Toksinleri atıyoruz kızlar, ağlamak güzeldir. İçimizde kötü hiçbişey kalmıyo hihoyyyt
Bende bırakmak istiyorum ya.....Eşim bile ben hamile kalınca bıraktı ve ben hala 4 yıldır bırakamadım...Seviyorum işte şu zıkkımı ama her yaktığımda kendime soruyorum " kaç yıl daha içeceksin?sonu yokki,neden bugün bırakmıyorum ??" diye ama.........................bırakanları okudukca şevk geliyor insana.sizi tebrik ediyorum valla.Üstelik ben günde 4-5 tane içiyorum.
Kızlar toksinleri atıyoruz derken bilimsel değildi :kedi: Gözyaşıyla atıyoruz yani toksinlerio anlamda, ama ağlak olma nedenimiz büyük ihtimalle nikotin yoksunluğundandır, amaan yan etki bu olsun zemuszemus
Bu arada ben de aldığım herşeyi sigara hesabı alıyorum artık :roflol: Taksitle alıyorum herşeyi genelde ve hep 4-5 paket sigara parasına denk geliyolar, deymeyin keyfime donatıyorum kendimi :roflol:
ehahahahh.. deme kııızzz... bende öyleyim yaaa.. harcaması çok zevkli dimi.. sanki şu illetten kurtulmamızın karşılığı verilen hediye gibi delikafadulden
2010 haydi kızlar yeni yıl sızın yılınız olsun litlife haklısın canım kısıden kısıye degısır ama anlatmak ıstedıgım benm gıbı hıç bır sey anlamayanlarda olabılır :)ama sunu bılıyorum buraya yazıp dertlenenlerın yuzde 90 nı bırakacak çunku farkındalık baslamıs bendede oyle olmustu ...nıce yıllara:)
Kızlarrrrrrrr imdattttt banada bir yol gösterin benimde bırakmamı sağlayın şu sigarayı
bir araştırayım bakalım.birde biliyormusun ben bizim ilçenin 3 yıldır resmi sigara savaşçısıyımbu konudaki tüm konferansları ben veriyorum.sigarasız dünya kampanyalarını yönetiyorum bizim doktor ceza olsun diye vermişti bu görevi
diyelimki paran yok napıcaksın içmiceksin dimi.. yada içmek için para arıcaksın :) bağımlılık çok kötü bişey yaaa... insan dışarı çıktığında susadığı zaman dayanabiliyo eve gittiğimde yada gideceğim yerde içerim diyebiliyo.. dışarıdayken acıktığı zaman yemeyebiliyo eve gittiğimde yerim diyebiliyo ama son parasını dışarıdayken sigaraya verebiliyo ne yazıkki.. öncelik kendimizi zehirlemek olmamalılmaz:
Kızlar toksinleri atıyoruz derken bilimsel değildi :kedi: Gözyaşıyla atıyoruz yani toksinlerio anlamda, ama ağlak olma nedenimiz büyük ihtimalle nikotin yoksunluğundandır, amaan yan etki bu olsun zemuszemus
Bu arada ben de aldığım herşeyi sigara hesabı alıyorum artık :roflol: Taksitle alıyorum herşeyi genelde ve hep 4-5 paket sigara parasına denk geliyolar, deymeyin keyfime donatıyorum kendimi :roflol:
Kızlarrrrrrrr imdattttt banada bir yol gösterin benimde bırakmamı sağlayın şu sigarayı
11 yıldır sigara içiyorum ve 2 gün önce bırakma kararı aldım ve bıraktım...nasıl mı ? çok zorrrrrrrrrrr dayanıyorummm her an bir tane yakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?