Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

canım buralar kötü valla her yer su altında sen neler yapıosun tatlışım arabanı aldın mı bakimmm

canlarım güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim a.s...ben inanıyorum bu savaşı kazanıcaz içimizdeki o nikotin canavarınıda öldürücez..elbette bizi bi süre rahat bırakmıycak..ama açlıktan öldürücez onu vee zafer bizim olucak :lepi:

ne diyon kız sen bayanssulusmile onu tekrar içiceğine git kendini ..ok çukuruna at. çıldırmış olmalısın sen ohaoldumsmile millet kendini bu illetten kurtarmaya çalışıyo sen 2 ay sonra içecektim diyosun :bbo: lmaz: olmaz olaammmaaazzz.. yakıştıramadım sana hiç lmaz: onun varlığını silmelisin beyninden artık.. bende çok sinirlenince çılgına dönüyorum ama aklıma inan gelmiyo artık o illet.. sanırım onun fayda etmiyeceğini beynim kabullendi a.s

:lepi::lepi: Kazanıcazzzz Başka yolu yok...işte olduğum için çok sık giremiyorum..hee bu arada herşey yolunda..açlıktan kıvranıyo canavar içimdee . ama yolu yok istediğini vermiycem..o nikotin istiyor ben oksijen yolluyorum hihoyyyt..savaşa devam kızlar pes etmek yook görüşmek üzree

arkadaşım çok azimli ve kararlı gördüm seni hadi bakalım inşallah bırakıcaksın.Bende bırakalı 1 hafta oldu şu an için iyim ama 1 tane yaksam gerisi gelcek her an tetikte duruyo amaaaaaaaa yakmıcağım.Özgürüm özgürüm:):lepi:

merhaba arkdaşlar, sigarayı bir haftadır içmiyorum.Çok mutluyum temiz kokuyorum pis kokular yok param cebime kalıyor aldığım uykuyu hissediyorum erken den uyanıyorum hemen kolayca kalkıyorum yerimden.Kendimi çok özgür hissediyorum. Mutluyum mutluyum. Krizlerim ilk 3 gün çok tu sonrasında azalmaya başladı. şimdi daha iyim. hatta ara ara aklıma geliyo ilk 3 gün gibi değilim sigara içtiğimi sigara içen birini görünce yada koku alınca hatırlıyorum hehe:)
dün akşam 2 komşum geldi 2 side sigara arkadaşlarımdı tabi yine yaktılar ben içmeyeceğimi söyledim.Kutadılar beni. AMA yanımda içmeye devam ettiler .bi an çok canım istedi ve yenik düşüp 1 fırt çektim.Ama tadı iğrenç kötü geldi.hemen geri verdim .Uzak durucam o illetten lütfen destek olalım bvirbirimize zor değil beyinde bitirmek gerek

alkisalkisalkis:lepi:kazanıcaazzz arkadaşlar..pes etmek yok yola devam..geçicek bende etkilerini yaşıyorum...hayıflanıp içimdeki canavarı mutlu etmek yerine..özgürlüğümü ilan ediyorum sürekli :lepi: geçicek atlatıcazz :enbuyukkk:

yaa bugün ara ara aklıma geldi hep kötüydüm böyle dişlerim kamaştı zorla poposuna tekme atıyom düşüncelerimin gene geliyor :umursamaz:ama HAYIR !!! kızlar sizlere tavsiyem olucak KARABAŞ OTU alın aktardan mütiş iyi geliyor ben içiyorum isterseniz sizde bir araştırın ıNTERNETTEN, aktara da sorunca hemen nasıl yapacağınızı söyler verir , destek oluyor bilginize

SıGARAYI BIRAKMAK ıÇıN KARABAŞ OTU
Tellendirmesi güzel ama zararları da bir okadar çok. Neden mi bahsediyoruz ? Tabiki sigaradan. ınsanın kendine verebileceği en büyük zararlardan bir tanesi sigara içmek.Sigara içilmeye başladıktan sonra alışkanlık yapan ve bırakması zor madde. Her ne kadar denesenizde iradeniz sigaradan daha güçsüz olduğundan maalesef çoğunuluğunuz geri başlamış oluyorsunuz Dr.ibrahim saraçoğlu ;30 nisan da seda sayanın programında yine bitkilerin bazı şifalarından bahsetti ve nasıl kullanılacaklarını anlattı. bu bilgilerden bazıları şöyle:
SıGARAYI BIRAKMAK ıÇıN:
çoğu zaman sigara içenlerin bahanesidir birtürlü bırakamıyorum demek .eğer gerçekten bırakmak istiyorlarsa işte onlara ibrahim saraçoğlundan kolayca uygulayabilecekleri bir tarif: karabaş bitkisismanlı padişahının ferman çıkarttırdığı bir bitkidir.bu bitkiden en iyi şekilde faydalana bilmek için doktorun tarifi şöyle: 1 tatlı kaşığı karabaş otu 1 su bardağı su 3-4 dakika kadfar kaynatılır ve iki günde bir içilir. herdefasında yeniden taze olarak hazırlanıp içilmesi lazım.

