Saç Uzatma Yöntemleri hadi saçlarımızı beraber uzatalım gün gün

sinemaki ne ? :)

sinameki bitkiaktrda satılıyo birkürü var google yazarsan çıkıyo ama ben açıklayayım 1 tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda 2 dakka kayntıyoruz ..ılıdıktan sonra 1 tane bemilks ampul kırıyoruz içine ( eczanede satılıyo 5 li oluyo) 1 kaşıkta badem yağı sonra bu karışımı saç diplerimize sürüyoruz 4saat kafadabeeklio sonra yıkıyoruz ...söylenene göre haftada 2 cm uzatıyomuş deneyelim bakalım kolay bir kür

saçlarım pek bi ipek gibi bu aralar
düzleştirmiyorum bide yaklaşık 1 aydır şampuanımda b pantene ve bemilks var turplu kürde yapıyorum kısaydı baya baya uzadı aslınd ma bana daha uzun saçlar lazımmm iyice uzasın karamek yapacam saçlarımııı

Canım karamel mi yapacaksın bir daha düşün bence..benim saçlarım karamel uçları sarıydı döndüm şimdi koyu renklere..çok hoş oluyor ilk yapılınca hele de açık tenliysen sarıyla çok yakışır ama sonra akıyor ve karamel dore tonları olduğu için saçı bakımsız turuncu gibi gösteriyor..olduğundan büyük göstermesi de başka kötü özellik..bakım yaparım diyorsan dene ama akacağını unutma..

aslında buğday tenliyim eşim ve herkez kareelin çok yakıştığını söylüyolar ki düğünümde hürrem kızılıydım ....ama şimdi siyah hint kınası yaptım buda yakıştı beni daha beyaz gösterdi ....hele bir uzasın karar verecem aslındaa şimdide sinameki yaptım saçıma bekliyorum :) sende fark ettimi kaçıncı uygulaman

Hürrem kızılı çok güzel ya..o yakıştıysa hepsi yakışır bence de..ya ben bugün sabah kalktım uçlarda kırık gördüm aldım elime makası 1 -2cm kestim :26::26::26:..kozmik bakımda bugün saçınıızı kesmeyin yazıyormuş ya görseydim keşke..bu iki hafta saç bakım yağları çok etkili olacakmış uzaması için,öyle yazıyordu..uzadığını fark ediyorum..

simemakinin suyunu koyuyaoruz değil mi? ben google da 1 çay bardağı diye görmüştüm ama fark etmez heralde. :)

saç uzaması vs beslenmeyle alakalı olan şeylerdir sigara içki sağlıksız beslenme dışardan ne yaparsanız yapın doğru sonuca ulaştırmaz

simemakinin suyunu koyuyaoruz değil mi? ben google da 1 çay bardağı diye görmüştüm ama fark etmez heralde. :)

valla yarım bile fazla geliyor çünkü baya sıvı oluyo bir fısfısın içine koy ve diplere püskürt masaj yaparak yedirt çok olursa saçtan akıyo e akanıniçinde yağlar var boşa gidio

saç uzaması vs beslenmeyle alakalı olan şeylerdir sigara içki sağlıksız beslenme dışardan ne yaparsanız yapın doğru sonuca ulaştırmaz

canım ben sigara içmiom alkolde yok 4 sporumuda hep yapıyorum sağlıklıda besleniyorum ama düzleştiriciden ötürü hep kısa kaldı uzamadı yıprandı yanık yanıktı ama tüm kırıkları aldırdım ve düzleştirici hiç kıllanmadım ...boyada yok saçım şimdi çok güzel uzuya ama bana göre kısa hala inşallah 3 aya süper saçlarım olacak

saçlarımbugün pırıl pırıllll arkadaşlar ben şimdi resim koyacam 3 ay sonrada koyacam farkı görelimmm

İnşallah uzar,bekliyoruzz..fotograflarıma baktım şimdi saçımın boyu hep aynı yerde kalmış uçlarına sarı attırdıktan sonra, uzasın artık

bendede hep aynı yerde arkadaşlarım alay edio artık niye saçın hep aynı boyda diolar

birinci resim 2011..2.resim 2010..3.resim 2012..

Eklentiler

• $fed.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $wwd.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $fdwef.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:

Bu da şimdiki hali..1.kürün sonunda ve 2.kürün sonunda tekrar ekleyeceğim bakalım uzama olacak mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…