bugün iki kez ağır bir nikotin krizi tuttu beni tam bir hafta oldu ve bu derece zorlanmamıştım bundan önceki günlerde nedendir bi yerde yanlışım mı var ya da son can çekişmelerimi çok mücadele veriyo gibiyim bi tane iç yoluna devam et diyor içim ama yok diyorum engelliyorum allahım nolur yardım et nolur yarabbimah ..ah...buraya da yazmışım inşaallah ben de bırakabilirim diye.10 yıllık bedbaht bir tiryakiy(d)im..
Neyse efendim bu sene kendi kendime 'ben bu laneti bırakmalıyım ve 31-12-2009 saat 00:00 'dan sonra sigarasız hayata merhaba' diyebilmeliyim dedim.şükür öyle de oldu..yılbaşı gecesi son sigaramı içtim 12'den önce.
Bugün de 8. Gündeyiz elhamdülillah..
Inşaallah daimi olur bu kararım, allah'a çok dua etttim bırakmama yardım et rabbim diye..şükürler olsun.
Allah hepinizin yardımcısı olsun ve bu illetten kurtarsın bizi ..
Sadece smilede sevimli bir duman olarak kalsın o kadar...
pelincecim o içindeki sese sakın uyma.. o ses her tiryakiye uğruyo :1no2: sakkınn kulak asma.. o sese uyarsan devamı gelir.. uymazsan rahatsın artık :lepi: nikotin krizlerine gelince onlar gelip geçici şeyler ilgini dağıtmaya çalış başka şeylere odaklan. çık dışarı bol bol nefes al ciğerlerin açıldıkca eminimki kendini daha iyi hissedeceksin. Ben sıkıntı çekmedimmi çektim tabiki ağlama krizlerim uzun süre terketmedi beni ama inat ettim dönmedim geriye.. sende dönme canım. bu arada cildim inanılmaz değişti daha parlak oldu ve rengi açıldı. sende bu gelişmeleri görünce kendinle daha da gurur duyacaksın. yerimsenibenbugün iki kez ağır bir nikotin krizi tuttu beni tam bir hafta oldu ve bu derece zorlanmamıştım bundan önceki günlerde nedendir bi yerde yanlışım mı var ya da son can çekişmelerimi çok mücadele veriyo gibiyim bi tane iç yoluna devam et diyor içim ama yok diyorum engelliyorum allahım nolur yardım et nolur yarabbim
BENDE İSTİYORUM VE BIRAKICAMDA HEM PARAMA HEM CANIMA YAZIK BUNU BİLE BİLE SENELERDİR İÇİYORUZ BU NASIL BİR ACİZLİKTİR YA İÇTİĞİM ZAMANLAR NEFRET EDİYORUM ARTIK KENDİMDEN CİLDİM MATLAŞTI TUHAF Bİ RENK ALDI VE DAHA YAŞIM 22 SİVİLCE PROBLEMİM VAR NE UYGULARSAM UYGULAYIM GEÇMİYOOOOO NEDEN Mİ NEDENİ ORTADA İÇTEN MAHFEDİYORUM KENDİMİ NİŞANLIM BIRAKMA KARARI ALDI VE 4.GÜNÜ O BENDEN İKİ KAT FAZLA İÇİYODU O BIRAKTIYSA BENDE BIRAKCAM HAYDİ DESTEK OLUN BANA LÜTFENNNNeyvahedigeldismile
Ben kitabada o siteyede bakıyorum darlık hissettikçe light sen bırakalı epey oldu dimi arkadaşım
1 ay oldu pelincecim.10 aralıkta girdim dumansız hava sahasına ben. a.s.
merhabalar ben bıraktım ama çok yeni 1 hafta oldu daha ama canım istemedi, ona vereceğim paraları kumbaraya atıyorum 1 yıl içinde ne zaman olur bilmem ama evleneceğim bu yüzden paramı sigaraya harcamamam lazım diye düşündm bana şans dileyin :)
lıghtlife sağol canım ağladım zırladım dayandım.Oğluşumla dualar ettim.Ya eşim içiyo evde dün sanırım bundan çok etkilendim bugün hiç krizim olmadı misal hafif canım istedi geçti.Okulda koku almıyorum tabii.Offfffff çok zordu inşallah daha gelmez o derecesi.Çok korktum çokkkkkkkk.
Burda neyi nasıl yaşadığımızı yazalım herkes bilsin aynı şeyleri çektiğini insan yaşarken yok bu derecesini yaşamıyolardır diye düşünmesin bilsin.
Bide ben birşeyi farkettim zaten cuma günü başlamıştı bende sıkıntı hafta sonu eşimde içicek nasıl geçecek şu hafta sonunu bi aklatsam diye ve bu krizi ben bilinç altımla kendim getirdim sanırım.Hani ilk günler olsa nikotin isteğinin gücü dersin kaç gün geçmiş vücut gelmediğine bi şekilde alışmaya başlamış ben resmen düşünce gücüyle kendim bomlattım bunu....
Lıght şimdi nasılsın canım 1 ay maşallah sana.Sheeeeeeeeee sanada tatlım ne güzelsiniz bende o günleri görürüm inşallah kilo durumlarınız nasıl acaba?
merhabalar ben bıraktım ama çok yeni 1 hafta oldu daha ama canım istemedi, ona vereceğim paraları kumbaraya atıyorum 1 yıl içinde ne zaman olur bilmem ama evleneceğim bu yüzden paramı sigaraya harcamamam lazım diye düşündm bana şans dileyin :)
Ben 11 kasımda girdim sanırım boshayallersmile
Tam 2 ay oluyor bayanssulusmile
bugün mutsuzum.. paylaşmak istedim nedense mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ağlıyorum.. doya doya.. hıçkıra hıçkıra... gözlerimdeki yaşlar hiç durmuyor nedense... hep üzülen ben oluyorum nedense.. şans güldü der ya insanlar o şans bir bana gülmedi nedense..." iyilik yap denize at bir gün sana döner elbet" mafoldumben bir bana dönmedi nedense mafoldumben iyilik yap iyilik bul.. bir ben bulamadımm.. mafoldumben
Bana da cildim toparlanıyormuş gibi geliyor, bakalım boshayallersmilesen benden 13 gün daha şanslısın bende 24 kasımda girdim. arkadaşlarım cildimin ve dudak rengimin değiştiğini söylüyorlar ayrıca diyetede başladım. İnşallah kiloda veririm. Yeni bırakan arkadaşlar çok kriz anında maden suyu için inanın faydası oluyor.
Slm arkadaşlar bugünden itibaren bende sigarayı brakmaya karar vererek aranıza katılıyorum mafoldumben karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama inşallah bu sefer bırakabilirim sizlerde bana destek olun bu konuda lütfennnnnnnn :lepi:
bende lighlife ın yöntemlerini deneyerek başlamaya karar verdim he birde dişçiden randevu aldım onlarıda kurtarmak lazım artık yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?