Anlamadım?
Emre Üstünuçar ile mi çalışıyorsun?
evet canım. Allen Carr proje müdürüyüm ben:) kendisi genel müdürümüz..
çok şaşırdım :hulya::hulya::hulya:
evet canım. Allen Carr proje müdürüyüm ben:) kendisi genel müdürümüz..
Sen de sigara içiyormuydun?
Benim ilk günüm ve hiç canım istemedi.Sadece beynim uyuşuk,ona da hazırlıklıydım zaten,hep oluyordu.Bu normal mi?
neden şaşırdın:)
Teşekkür ederim gerçekten.Bunu duyduğuma sevindim.Uyuşuğum dedikce hiç geçmezdi artık bu. Bırakma girişimlerimden birinde buna benzer bişey olmuştu.O gün paketim bitmişti ve yeni sigara almamak için bırakmaya karar vermiştim.2 saatin içinde ayak parmaklarımı bile hissetmemeye başlamıştım.Sürekli ağladım,Bıraktığıma çok pişman olmuştum aslında ama tekrar başlamayı istemiyordum.Acayip karışık düşünceler...
Bir arkadaşım geldi 4 saat sonra ve gözlerim şişmiş,saçım başım dağılmış...Bence iç bir tane dedi.Ben de bunu söylemesini bekliyordum zaten.İçtikten sonra ki gerçek uyuşukluğu hissettim sonra kızdım kendime.O zaman sadece irade yöntemiyle bırakmaya çalışıyordum ve büyük canavar beni korkularımla alt ediyordu.
Şunu anladım ki;
Sigarayı bırakmanın zorluğunu düşündükce zorlaşıyor.
Sigarayı bırakmanın ne kadar kolay olduğunu düşününce işler daha rahat ilerliyor..
Benim tüm arkadaşlarım sigara içiyor.Onlara bu haberi vermek için sabırsızlanıyorum.Ama onlarca başarısız denemenin ardından eşim de dahil kimseye bıraktığımı söyleyemiyorum.Kimse beni ciddiye almaz zaten.
Bir desteğe çok ihtiyacım vardı.Daha doğrusu başarabileceğimi söyleyecek birine...
Bunun için gerçekten çok teşekkür ederim.Zaten kötü değildim ama şimdi daha da iyiyim..
bilmem şaşırdım işte
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ayyy yerim seni beeennnn :roflol: çok tatlısııınn :roflol:
bilmem şaşırdım iştee bilmiyorumkismile
kızlaaarr farketmişsinizdir saçınızdaki parfüm kokusu uzun bir süre geçmiyor değilmi bayanssulusmile önceleri nasıldı peki? :sinifsinif:
Ya akıntı değil de acıyor boğazım, sigara içmiyorum neden acıyor diyorum geriliyorum bu yüzden.
Aynı durumdayım ben de.14. günüm bugün
Mutsuzum
Bu boğaz acısını geçen hafta ben de yaşadım, dumana maruz kalıyoruz kuzum, o yüzden de olabilir
Mutsuzluk ve ağlama nöbetleri de normal galiba boshayallersmile
Dayan hülyam biraz daha, yılların nikotini çıkıyo olumunekankayizsmile
Canım içmemiş gibiyim zaten hiç tereddütüm yok bir tane daha içmek konusunda ben içemiyeceğimi bunun psikolojimi bozduğunu anladım.Yola devam........pelincecim keşke içmeseydin be canım.. sonu yok bu illetin biliyosunn..
Valla bende uykusuzluk çekenlerdenim evde olsam gündüz uyurum ama gece uykularım kötü çok zorlanıyorum uykuya dalmayasaa 1 i buluyor, sabahta 7 de kalkacağıma 5:30 ta açıyorum gözlerimibiliyorsun dün benim ilk günümdü hernekadar etrafımdakilere canım istemiyor içmicem desemde çok zorlandım ama dün akşam deliksiz uyumuşum :teytey: sanırım bende uykusuzluk yerine miskinlik yaratacak sigarayı bırakmak hihoyyyt
bugün zorlanacakmışım gibi geliyor başımda ince bir ağrı var ve gözlerimi hala açamıyorum uyuklama modun da kaldım çıkamıyorum :Saruboceq:
Nasıl hızlı kilo vereceğiz bunu biraz açıklarmısın ebulicimhanımlar tadını çıkarın valla şimdi çok daha hızlı kilo vereceksiniz ve yemeklerin tadını çok daha iyi alacaksınız:)
girl deme öyle insan neye şartlarsa beynini onu yaşıyor ben bunu bu deneyimde daha iyi anladım yataktan kalkarken allahım bugünümü dünden daha iyi et sabrımı irademi zorlamasın diyorum zorlamıyacak diyorum.Ben dün resmen şımarıklık ettim lüzumsuzdu aslında gayet rahatım.ya ben bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi biri dokunsa hüngürdicek durumdayım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben umarın bu mutsuzluk sendromu uzun sürmezzzzz
Bendede var aynı olay dil köküm acıyor bademciğim azcık şiş gibi üşütme gibi gelmiyo bana yırtık yırtık bi acı var öyle mi senindeYa akıntı değil de acıyor boğazım, sigara içmiyorum neden acıyor diyorum geriliyorum bu yüzden.
Aynı durumdayım ben de.14. günüm bugün
Mutsuzum
HoşgeldinnnnnnnnnnnnnAllen Carr_Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu...
Şiddetle öneriyorum...
İnternetten de indirebilirsiniz.Dün gece kitabı bitirdim.Ve artık "tek bir sigara" bile içmeyeceğime eminim.:lepi:
Şuanda sigarayı bıraktığım için ah vah etmiyorum,kendimi acındırmıyorum.İçimde "hastalığa yol açan o pis kokulu dumandan" kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Her seferinde olduğu gibi yine beynimin uyuştuğunu hissediyorum ama içimde bir yoksunluk,çaresizlik yok.Daha önce olduğu gibi eve kapanıp,öylece ağlayıp zamanın geçmesini beklemiyorum.Kitabı okudukca bırakmanın kötü değil aksine iyi bir olay olduğuna inandım,kendime güvenim arttı.
Son sayfayı da okuduktan sonra " son sigara " mı içtim.Şimdi çok iyiyim..
Herkese tavsiye ederim..alkisalkisalkis
uvalla aynen.. mutsuzum.. herşeyden önemlisi ufak bişey için hüngür hüngür ağlayabiliyorum.. benim civatalarım gevşedi sanırım diyorum kafamçokkarıştı bide ağzımdaki yaralar arada bi geçiyo arada yine çıkıyo onlara kafayı takıyorum.. sinir oluyorum o yaralara bi sigara yaksam o duman sanki yaraları kurutacak gibi geliyo :))
bide hafta sonu üşüttüm kös köss öksürüyorummm..
boshayallersmile ne olacak m böyleeee.. boshayallersmile bu arada önümüzdeki hafta diyetime devam kızlar :lepi: hazırım artıkın diyete :lepi: sizide beklerim, kendinizi hazır hissettiğinizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?