dün hiç atamadım
bugün sabah çocuğu okula götürmek için arabaya bindim tam arabadan inecem kocama ayyyy para almayı unutmuşum hayatım bozuk varsa versene dedim valla 2 ytl varmış olsun kar kar dır heeeeee
bugün böle yolumu buldum darısı yarına:))))[/QUOTE
akşam akşam öldüm gülmekten sırnaşık şey
kızlar ya ben senelerce hiç kocadan para almadığım için alışkın değilim kocadan para istemeye şimdi de emekliyim çok şükür kendi param var ama evinde ona göre masrafı var paylaşıyoruz.
hiç anlamam öyle koca tırtıklamayı hatta ben tırtıklanırım onun için çok güldüm.:dance:
siz şöyle bi durun banada bir öğretin şu KOCA TIRTIKLAMA SANATINI. bilenler beri gelsin de öğrenelim hah hah haakaydirigubbakcemile
bende bi kaç bozukluk vardı onları alımda atım barii...
untmadan
bugun ayin 29
bugün ayın 29' u olduğuna göre 1 ekime eylül 31 çekiyorsa 2 gün kaldı yarışmaya yani kızlar 1 ekimde para biriktirme yarışına başlıyoruz 1 ay sonunda para miktarını açıklıyoruz.1 Ekimde ne olcak kızlar
Anlamadı ben
bugün ayın 29' u olduğuna göre 1 ekime eylül 31 çekiyorsa 2 gün kaldı yarışmaya yani kızlar 1 ekimde para biriktirme yarışına başlıyoruz 1 ay sonunda para miktarını açıklıyoruz.
şimdi ben kumaramdaki 60 tl yi alıp cilt doktoruna gideceğim inşallah bugün haracayıp onları bitireyim yarın yepyenii bir para biriktirme kampanyasına başlamış olurum..inşallah hayırlı olur....
Bende sigara sayesinde para biriktirebiliyorum.Yani çoğunlukta para biriktirme sözkonusu olduğunda acayip kısıyorum.benim en büyük kazancım sigara içmemem heralde.. sigara içenler baya para harcıyolar gördüğüm kadarıylalmaz: ama parfüme azcık zaafım var işte o fenahihoyyyt
selmay cım biriniz şanlıurfa biriniz ankara ???karşı komşu ???
ben bugün para atamadım malesef koçiş evde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?