Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok istiyorum her defasında bu son diyorum ama olmuyor gene gidip alıyorum eşimde içmiyor ve hatta nefret ediyor nasıl bırakacağım bilmiyoırum bana da yardım edin
gerçekten ama gerçekten istesen vedalaşırdın onca yıllık sevgilinle :) içinde ona karşı sevgi var bence hala.. halbuki o seni hiç sevmiyor aksine senden nefret edecek kadar.. hatta öldürecek kadar.. hatta ve hatta süründürerek öldürecek kadar..
Sense hala sımsıkı sarılmışsın ona ve ayırın bizi diyorsun mümkün mü rosecim ?
çok haklısın canım biran önce bırakmayı düşünüyorum ama sanki onu bırakınca hayat çok boşmuş gibi hissediyorum beynimde yavaş yavaş bitirme kararları alıyorum bakalım nasıl olacak
teşekür ederim kitabı bulup okuyacağım
sahdow naber atlım cildim okadar düzeldi ki anlatamam ya süper oldu çok mutluyum.senin nasıl hayatım
Kizlar bu aksam bende sigaraya son veriyorum yarin bende aramizda olucam.asyaz ben o salakligi yaptim dondum taaaa basa az iciyim Bari dedim AMA inan olmuyor donuyosun bir iki derken eski moda aman canim . Yarin gorusuruz insallah
içerek kendinizi kandırıyosunuz kızlar.. inanınki 1-2 tane ile kalmaz, zamanla arttıracak ve başa döneceksiniz..
kızlar dün gece korkunç bi rüya gördüm inanın asla içmicem sigara canım dahi istemiyo rabbim tarafından mı bilmiyorum bu rüyayı gördüm ama sigara benden uzak olsun artık... asla tekrar içmek istemiyorum
16.şubat.2010…..saat56 Ben Artık özgürüm Özgürüm özgürüm sigarayı içimdeki o yaratığı öldürmek için savaşı bu gün başlatıyorum özgürlüğümü ilan ediyorum ..o pis kokudan pis kokan ellerden pis kokan saçlardan pis kokan nefesimden ciğerlerimin karasından kalbimin ve ciğerlerimin ziftini temizlemelerinden halsiz düşen bedenimden stresinden KURTULUYORUM ve ben artık özgürüm..saçlarım tertemiz dişlerim elbiselerim daha enerji ve daha bi mutlu olucam içimdeki nikotin canavarını öldürücem ..biliyorum bana tuzaklar hazırlıycağını..beni rahatsız edip zehrini istiyceni..ama sende şunu bil yaratık seni öldürücem çok hırslı ve çok azimliyim ve inan bana savaşı ben kazanıcam benimle oynıycağını zannediyorsun ama çok yanılıyorsun bende seninle oynıycam her zehir istediğinde sadece sana gülücem ve seni seyredicem açlıktan ölüp yok olucaksın ve ozaman savaşı kazandığımı ilan edicem…özgürüm seninle yaşamımı sürdürmiycem..yarınlarımda olmıycaksın geleceğimde senin adını bile anmıycam..biliyorum sürekli beni dürticek ve sürekli katranını zehrini istiyceksin aç kalıcak ve beni rahatsız ediceksin…rahatsız olup sana zehirini yemeğini vereceğimi sanıyorsan çok ama çok yanılıyor olucaksın …biliyomusun canavar çok mutluyum hatta çok kısa zaman oldu hatta 5 dakika belkide daha az ama ben özgürüm sensiz senin pisliğinden uzak bir hapisaneden çıktım sence dönüşüm olurmu…bence olmaz olmıycak endişeli değilim başarıcağımdan çokta eminim…rahatsızlık vericeksin biliyorum bende hazırım seni bekliyorum..her yalvarışında içimdeki çırpınışlarında sana güleceğim…takiii içimden ölüp gidene kadar seninle savaşacağım ve biliyorum geçicek açlıktan ölüceksin o gün zaferimi kutlacağım ve beni her dürttüğünde sana inat oksijen yollayıp senden kurtulduğum günü hatırlayıp özgürlüğümü ilan edeceğim..
