Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba para birikimleriniz ne alemde Ben ancak bu saatte girebildim.
Papatya0606 canım yaz bendende 30.250 tl.
1 saat kaldı.bakalım kimler daha bildirecek...
leylacım hamiş hamiş sırf liste içi bekliosan 12 yi
yorma cnm kendini
listeyi yap çık
kalanlarıda 12 ye kadar bildirrenleride yrn eklersnn
Şeniz
canim burda saat 12 degil. saat 2. yani TR saatinden 2 saat ondeyiz. 15dk kaldi zaten liste de hazir buraya kopileyip uyumaya gidicem.
canim dunun parasini dun,bugunun de parasini bugun bildirmen lazim.mesela dun liste olusmus,ve sen bugun bize bildiriyorsa bizim icin zor olacak her defa degisiklik yapmak o yuzden papatyamla beraber boyle bir karar aldik ki,gun icinde bildirilmeli paralar,geciktirilirse listede islenmiyecek.ama senin ve dicerin paralarinin toplamini 3cu gune yazdim ben.istisna olarak.bundan sonra dunku paralar listede olmayacak.cunku oyle cok zor oluyor...Sevgili leyla benim :uhm: simgemi kaldırabilirsin çünkü 3 günlük bildirimi yaptım bugün ayrı ayrı... netim yoktu o sebeple..... sevgiler...
canım ben dün 1 attım, yazmıştım sabah cebimden düştü attım diye=) 10tl suanda kumbaramda
hamilemisin canım? allah analı babalı büyütsün inşallah:1hug: çok sevindim senin adına
.
o mesajin gozumden kacmis herhalde,dunku listeyi yarimyamalak hazirlayip papatyama devretmisdim,hastaydim.yazarim simdi
amin,insallah.tesekkurler canimopuyorumnanaktan
saol canım, geçmiş olsun kendine dikkat et, iyi geceler