Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukopuyorumnanaktan benimde 28 gün oldu geçen güne göre çok daha iyiğim,yaa bu aralar böyle içim çok tuhaf sıkılgan zamanında birşeylere birilerine kızmıştım aklıma geliyor gene aynı şekilde kızıp ağlıyorum,şurda bu olmuştu burda bunu yapmışlardı felan şeklinde aklıma gelmicek şeyler geliyor üzülüp ağlıyorumm bu da sigaranın etkisimi bilmem ama bu duygu seli defolup gitse iyi olurklava: uzun süredir içmeyenler 20 30 gün sizde de oldumu bu durum:uhm:
hoşbuldukopuyorumnanaktan benimde 28 gün oldu geçen güne göre çok daha iyiğim,yaa bu aralar böyle içim çok tuhaf sıkılgan zamanında birşeylere birilerine kızmıştım aklıma geliyor gene aynı şekilde kızıp ağlıyorum,şurda bu olmuştu burda bunu yapmışlardı felan şeklinde aklıma gelmicek şeyler geliyor üzülüp ağlıyorumm bu da sigaranın etkisimi bilmem ama bu duygu seli defolup gitse iyi olurklava: uzun süredir içmeyenler 20 30 gün sizde de oldumu bu durum:uhm:
sorma tatlım bende de oldu hemde çok yoğun herşeye vikleyip ağlar durumdaydım tambir depresif polyanna olmuştum bu aralar biraz hafifledi ama herşeyi duygu seline çevirebiliyorum :roflol: sonrada oturup halime gülüyorum olsun kurtulayımda ben ağlamaya da razıyım :Saruboceq:
Konuyu tesadüfe gördüm allah yardımcınız olsun arkadaşlar ben de bırakalı 3.5 yıl oldu tam ve bir kez dahi aramadım içmedim günde bir paket yetmiyordu bir günde bıraktım dedim bitti gitti o gidiş şimdi kokusunu dahi duymak istemiyorum işallah sizde başarırsınız...
Bugün 6. günüm. ama nedense şeytran artık daha fazla dürtüyor. sanırım bir taneden birşey olmaz nasılsa dayanabiliyorum psikolojisi yaşıyorum. hatta dün akşam kendimi her akşam yemekten sonra bir tane keyif sigarası içsem mi diye düşünürken yakaladım. gündüz pek problem yaşamıyorum ama akşam özellikle de ders çalışmaya başladığımda delirecek gibi oluyorum. üstelik eskiden gece geç saatlere kadar çalışabilirdim. şimdi hemen uykum geliyor. acaba bağlantısı olabilir mi. bu arada bende olur olmaz herşeye hüngür hüngür ağlıyorum.
ben ağlarken kendikendimden korkmuştum yaaa :)) öğğğhh diye ağlayan bi tipp :))))
Amin inş. helal olsun sana. bizlerde senın gibi yıllar oldugibi diyebilirmiyiz kiKonuyu tesadüfe gördüm allah yardımcınız olsun arkadaşlar ben de bırakalı 3.5 yıl oldu tam ve bir kez dahi aramadım içmedim günde bir paket yetmiyordu bir günde bıraktım dedim bitti gitti o gidiş şimdi kokusunu dahi duymak istemiyorum işallah sizde başarırsınız...
sorma tatlım bende de oldu hemde çok yoğun herşeye vikleyip ağlar durumdaydım tambir depresif polyanna olmuştum bu aralar biraz hafifledi ama herşeyi duygu seline çevirebiliyorum :roflol: sonrada oturup halime gülüyorum olsun kurtulayımda ben ağlamaya da razıyım :Saruboceq:
evet oldu asyaz.. ne ağlamak ne ağlamakk :) eşim şimdiye kadar bu şekilde ağlamaklı halime hiç denk gelmemişti düşün yani.. sanırım sinirler geriliyo ve tepki olarak duygusallaşıp hassas bi kişiliğe bürünüyoruz kafamçokkarıştı ben yeni yeni düzeldim diyebilirim. ilk bıraktığım zamanlarda çok ağlamıştım sonra geçti sonra gene geldi gene geçti ve son zamanlarda gene gelmişti ama bu aralar iyiyim :) bu aralar ise kimseye tahammülüm yok alsanaalsanasmile çok hırçınım alsanaalsanasmile aslında canım istemiyor içmek ama bir taraftan diyet yapmaya çalışıyorum ve hayatımda beni eğlendirecek zevk vericek bişeyin olmaması daha da geriyo sanırım beni alsanaalsanasmile
maşallahh canım dua edeceğim inşallah bırakırsın tamamenbugün2.günümdeyim etti kazancım 9 tl ayrıca sağlıklı nefes alıp veriyorum. missss gibi kokuyorum.rahatım rahatım allahımmmmmmmmmm ne olur yardım et o illetten kurtulayım desteklerinizi bekliyorum
opuyorumnanaktan teşekkür ediyorum canım normalmişim bir ara acaba dedim böyle ruhum sıkılıyor anlatamam yaa çok garip ağlıyorum ağlıyorum sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum herşey normale dönüyor ,sıcaklar basıyor,benimde öle oldu bir geçiyor bir geliyor bende bundan dolayı sorayım dedim korktum:roflol: canımızın o sıkıntısı zaten geçmek bitmek bilmiyor kötükedihüso klava:
hatta civatalar yeniden yerine otursun diye sigaraya devam etmeyi düşünmedim de değil :) ama geri dünüş yok bunu çok net biliyorum artık.
maşallahh canım dua edeceğim inşallah bırakırsın tamamen