Allen Carr sonsuz teşekkürler…arkadaşlar savaşalım..bende burada savaşmaya hazırım…
tebrikler valla sende o azmi gördüm ben vereliniortak16.şubat.2010…..saat56 Ben Artık özgürüm Özgürüm özgürüm sigarayı içimdeki o yaratığı öldürmek için savaşı bu gün başlatıyorum özgürlüğümü ilan ediyorum ..o pis kokudan pis kokan ellerden pis kokan saçlardan pis kokan nefesimden ciğerlerimin karasından kalbimin ve ciğerlerimin ziftini temizlemelerinden halsiz düşen bedenimden stresinden KURTULUYORUM ve ben artık özgürüm..saçlarım tertemiz dişlerim elbiselerim daha enerji ve daha bi mutlu olucam içimdeki nikotin canavarını öldürücem ..biliyorum bana tuzaklar hazırlıycağını..beni rahatsız edip zehrini istiyceni..ama sende şunu bil yaratık seni öldürücem çok hırslı ve çok azimliyim ve inan bana savaşı ben kazanıcam benimle oynıycağını zannediyorsun ama çok yanılıyorsun bende seninle oynıycam her zehir istediğinde sadece sana gülücem ve seni seyredicem açlıktan ölüp yok olucaksın ve ozaman savaşı kazandığımı ilan edicem…özgürüm seninle yaşamımı sürdürmiycem..yarınlarımda olmıycaksın geleceğimde senin adını bile anmıycam..biliyorum sürekli beni dürticek ve sürekli katranını zehrini istiyceksin aç kalıcak ve beni rahatsız ediceksin…rahatsız olup sana zehirini yemeğini vereceğimi sanıyorsan çok ama çok yanılıyor olucaksın …biliyomusun canavar çok mutluyum hatta çok kısa zaman oldu hatta 5 dakika belkide daha az ama ben özgürüm sensiz senin pisliğinden uzak bir hapisaneden çıktım sence dönüşüm olurmu…bence olmaz olmıycak endişeli değilim başarıcağımdan çokta eminim…rahatsızlık vericeksin biliyorum bende hazırım seni bekliyorum..her yalvarışında içimdeki çırpınışlarında sana güleceğim…takiii içimden ölüp gidene kadar seninle savaşacağım ve biliyorum geçicek açlıktan ölüceksin o gün zaferimi kutlacağım ve beni her dürttüğünde sana inat oksijen yollayıp senden kurtulduğum günü hatırlayıp özgürlüğümü ilan edeceğim..
Allen Carr sonsuz teşekkürler…arkadaşlar savaşalım..bende burada savaşmaya hazırım…
16.şubat.2010…..saat56 Ben Artık özgürüm Özgürüm özgürüm sigarayı içimdeki o yaratığı öldürmek için savaşı bu gün başlatıyorum özgürlüğümü ilan ediyorum ..o pis kokudan pis kokan ellerden pis kokan saçlardan pis kokan nefesimden ciğerlerimin karasından kalbimin ve ciğerlerimin ziftini temizlemelerinden halsiz düşen bedenimden stresinden KURTULUYORUM ve ben artık özgürüm..saçlarım tertemiz dişlerim elbiselerim daha enerji ve daha bi mutlu olucam içimdeki nikotin canavarını öldürücem ..biliyorum bana tuzaklar hazırlıycağını..beni rahatsız edip zehrini istiyceni..ama sende şunu bil yaratık seni öldürücem çok hırslı ve çok azimliyim ve inan bana savaşı ben kazanıcam benimle oynıycağını zannediyorsun ama çok yanılıyorsun bende seninle oynıycam her zehir istediğinde sadece sana gülücem ve seni seyredicem açlıktan ölüp yok olucaksın ve ozaman savaşı kazandığımı ilan edicem…özgürüm seninle yaşamımı sürdürmiycem..yarınlarımda olmıycaksın geleceğimde senin adını bile anmıycam..biliyorum sürekli beni dürticek ve sürekli katranını zehrini istiyceksin aç kalıcak ve beni rahatsız ediceksin…rahatsız olup sana zehirini yemeğini vereceğimi sanıyorsan çok ama çok yanılıyor olucaksın …biliyomusun canavar çok mutluyum hatta çok kısa zaman oldu hatta 5 dakika belkide daha az ama ben özgürüm sensiz senin pisliğinden uzak bir hapisaneden çıktım sence dönüşüm olurmu…bence olmaz olmıycak endişeli değilim başarıcağımdan çokta eminim…rahatsızlık vericeksin biliyorum bende hazırım seni bekliyorum..her yalvarışında içimdeki çırpınışlarında sana güleceğim…takiii içimden ölüp gidene kadar seninle savaşacağım ve biliyorum geçicek açlıktan ölüceksin o gün zaferimi kutlacağım ve beni her dürttüğünde sana inat oksijen yollayıp senden kurtulduğum günü hatırlayıp özgürlüğümü ilan edeceğim..
shadovum geliyorum sen yoksun bi türlü karşılaşamadık canım nasılsın