Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bende çok istiyorum her defasında bu son diyorum ama olmuyor gene gidip alıyorum eşimde içmiyor ve hatta nefret ediyor nasıl bırakacağım bilmiyoırum bana da yardım edin

bende çok istiyorum her defasında bu son diyorum ama olmuyor gene gidip alıyorum eşimde içmiyor ve hatta nefret ediyor nasıl bırakacağım bilmiyoırum bana da yardım edin

gerçekten ama gerçekten istesen vedalaşırdın onca yıllık sevgilinle :) içinde ona karşı sevgi var bence hala.. halbuki o seni hiç sevmiyor aksine senden nefret edecek kadar.. hatta öldürecek kadar.. hatta ve hatta süründürerek öldürecek kadar..
Sense hala sımsıkı sarılmışsın ona ve ayırın bizi diyorsun mümkün mü rosecim ?

çok haklısın canım biran önce bırakmayı düşünüyorum ama sanki onu bırakınca hayat çok boşmuş gibi hissediyorum beynimde yavaş yavaş bitirme kararları alıyorum bakalım nasıl olacak

çok haklısın canım biran önce bırakmayı düşünüyorum ama sanki onu bırakınca hayat çok boşmuş gibi hissediyorum beynimde yavaş yavaş bitirme kararları alıyorum bakalım nasıl olacak

kendine bi gün belirle ve kesin kararlı ol.. karşılaşacağın zorlukları biliyosun zaten ama beyninin bunlra hazırlıklı olması için önceki sayfalarımızı okuyabilirsin. Allen carr_sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabını da öneririm.. sinirsin stressiz bırakıyosun.. ben irade yöntemi ile bıraktım ama eşim kitabı okudu ve bıraktı.. ne sinir ne stres oldu maşallah ama ben sinirliydim ilk günlerde :) o sebeple kitabı alıp okumanı ve okurken bırakmanı öneririm.

sahdow naber atlım cildim okadar düzeldi ki anlatamam ya süper oldu çok mutluyum.senin nasıl hayatım

nerelerdesin yawru sen yaaaaa edirnenin sel sularınınımı temizledin ne yaptın yoktun ortalarda bilmiyorumkismile, walla benimde şuana kadar gayet süper geçti zaman anlatamam yani yerimseniben gözle görülür elle tutulur değişikliklerim varrrrrr kaydirigubbakcemile3

Hanımlar,

birçok arkadaşın bıraktığı allen carr yöntemi 8 mart kadınlar gününde sadece kadınlara ve indirimli seminer yapıyor. Faydalı olacağını düşünenler bir baksınlar derim ben.

Görüşmek üzere,

Kizlar bu aksam bende sigaraya son veriyorum yarin bende aramizda olucam.asyaz ben o salakligi yaptim dondum taaaa basa az iciyim Bari dedim AMA inan olmuyor donuyosun bir iki derken eski moda aman canim . Yarin gorusuruz insallah

canım tane değil 2 fırt duman aldım :)ama yok başa dönmicem o ilk 3 günü tekrar kaldıramam ben içmicem içmicem içmicem dönmicem başaaa dönmicemmmmm başaaa:lepi: yarın görüşürüz lara,sende bugün abartma bencee:)

kızlar dün gece korkunç bi rüya gördüm inanın asla içmicem sigara canım dahi istemiyo rabbim tarafından mı bilmiyorum bu rüyayı gördüm ama sigara benden uzak olsun artık... asla tekrar içmek istemiyorum

kesinlikle haklısın . umarım tamamen çıkmıştır hayatımdan. çıkmak zorunda zaten. hepimize bol irade diliyorum

16.şubat.2010…..saat56 Ben Artık özgürüm Özgürüm özgürüm sigarayı içimdeki o yaratığı öldürmek için savaşı bu gün başlatıyorum özgürlüğümü ilan ediyorum ..o pis kokudan pis kokan ellerden pis kokan saçlardan pis kokan nefesimden ciğerlerimin karasından kalbimin ve ciğerlerimin ziftini temizlemelerinden halsiz düşen bedenimden stresinden KURTULUYORUM ve ben artık özgürüm..saçlarım tertemiz dişlerim elbiselerim daha enerji ve daha bi mutlu olucam içimdeki nikotin canavarını öldürücem ..biliyorum bana tuzaklar hazırlıycağını..beni rahatsız edip zehrini istiyceni..ama sende şunu bil yaratık seni öldürücem çok hırslı ve çok azimliyim ve inan bana savaşı ben kazanıcam benimle oynıycağını zannediyorsun ama çok yanılıyorsun bende seninle oynıycam her zehir istediğinde sadece sana gülücem ve seni seyredicem açlıktan ölüp yok olucaksın ve ozaman savaşı kazandığımı ilan edicem…özgürüm seninle yaşamımı sürdürmiycem..yarınlarımda olmıycaksın geleceğimde senin adını bile anmıycam..biliyorum sürekli beni dürticek ve sürekli katranını zehrini istiyceksin aç kalıcak ve beni rahatsız ediceksin…rahatsız olup sana zehirini yemeğini vereceğimi sanıyorsan çok ama çok yanılıyor olucaksın …biliyomusun canavar çok mutluyum hatta çok kısa zaman oldu hatta 5 dakika belkide daha az ama ben özgürüm sensiz senin pisliğinden uzak bir hapisaneden çıktım sence dönüşüm olurmu…bence olmaz olmıycak endişeli değilim başarıcağımdan çokta eminim…rahatsızlık vericeksin biliyorum bende hazırım seni bekliyorum..her yalvarışında içimdeki çırpınışlarında sana güleceğim…takiii içimden ölüp gidene kadar seninle savaşacağım ve biliyorum geçicek açlıktan ölüceksin o gün zaferimi kutlacağım ve beni her dürttüğünde sana inat oksijen yollayıp senden kurtulduğum günü hatırlayıp özgürlüğümü ilan edeceğim..
Allen Carr sonsuz teşekkürler…arkadaşlar savaşalım..bende burada savaşmaya hazırım…

Tebrik ediyorum canım ...alkisalkisalkis:lepi::teytey:

tebrikler valla sende o azmi gördüm ben vereliniortak

tatlişkom okurken gözlerim yaşardı walla bu arada azminden ben bile tırstım bilmiyorumkismile

yürü beeeeeee arkadaşım aşk olsun seni geri çevirebilene kaydirigubbakcemile5

Çok sağol canım ya bana moral verdin. Bu aralar sıkıntılı günler yaşıyorum ve aklıma çok sık gelmeye başlamıştı. Yani daha bu sayfayı okumadan önce, hani olsa inan içecektim ama senin şu yazın bana doping oldu. Çok teşekkür ederim. Ne kadar sıkıntı çekersem çekeyim, aklıma bile getirmiycem inşallah.

shadovum geliyorum sen yoksun bi türlü karşılaşamadık canım nasılsın

ah be kuşum ben bütüngün pc nin başında pinekliyorum valla ama sen yoksun tatlım gecede yorgunluktan sızıyorum resmen canım sen nasılsın edirnede durumlar kötü diyor haberler korktum valla senin için eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…