zor olsada 4 gündür içmiyorum sadece sürekl atıştırmak istiyorum :bbo:
:teytey::lepi:çok sevindim canım bu iş bitmiştir diceksin zamanla göreceksin,yeme isteği demişsin bende de oldu herkez de oluyor korkmakaydirigubbakcemile2 yürüyüşlere başla antalyada artık havalar güzelleşiyor değerlendir derim ben bolll bolll yürüyorum yemicem diyede sıkma kendini herşeyden ye ama az yehihoyyythihoyyytolumunekankayizsmile
ya nie kimse yazmıyo artık arkadaslarrrrrrr