kızlar ben cumartesi denedim çok zorlandım şimdi ise tam 43 saat oldu tık yok bende ama aklıma sigara geldi mi su içiyorum birde allen carr kitabını okudum tavsiye eden arkadaşlardan allah razı olsun yarını da atlaırsam rahatlarım herhalde
Noldu lıghtçım yaaaaaaaaaaaaaa merak ettim niye üzgünsün bu kadar.Ben ne diyim baksana birlikte bıraktığımız arkadaş cumartesi bi tane içmiş okuldada böyle 3 günde bi içen arkadaş var dedim ki 10 gün oldu 1 tane içiym diye girdi kafama aklımca ayda bir iki içebilecek şekilde bırak şunu diye geldi az evvel yaktım bi tane tam 10 gün üstüne öyle de rahattım ki içtim bi tane bitirince bi korktum ki sorma yok ben içemem öylede içemem offfffffffffffffff canım sıkıldı tam rahata erdim diyodum inşallah çok sarsmaz bu beni inşallah rahatsız etmez yok içmem daha mümkün değil çünkü içmediğim zaman huzurluyum mutluyum hay benim eşşek kafam of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabugün mutsuzum.. paylaşmak istedim nedense mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ağlıyorum.. doya doya.. hıçkıra hıçkıra... gözlerimdeki yaşlar hiç durmuyor nedense... hep üzülen ben oluyorum nedense.. şans güldü der ya insanlar o şans bir bana gülmedi nedense..." iyilik yap denize at bir gün sana döner elbet" mafoldumben bir bana dönmedi nedense mafoldumben iyilik yap iyilik bul.. bir ben bulamadımm.. mafoldumben
Bana da cildim toparlanıyormuş gibi geliyor, bakalım boshayallersmile
Bana kriz hiç gelmedi, sadece ilk günler yemek yedikten sonra yatıp kalkarken falan elim arıyodu, hiç aman yakayım bi tane canım çok istedi olmadım. Aklıma geldiğinde de başka şeylere yönlendim boshayallersmile
İnşallah canım, istedikten sonra o kadar kolay ki.. Nelerle baş ediyoruz, sigara neymiş :dilcikar:
Yanlız kızlar ben bu ara çok uykusuzluk çekiyorum eyvahedigeldismile
Sizde de var mı böyle bi problem boshayallersmile
buarada okuduğun kitabın konusu sigara bırakmakta gerçekten yardımcı oluyormu merak ettim :1rolleyes:
yok yok ben gerçekten korkuyorum belki bu iyi bir tecrübe oldu bana kafamda bir nokta bile varsa oda gitti bu şekilde yola devam zangır zangır titredim ya canım isterse dayanamazsam diye ama ben gerçekten istemiyorum bu pislik şeyi......Bunu acayip iyi anladım bunu kafamdan silicem girl .....Umarım zorlamaz beni 10 gün sonra nasılda rahattım inşallah rahatsız olmam bunu umuyorum rabbimden.Ama rahatsız etsede içemem bunu hissediyorum.
başta bende fazla inanmadım ama kitap aslında bırakmanın neden zor olduğunu anlatıyor ve bilinç altımızdaki zorluklara iniyor aslında kriz nikontinsizlikten değil psikolojikmiş ve bunlara iniyor
valla ben memnun kaldım ama beynimdede bitirmiştim aklıma sigara geldikçe neden içmemem gerektiğini hatırlıyorum ve rahatım
Bana da cildim toparlanıyormuş gibi geliyor, bakalım boshayallersmile
Bana kriz hiç gelmedi, sadece ilk günler yemek yedikten sonra yatıp kalkarken falan elim arıyodu, hiç aman yakayım bi tane canım çok istedi olmadım. Aklıma geldiğinde de başka şeylere yönlendim boshayallersmile
İnşallah canım, istedikten sonra o kadar kolay ki.. Nelerle baş ediyoruz, sigara neymiş :dilcikar:
Yanlız kızlar ben bu ara çok uykusuzluk çekiyorum eyvahedigeldismile
Sizde de var mı böyle bi problem boshayallersmile
netten inceledim senin yazından sonra mantılı aslında anlattıkları en kısa zamanda bende alıcam ama sana bişey daha sormak istiyorum, bir kaç tane kitabı var senin okuduğun hangisi canım:sm_confused:
bu arada akşam gecenin bir yarısı canım sigara istedi düşünün uykudan uyandım sizde deoldumu öle şeyler
ben kitabın orjinalini aldım ama 110 sayfa değil 250 sayfaydı sanırım.sigarayı bırakmanın kolay yolunu okudum ben internetten indirebilirsin arkadaşım indirdi bana 110 sayfa kitap 1 günde bitirdim ben hemen
bende oldu canım ama en irademle bıraktım. kitabı okumadım yani.bu arada akşam gecenin bir yarısı canım sigara istedi düşünün uykudan uyandım sizde deoldumu öle şeyler
biliyorsun dün benim ilk günümdü hernekadar etrafımdakilere canım istemiyor içmicem desemde çok zorlandım ama dün akşam deliksiz uyumuşum :teytey: sanırım bende uykusuzluk yerine miskinlik yaratacak sigarayı bırakmak hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?