Hadi para biriktirmeye başlayalım

bu da benim kumbaramm :)))) hihoyyyt
ASO mdan gördüm hemen gittim aLdım... kaydirigubbakcemile3 2 tl verdim sositososito
ilk paramıda attımm hadi siftah bnden bereket Allah tann vereliniortak

34g4xap.jpg

bayıldım kumbarana benimki kalemlik gibi bişeydi ben onu kullanıyodum bende bi ara cıkıyım alıyım böyle bişeyler Allah hepimizinkine bereket versin kızlar
bide ben bişey sormak istiyrm bütünleyip altın alcam diyen cok peki o altınları nası saklıyosunuz ben hırsızdan cok cekiniyorum okadar emek veripde kaybetmek istemiyorum :1closedeyes:

Hadi hayırlısı olsun canım,bu arada bir ay nasıl dayanabildin ben 2 gün bile dayanamıyorum,açıp bir güzel sayıyorum vallazemuszemus

cnm bende sürekli sayacağım için açılmayan cinsten bişi aldım konserve kutusu gibi dolunca mecbur kesicem öyle sayıcam =) zaten 50krş a almıştık kumbarayı
bende sende açma öyle daha heyecanlı oluyo mrkla bekliyorum bakalım bi dolsun ağırlaşsın diye :kedi:

ASO mdan gördüm hemen gittim aLdım... kaydirigubbakcemile3 2 tl verdim sositososito

34g4xap.jpg

malibu çok şirinmiş kumbaran
bol bol şıkırtılı olur inş.

ben şimdilik oğlumun eski kumbarasına attım ama bakıcam bugün alıcam

saolun kızlar :)) :kedi:

böyle konserve kutusu gibi olan vaardı
ama o bi kullanımlık sonra kesmem lazım :eek:lmaz:
almadım bende :umursamaz:
daha uzun seneler kullanayım diee :icecream:

cnm bende sürekli sayacağım için açılmayan cinsten bişi aldım konserve kutusu gibi dolunca mecbur kesicem öyle sayıcam =) zaten 50krş a almıştık kumbarayı
bende sende açma öyle daha heyecanlı oluyo mrkla bekliyorum bakalım bi dolsun ağırlaşsın diye :kedi:

canimcim hakketen kilitli olmasi daha iyi dolduktan sonra acip saymasi daha heyecanli tatliskomm

34g4xap.jpg

canimcim kumbaran cok guzelmis bayildimmm pembede cok severimm

slm kızlar ben bu topigin cok cok eskilerindenim ama yapamaıstım ozaman ve bidahada bakmamıstım bu topiğe yapamadım moralim bozuldu die son 1 aydır yine basladım bikac gündür topiği takip ediyrm ama yazmaya fırsat olmadı hiç açmadım kumaramı ama elime baya agır geliyr hedefim eylüle kadar acmamak hatta kendimi tutabilirsem bayram sonu acmak istiyrm :) aksam eve gidiyim 4,5 tl var onu atcam kumbarama inşş
o zaman tekrar hoşgeldin dyelim tatlım pek dayanışmalıyız valla
hayırlı uğurlu olsun canım

34g4xap.jpg
kız pek güzelmiş bende alıcam ama gezmem lazım
sıcakta :sinifsinif:çıkamıyorum yaaaaa ben iki veletle

saolun kızlar daha güzelleri sizin olsunn Şeniz
valla cok sıcak bize yakın yerde ondan gittim yoksa bu sıcakta gezilmio anacımm kaydirigubbakcemile

kızlar biriktirdiginiz paraları ne yapıyorsunuz??altın mı yoksa euro filan mı?

biçok arkadas altın aldıgın yazmıs şekerim ama ben kararsızım altını evde saklamk zor 1.katta oldugumuz için çekiniyorum bişey olursa diye saglam biyer söylerlerse bende altın düsünebilirim delikafadulden

dayandım dayanmasınada artık zor tutuyorum kendimi baya agırlastı cünkü ama ilk denememde bende dayanamıyodum sayıyodum biraZ biriksin bütünleyip harcıyodum birazda o yüzden tutuyrm kendimi. yerimseniben

Hımm anladım Canım,ben çeyrek altın alacak kadar oldumu gidip altınla bütünlüyorum,o zaman harcayamıyorumkaydirigubbakcemile3Ama şimdi biraz sabretmeye çalışacağım en azından 10 gün açmayacağımzemuszemus

Tamam Canım,ilk önce 10 gün dayanmaya çalışacağım zaten 10 gün dayansam sonrasındada dayanırım herhalde:lepi:

kızlar benim biraz birikmişim vardı kumabarama attımm :icecream: annemede attırdım 1 2 tl hihoyyyt hiç açmicam va saymicam bereketi kaçmasınn :nazar: okul acılmaya acarım heralde kaydirigubbakcemile

spa0583.jpg

Bu da benim kumbaram işteee....kaydirigubbakcemile5 inşallah herkes için diliyorum paralarımız dolsun taşsın inşallah....

X