Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

oooo iyisin. uykusuzluk rahatsızlık verici oluyor çünkü.

şimdilik kendimi bu iğrenç şeyden uzak tutmaya çalışıyorum hatta adını bile anmıyorum :sm_cool: sanırım bu sefer başarıcam

ama en büyük desteği burada sizlerden alıyorum arkadaşlar hepininize çok teşekkür ederimm iyi varsınızzzzzzz:1hug:

birbirimize destek olup bu zor zamanları birlikte aşıcaz canım :teselli: merak etme 10 gün geçsin sonrası çok çok kolay oluyor..

bu arada boğazımda sürekli bi akıntı var. sanırım ciğerlerim temizleniyor.. benimle aynı durumda olan varmı?

sigarayı bıraktıktan bir süre sonra boğaz akıntısı vb. şeylerin olması normal diye okumuştum, bende kronik faranjit var sanırım ses tellerime kadar indi artık sesim çok değişti sigaradan uzaklaşmanın en büyük sebebide bu kronik rahatsızlığım zaten

bugün zorlanacakmışım gibi geliyor başımda ince bir ağrı var ve gözlerimi hala açamıyorum uyuklama modun da kaldım çıkamıyorum :Saruboceq:

bu arada boğazımda sürekli bi akıntı var. sanırım ciğerlerim temizleniyor.. benimle aynı durumda olan varmı?

Bendede var canım ama bende sigarayı bırakmadan öncede vardı, benimde sinüzitten kaynaklanıyordu geniz akıntım, hafiflemişti ama şimdi gene devam ediyor,

hanımlar tadını çıkarın valla şimdi çok daha hızlı kilo vereceksiniz ve yemeklerin tadını çok daha iyi alacaksınız:)

ya ben bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi biri dokunsa hüngürdicek durumdayım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben umarın bu mutsuzluk sendromu uzun sürmezzzzz

Ya akıntı değil de acıyor boğazım, sigara içmiyorum neden acıyor diyorum geriliyorum bu yüzden.
ya ben bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi biri dokunsa hüngürdicek durumdayım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben umarın bu mutsuzluk sendromu uzun sürmezzzzz

Aynı durumdayım ben de.14. günüm bugün
Mutsuzum

zorlanan hanımlar hemen tempo tv yi açın. Allen Carr Emre Üstünuçar orada. Merak ediyorsunuz. ip uclarını alabilirsiniz.

mutsuz olmadan nasıl sigara bırakılır, iradenizi nasıl zorlamayacaksınız vs. ihityacınız olana yaklaşabilirsiniz.

Ya akıntı değil de acıyor boğazım, sigara içmiyorum neden acıyor diyorum geriliyorum bu yüzden.

Aynı durumdayım ben de.14. günüm bugün
Mutsuzum

Bu boğaz acısını geçen hafta ben de yaşadım, dumana maruz kalıyoruz kuzum, o yüzden de olabilir
Mutsuzluk ve ağlama nöbetleri de normal galiba boshayallersmile

Dayan hülyam biraz daha, yılların nikotini çıkıyo olumunekankayizsmile

kızlar bugün 3. günüm ve rahatım akşam yataktan kaltım sigara diye ama bakın rahatım dayanın biraz daha hadi

Allen Carr_Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu...
Şiddetle öneriyorum...
ınternetten de indirebilirsiniz.Dün gece kitabı bitirdim.Ve artık "tek bir sigara" bile içmeyeceğime eminim.:lepi:
Şuanda sigarayı bıraktığım için ah vah etmiyorum,kendimi acındırmıyorum.ıçimde "hastalığa yol açan o pis kokulu dumandan" kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Her seferinde olduğu gibi yine beynimin uyuştuğunu hissediyorum ama içimde bir yoksunluk,çaresizlik yok.Daha önce olduğu gibi eve kapanıp,öylece ağlayıp zamanın geçmesini beklemiyorum.Kitabı okudukca bırakmanın kötü değil aksine iyi bir olay olduğuna inandım,kendime güvenim arttı.
Son sayfayı da okuduktan sonra " son sigara " mı içtim.Şimdi çok iyiyim..
Herkese tavsiye ederim..alkisalkisalkis

az önce ki mesajımda bunu yazdım işte. Kitabı Türkçeye çeviren Emre Üstünuçar, Tempo Tv de Betül Arım'ın programında konuk. Çok detaylı bilgi veriyordu en son baktığımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…