Hadi para biriktirmeye başlayalım

oft de hep gözüme takılıodu bu konu...
bende canla başla para biriktirenlerdenim arkadaşlar..
ve nihayet dün emeğimin meyvesini gördüm..
biriktirdiğim paranın karşılığı bana çamaşır mak.buzdolabı ve bulaşık mak. olarak geri dönücek inşallah.....
ben kayınvalideyle oturuorumda...bu sene sonu kısmetse evimizi ayırıcas...
çalışan bi bayanım ama öle yüksek bi maaş almıorum..
yinede sabrettim azmettim ve istediklerimi alabildim...
geriisinide herif alsın dimi amaaa....

kızlar ne zamandır giriş yapamıyordum KK kusura bakmayın para biriktirmekden vazgeçmiş değilim
hatta geçenlerde kullandım bile kikikiki
oğluşuma bişiler almak için evden çıkmıştım , ne olur ne olmaz diye biriktirdiğim paramı almıştım yanıma
bir de ne göreyim tam istedğm gibi bi ayakkabı ,ayağımada olunca aldım
kartla 99 tl vermem gerekecekti
ama ben nakit pazarlıkla 60 tl aldımmmm
ay çok mutlu oldum sizlerede anlatim dedim

güle güle giyin canım:CüvCüv:bndemi başlasam ya ama dayanamamkı ben :bbo:

tijen cnm iyi günlerde kullan

evaa bence sende dene cnm ister istemez engelleyison çünkü :)

tijen cnm iyi günlerde kullan

evaa bence sende dene cnm ister istemez engelleyison çünkü :)

canm denıcem valla inşllh dayanırım maaşı aldğmn ertesı gun yok :a015: valla huy kaptım kendıme ya harcayamayacagım bişi olmalı dımı:jeyyar:

canm denıcem valla inşllh dayanırım maaşı aldğmn ertesı gun yok :a015: valla huy kaptım kendıme ya harcayamayacagım bişi olmalı dımı:jeyyar:

kesinlikle açılmayan kumbaralardan almalısın :jeyyar: tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3

evet ben habira para alıyorum içinden, açılmayan olsun!!
2 attım sabah. kendimi yarına saklıyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar benim bu ay kesat gitti inşallah bu aydan sonra bereketli olurda kumbirişimin karnı gözü doyar elime alıp bazan şöyle bi yokluyorum ohhoooo daha çoooook para istiyo valla dokunuyo üzülüyom yani hayırlısıbu kez listeye yazılamadım birdahakine inşallah ilk sırada yer alacam

benimde bu aralar hesapta olmayan harcamalar cıkıyor sürekli ya sinir oldum zaten ben kısmaya calıstıkca mecburi harcamalar cıkıyr inş eski düzenime cabuk dönerim yoksa bende de işler kesat :çok üzgünüm:

ah komşucum bugn uyanamadım
irem hanım gece dikince bizi ayağa...
hmm bide grip oluyorum galibaaa :sinifsinif:

slm kızlar
daha atmadım para bakım bi bozuk var mııı acaba

Canım benim o kadar söylüyorum gece uyanınca ver bakarım diye bak bu sefer sesini duyarsam gelir alırım bak!

Ya ben hergun giremem nasil olcak simdi bu is ? kocis kizio bu aralar,evi de aksatiyorum, esimle islerimiz var disarda, nasil olcak bu is ? beni silmeyin haaaaaaaa gelebildigim zaman hemen yazarim kac attim diye bugun bende 2 euro anca !!!
zaten 3 gn üstüste grmezsen siliniyorsun
e 3 gn de az bi süre değil
girersinn... a.s

Canım benim o kadar söylüyorum gece uyanınca ver bakarım diye bak bu sefer sesini duyarsam gelir alırım bak!

eksik olma ablacım Şeniz
gelicem brazdan irem hanımın uyanmasını bekliyorum
baba kız uyuyorlarda sırnaşık şey

Kizlar beni silebilirsminiz, bu aralar iler hem kesat hem esimle azcik aramiz bozuldu, yani bu aralar kendime cocuklarima vakit ayirmam gerek, evliligimi gozden gecirmem gerek kotu seyler yani,ama size bakarim ara sira, sadece listeden beni cikartirsaniz sevinirim tskler .

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Pamugum
Jazmin
Pptya87
Benimminikelam
Cokmasum
Hera

Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.

Evet arkadaslar yarın listemize katılmak isteyenler için son gün.1 Ekim tarihinden itibaren listede olan kişiler her gun kumbarasina attigi paralari topicte bildirecek,ben ve ya Papatya arkadasim her aksam listede olan isimlerin karşısına kumbaralara atilan para miktarlarini yazacagiz.Bugun para atamadıysanız bile onu da bildirin,isminizin karşısında yazılacak çünkü.
3 gün içerisinde ne kadar para attigini ve ya atmadığını bildirmeyen bayanlar malesef ki listeden çıkarılacaktır.
[/QUOTE]

çorumlucadı sildim
seni bidaha ki ay bekleriz a.s.

kızlar dün ve bugün iki günde 5 liram oldu ne güzel şey ya şu para biriktirme olayı eşime söylemedim bi çok param olduğunda gösterip süpriz yapmak istiyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…