Hadi para biriktirmeye başlayalım

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Pamugum
Jazmin
Pptya87
Benimminikelam
Cokmasum
Hera

Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun BUGUN

Evet arkadaslar yarın listemize katılmak isteyenler için son gün.1 Ekim tarihinden itibaren listede olan kişiler her gun kumbarasina attigi paralari topicte bildirecek,ben ve ya Papatya arkadasim her aksam listede olan isimlerin karşısına kumbaralara atilan para miktarlarini yazacagiz.Bugun para atamadıysanız bile onu da bildirin,isminizin karşısında yazılacak çünkü.
3 gün içerisinde ne kadar para attigini ve ya atmadığını bildirmeyen bayanlar malesef ki listeden çıkarılacaktır.

evet kizlar bugun son gunumuz.ben de bugun kumbisimi acicam bakalim ne kadar para birikmis gecen ay yanlis hatirlamiyorsam 180 lira biriktirmisdim.simdi evde degilim eve gidince sayarim ve yarin icin sifirlarim kumbisi.herkese bol paralar.

Senin adına üzüldüm umarım herşey yoluna girer.Senin şu anki yaşadıklarını biara bende yaşadım hiç canını sıkma inanıyorumki herşey yoluna girecektir. Allah yardımcın olsun.

evet kizlar bugun son gunumuz.ben de bugun kumbisimi acicam bakalim ne kadar para birikmis gecen ay yanlis hatirlamiyorsam 180 lira biriktirmisdim.simdi evde degilim eve gidince sayarim ve yarin icin sifirlarim kumbisi.herkese bol paralar.

Leyla hanım merhaba nasılsın? 180 hımmmmmmm ben şimdiden kaybettim desene.

papatya0606 canım duydunmu leyla 180 lerden sözediyor seni bilmem am ben kaybettim şimdiden.

ben kumbirigimi actim,bu ay da yani 1eylulden bu yana 202 lira birikmis.1 agustostan 1 eylule kadar da 180lira biriktirmisdim.2 ayin toplami 382 lira.cok sukur,kenarda dokunamadigim param var :)

papatya0606 canım duydunmu leyla 180 lerden sözediyor seni bilmem am ben kaybettim şimdiden.
olurmu hç cnmm sen hırs yaptın mı hepimizi sollarsınnn :lepi:
ben kumbirigimi actim,bu ay da yani 1eylulden bu yana 202 lira birikmis.1 agustostan 1 eylule kadar da 180lira biriktirmisdim.2 ayin toplami 382 lira.cok sukur,kenarda dokunamadigim param var :)

süper biriktirmişsin tbrik ederim cnmm a.s.

Neyse kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin.yarindan itibaren para biriktirmeye baslayan arkadaslar...lutfen aksama kadar attiginiz paralari bildirin,aksam ben ve ya papatyam listeliyecegiz...gorusuruz

bende 1.20 attım bgn
açıp saymadım ama yaklaşaık 1 haftadır başlamıştım zaten
yarın kumbaramı sıfırlarken sayarımm artıkk

bende sahalara bi dönüş yapayım artık,bayramdan beri zırnık atamamıştım

hadi hayırlısı dün akapunktura başladım hr hafta seans var paralarımın bir kısmı bu işe gidecek ama sağlık olsun artık ne biriktirebilirsem.

günaydınn kızlarrrrr,
hayırlısıyla bu gün yarışmamız başlamıştır.
ben açılışımı 10 lirayla yapmak istiyorum. siftah benden bereketi Allahtan ve kocamdannopuyorumnanaktan

günaydııınn,herkese bol kazançlı biay diliyorum
4 attım sabah hadi hayırlısı
(buarada kumbişten 18.7 çıktı, nişanlıma koli göndercem ona harcarım bunuda napalım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…