Çok sağol canım ya bana moral verdin. Bu aralar sıkıntılı günler yaşıyorum ve aklıma çok sık gelmeye başlamıştı. Yani daha bu sayfayı okumadan önce, hani olsa inan içecektim ama senin şu yazın bana doping oldu. Çok teşekkür ederim. Ne kadar sıkıntı çekersem çekeyim, aklıma bile getirmiycem inşallah.
16.şubat.2010…..saat56 Ben Artık özgürüm Özgürüm özgürüm sigarayı içimdeki o yaratığı öldürmek için savaşı bu gün başlatıyorum özgürlüğümü ilan ediyorum ..o pis kokudan pis kokan ellerden pis kokan saçlardan pis kokan nefesimden ciğerlerimin karasından kalbimin ve ciğerlerimin ziftini temizlemelerinden halsiz düşen bedenimden stresinden KURTULUYORUM ve ben artık özgürüm..saçlarım tertemiz dişlerim elbiselerim daha enerji ve daha bi mutlu olucam içimdeki nikotin canavarını öldürücem ..biliyorum bana tuzaklar hazırlıycağını..beni rahatsız edip zehrini istiyceni..ama sende şunu bil yaratık seni öldürücem çok hırslı ve çok azimliyim ve inan bana savaşı ben kazanıcam benimle oynıycağını zannediyorsun ama çok yanılıyorsun bende seninle oynıycam her zehir istediğinde sadece sana gülücem ve seni seyredicem açlıktan ölüp yok olucaksın ve ozaman savaşı kazandığımı ilan edicem…özgürüm seninle yaşamımı sürdürmiycem..yarınlarımda olmıycaksın geleceğimde senin adını bile anmıycam..biliyorum sürekli beni dürticek ve sürekli katranını zehrini istiyceksin aç kalıcak ve beni rahatsız ediceksin…rahatsız olup sana zehirini yemeğini vereceğimi sanıyorsan çok ama çok yanılıyor olucaksın …biliyomusun canavar çok mutluyum hatta çok kısa zaman oldu hatta 5 dakika belkide daha az ama ben özgürüm sensiz senin pisliğinden uzak bir hapisaneden çıktım sence dönüşüm olurmu…bence olmaz olmıycak endişeli değilim başarıcağımdan çokta eminim…rahatsızlık vericeksin biliyorum bende hazırım seni bekliyorum..her yalvarışında içimdeki çırpınışlarında sana güleceğim…takiii içimden ölüp gidene kadar seninle savaşacağım ve biliyorum geçicek açlıktan ölüceksin o gün zaferimi kutlacağım ve beni her dürttüğünde sana inat oksijen yollayıp senden kurtulduğum günü hatırlayıp özgürlüğümü ilan edeceğim..
Allen Carr sonsuz teşekkürler…arkadaşlar savaşalım..bende burada savaşmaya hazırım…
merhaba arkdaşlar, sigarayı bir haftadır içmiyorum.Çok mutluyum temiz kokuyorum pis kokular yok param cebime kalıyor aldığım uykuyu hissediyorum erken den uyanıyorum hemen kolayca kalkıyorum yerimden.Kendimi çok özgür hissediyorum. Mutluyum mutluyum. Krizlerim ilk 3 gün çok tu sonrasında azalmaya başladı. şimdi daha iyim. hatta ara ara aklıma geliyo ilk 3 gün gibi değilim sigara içtiğimi sigara içen birini görünce yada koku alınca hatırlıyorum hehe:)
dün akşam 2 komşum geldi 2 side sigara arkadaşlarımdı tabi yine yaktılar ben içmeyeceğimi söyledim.Kutadılar beni. AMA yanımda içmeye devam ettiler .bi an çok canım istedi ve yenik düşüp 1 fırt çektim.Ama tadı iğrenç kötü geldi.hemen geri verdim .Uzak durucam o illetten lütfen destek olalım bvirbirimize zor değil beyinde bitirmek gerek
kızlar diyet yapıyorum ve bu hafta 3 kilo verdim :) diyetimde kahve de yasakhayatım grimsi bi renge dönüştü anlayacağınız sağlıklı ama gri
günaydın canımcım.. iyiyim ben :) genelde buralardayım.. o illete gelince hiç mi hiç gelmiyo aklıma çok şükür :) o kadar sene kendime ve cebime zarar vermişimşuan kendimi tamamen sağlıklı beslenmeye adadım :) akşamlar adaçayı içiyorum çok rahatlatıyo insanı şiddetle tavsiye ederim süpeer şifalı bi bitki yine akşamüstü spor yapıyorum 1 saat :) montignac diyetini de uyguluyorum :) temmuzda da Allah'ın izni ile bebiş düşünmeye başlayacağız
harikasın :)bende yürüyüşe başladım 1-2 saat ,montignac diyetide neymiş hemen araştırcamohaoldumsmile 2 kilo aldım bende esasında normal kiloma ulaşmış oldum ama istemiyorum vericem zemuszemus bebişede çok sevindim tertemiz gelicek allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?