kızlar bende dün saat 6 civarı son sigaramı içerek bıraktım dedim umarım hayatımdan tamamen çıkarırım.
oooo iyisin. uykusuzluk rahatsızlık verici oluyor çünkü.
şimdilik kendimi bu iğrenç şeyden uzak tutmaya çalışıyorum hatta adını bile anmıyorum :sm_cool: sanırım bu sefer başarıcam
ama en büyük desteği burada sizlerden alıyorum arkadaşlar hepininize çok teşekkür ederimm iyi varsınızzzzzzz:1hug:
bu arada boğazımda sürekli bi akıntı var. sanırım ciğerlerim temizleniyor.. benimle aynı durumda olan varmı?
bu arada boğazımda sürekli bi akıntı var. sanırım ciğerlerim temizleniyor.. benimle aynı durumda olan varmı?
Ya akıntı değil de acıyor boğazım, sigara içmiyorum neden acıyor diyorum geriliyorum bu yüzden.bu arada boğazımda sürekli bi akıntı var. sanırım ciğerlerim temizleniyor.. benimle aynı durumda olan varmı?
ya ben bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi biri dokunsa hüngürdicek durumdayım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben umarın bu mutsuzluk sendromu uzun sürmezzzzz
Ya akıntı değil de acıyor boğazım, sigara içmiyorum neden acıyor diyorum geriliyorum bu yüzden.
Aynı durumdayım ben de.14. günüm bugün
Mutsuzum
Allen Carr_Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu...
Şiddetle öneriyorum...
İnternetten de indirebilirsiniz.Dün gece kitabı bitirdim.Ve artık "tek bir sigara" bile içmeyeceğime eminim.:lepi:
Şuanda sigarayı bıraktığım için ah vah etmiyorum,kendimi acındırmıyorum.İçimde "hastalığa yol açan o pis kokulu dumandan" kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Her seferinde olduğu gibi yine beynimin uyuştuğunu hissediyorum ama içimde bir yoksunluk,çaresizlik yok.Daha önce olduğu gibi eve kapanıp,öylece ağlayıp zamanın geçmesini beklemiyorum.Kitabı okudukca bırakmanın kötü değil aksine iyi bir olay olduğuna inandım,kendime güvenim arttı.
Son sayfayı da okuduktan sonra " son sigara " mı içtim.Şimdi çok iyiyim..
Herkese tavsiye ederim..alkisalkisalkis
Ben açtım canım hemen okuyunca ama bitmiş sanırım.Yoktu yayında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?