Umarım yardımcı olurum arkadaşlar ben günde 2 bardak içiyorum valla birşeycik olmuyor ama öğlen içiceksem ve dışarı çıkacaksam çok yoğun atmıyorum otu az miktar yoksa başımdönüyor uyku yapıyor,genelde akşam için yatmadan 1 2 saat önce deneyin farkı göreceksiniz ayrıca sigarayı bıraktırmakla kalmıyor daha birçok yararıda var
Balgam söktürücü özelliği vardır.

* ıdrar yolları enfeksiyonlarında kyllanılır.
* Egzema yaralarında yararlıdır.
* Sinir ve kalp kuvvetlendirici olarak yarar sağlar.
* Ağrı kesici özelliği bulunur.
* Sinüzit rahatsızlığında kullanılır.
* Beyin tümörlerinde yararlıdır.
* Akciğer ve kan kanserlerinde kullanılabilir.
* Sinirsel baş ağrılarına iyi gelir.
* Uykuya geçememe durumlarında işe yarar.
* Yüksek tansiyona faydalıdır.
* Kan dolaşımı bozukluğunda kullanılır.
* ıç huzursuzluğa iyi gelir.
* Yorgunluk için birebirdir.
* Romatizmal ağrılarda kullanılır.
* Kanı sulandırmak için kullanılır.
ÖNEMLı NOT : Hamileler kesinlikle kullanmamalıdır. Doz aşımı kusturucudur.Kür halinde kullanılmalıdır,devamlı kullanmak zararlıdır.

KarabaŞ otu denedım hakketen faydasını gÖrmÜŞtÜm.Çok tıksındırıyo sıgaradan .hala da ara ara ıÇıyorum.Çokda ucuz deneyın derım

kızlar diyet yapıyorum ve bu hafta 3 kilo verdim :) diyetimde kahve de yasak hayatım grimsi bi renge dönüştü anlayacağınız sağlıklı ama gri

selam kızlar hiç yazmıyorsunuz yaa nasıl gidiyor nerelerdesiniz?benim çok şükür devam ediyor çok rahatım ve bir daha elimi sürmeyi düşünmüyorum bu arada allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını aldım okuyorum o ayrı bir motive etti,görüşürüzzzzzzz hadi gelin artık nerelerdeysenizkaydirigubbakcemile

günaydın canımcım.. iyiyim ben :) genelde buralardayım.. o illete gelince hiç mi hiç gelmiyo aklıma çok şükür :) o kadar sene kendime ve cebime zarar vermişim şuan kendimi tamamen sağlıklı beslenmeye adadım :) akşamlar adaçayı içiyorum çok rahatlatıyo insanı şiddetle tavsiye ederim süpeer şifalı bi bitki yine akşamüstü spor yapıyorum 1 saat :) montignac diyetini de uyguluyorum :) temmuzda da Allah'ın izni ile bebiş düşünmeye başlayacağız

harikasın :)bende yürüyüşe başladım 1-2 saat ,montignac diyetide neymiş hemen araştırcamohaoldumsmile 2 kilo aldım bende esasında normal kiloma ulaşmış oldum ama istemiyorum vericem zemuszemus bebişede çok sevindim tertemiz gelicek allahın izniyle

yasaklı yiyecekler ;şeker,beyaz un,pirinç,patates,pişmiş havuç'u hayatından çıkarıyosun..
onun yerine diğerlerinden acıkmadan yiyosun ama her öğünde süt ürünü ile yeşillik ilave ediyosun.. şeker ihtiyacını meyvelerden alıyosun. katılmak istersen gel katıl bu topice eminim zamanla alışacaksın. bana da karışık gelmişti ama biraz biraz anlamaya başladım bende :) yeni başladım bende. çarşamba başladım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…